Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 16

• 71 165
  • 829
  •   1
Отговори
# 540
Два от новите строежи - на "Владислав", малко преди кръговото (нощна панорама Simple Smile) и на "Отец Паисий" над новата църква. Какъв достъп до естествена светлина и какво отстояние ще им остане на хората в съществуващите блокове не знам....    

# 541
Внимавайте с фирма Бравис Билд. Във втората сграда, която построиха, от една година има акт 16, но още няма ток.

# 542
Имате ли мнение за строител МС БИЛД ИНВЕСТ? Последния месец ми излиза реклама на нов техен комплекс във Възраждане 4 - Гранд парк Възраждане.
☺️

# 543
  • До морето
Няма кой знае какво значение воденето на децата независимо дали ще ги разкарвате с колата от адрес в града или извън. За Приселци от края на селото до аспарухов мост са 8 мин път.
Изгледахме си децата въпреки разстоянието и за нищо на света няма да се набутам в апартамент в центъра,макс 100-150 кв.м. като на същата цена имам двойна квадратура къща с двор ,гараж и спокойствие.

Абсолютно на същото мнение съм. В Евксиноград живеем и като каже някой, че сме извън града умирам от смях. Точно на 8 минути и 1 светофар съм от училището на децата. Малки са още, затова ги развозвам. Иначе спирката ни е на 200 метра от вкъщи. Като пораснат могат и ГТ да ползват. Никога повече не бих се набутала в бонгото на центъра, пък дори и да можеха по пантофи да ходят на училище. Паркоместа, шум, прахоляци и малки кутийки -не,  благодаря.

# 544
Къде по точно се намира първият бъдещ строеж? Може ли точен адрес, благодаря
Два от новите строежи - на "Владислав", малко преди кръговото (нощна панорама Simple Smile) и на "Отец Паисий" над новата църква. Какъв достъп до естествена светлина и какво отстояние ще им остане на хората в съществуващите блокове не знам....    

# 545
Скрит текст:

[/spoiler]
редактирам се - пиша за първата снимка
По гугъл мапс евентуално е ул. „Отец Паисий“ 29 - на ъгъла с ул. Екатерина Симитчиева

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 16:19 от Casual

# 546
  • Варна
Ами то си пише, че дамата пита за първия стореж на Владислав. Този на Паисий е вторият, за който се споменава...

# 547
  • Варна
Скрит текст:

Ето снимка и линк от google maps

https://maps.app.goo.gl/u7r6SH1MfUiNfvpq7

# 548
Ами то си пише, че дамата пита за първия стореж на Владислав. Този на Паисий е вторият, за който се споменава...
Моя грешка, подлъгах се по снимката,
извинявам се

# 549
Честита нова година хора и много успешни сделки да ви се случат.
Не знам как при Вас измина старата година откъм сделки, но аз съм доволен макар и пазара да позамря и изгодните оферти да са рядкост.
Въпреки това, хората продължават да търсят и да купуват различни строителни недоразумения наречени апартаменти. Не знам каква е причината и само мога да гадая, някой има ли мнение по въпроса?

# 550
Здравейте, някой има ли информация за строителна фирма Скай Билд, и по-точно за сграда Подвис Скай в квартал Изгрев?

# 551
Зелените части на квартал Чайка продлжават да се застрояват по план:

https://bellemare.bg/%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%BD%D0%B0- … %D0%B0-the-frame/

# 552
От няколко месеца активно търся двустаен апартамент, първоначално държах на обзаведен, в последствие се съгласих и на такъв по БДС, но явно изискването ми да има Акт 16, паркомясто, тераса, която да не е 2кв и спалнята да не е до чужда всекидневна е непосилно. Повечето готови сгради, забелязвам че стоят с лепенките по прозорците, въпреки, че са актувани, хората просто ги купуват и явно не ги продават, защото се надяват да направят печалба, което си е нормално, но няма как и да не ме издразни. Та в този ред на мисли, започнах да се оглеждам за апартаменти с Акт 14, 15 или дори с тепърва започнат строеж. Изчетох колкото успях в темите, но повечето се споделя негативно за строители. В този ред на мисли, ще съм благодарна, ако някой минава по същия път в момента да сподели положително мнение за строител, който е започнал или предстои да започне строеж, който не е в краен квартал (не ме съдете, млад човек съм и все още държа да съм в града).

# 553
Ами, предполагам че причината за купуване на тези цени е все още ниските жилищни кредити и някак преобладаващото настроение, че всичко ще се вдига, включително и заплатите.

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 23:16 от Алфа Херинга

# 554
Обикаляш, търсиш табели, звъниш. Има и сайтове кудето се листват обекти на зелено. Винаги ще има лоши мнения за строители. По-скоро се запознай как да си минимизираш риска. Всички купуват, за да продават, пък никой не продава. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт