Парфюмни размисли и страсти - 284

• 81 186
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Магда, честит рожден ден! Безкрайно щастлива бъди! Много ми харесаха описанията ти, ще се радвам да пишеш по-често!

# 541
Честит рожден ден, Магда! 🍀
Бъди много здрава, щастлива и носи парфюмите си с удоволствие!

Днес съм с Pure gold, чакам с нетърпение да се напръскам с Intense tiare🥳

# 542
Честита да си, Магде!
Весела, здрава и благословена!❤🌹

Писнаха ми вече тези жеги, носят ми се по- силни парфюми, но избягвам, защото стоят тъпо.

# 543
Magda на Lubin, апропо, ми е един от любимите парфюми. Амарето, череши и ягоди усещам аз. За много хора е странен, но аз си го разнасям смело. Даже за "лека нощ" си го пръскам понякога. Знам, много съм изтрещяла. Честито и от мен, Магда!

# 544
И аз нямам търпение да се захлади като фенка на по-тежките аромати.
Много обичам лятото, ноо летните аромати много бързо ми омръзват. Wood sage and sea salt ми омръзна вече 😒
Това обаче със зимните не може да ми се случи. 😁

# 545
Честит рожден ден, Магда! Още много желани аромати да се присъединят към наличните!

Какво мислите за Guerlain La Petite Robe Noire Intense?
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/La-Petite-Robe-Noir … ntense-75800.html
Взех от Нотино 30мл с мостра, че ми се стори добра цена и за сега тествах само на ръката. Не е най-доброто време за тестване на този парфюм май, но като е по-добро и предложението ще е друго сигурно... Та се чудя дали да го върна или да го оставя.
Имам Black Perfecto by La Petite Robe Noire и Black Perfecto by La Petite Robe Noire Florale. Не ми се струва да си приличат супер много, но все пак има нещо напомнящо. Intense ми се струва по- сладък и мек сега като мина време, но в началото сякаш имаше повече прилики. Има коментари във фрагрантика, че бързо изчезва и за сега така изглежда, но на ръката ми като тествам всичко бързо изчезва, та не мисля, че това е много показателно.

# 546
Честит рожден ден, Магда! Щастлива и уханна да си винаги!

В днешния дъждовен и хладен ден съм със

# 547
Някъде в Пловдив мога ли пробвам нещо на Montale?

# 548
Честит рожден ден, Магда!
Здраве, хармония и прекрасни аромати в живота ти!
Заинтригува ме с тоя Jo Malone, ще го пробвам.

# 549
Честит рожден ден, Магда! Много позитивни емоции и светлина!
В Bouquet Ideale и аз усещам череши и четешова дървесина, дабе нещо алкохолно и тази комбинация ни напомня доста на Angel's share....Ретро аромати за мен са  бръснарски одеколони, пудрени и алдехидни, затова и точно този не го асоциирам с това...
Днес, по препоръка в старите теми дадох втори шанс на Figues Agrumes, но не е моят... Мисля, че е била чудесна смокиня преди д я залеят с ланкомската стандартна добавка.малко ми напомня на по-мека версия на смокинята на Калотинис..
Petite robe и при мен изчезват страшно бързо, до 20 минути, след това остава просто нещо сладко и неопределено, което в случая с black perfecto силно ме огорчи, защото си го харесвам , същото стана и с Мон Интенз, възможно е да не ги усещам, не знам.

# 550
Някъде в Пловдив мога ли пробвам нещо на Montale?
Във Венера Козметикс. Магазина им условно е разделен на две части, като в едната имат само нишови парфюми. Имат доста Монтали, които можете да пробвате.
‐-------------------------------------
Магде, честита да си! 🌹

# 551
  • София
Dez - Тук съм, тук съм, но повечко ви чета и по-малко се включвам Simple Smile
Много се радвам да разбера, че си доволна от нови арабски находки и ти дават хубаво настроение Simple Smile
За жалост не познавам нито Raghba, нито Khamrah, като съм убеден, че страхотни за есен-зима. С здраве и усмивка да си ги носиш. Flowers Bouquet

Връщам се от Зара с 2 впечатления, които мисля, че ще оцените и ще харесате.
Започвам с Cherry Smoothie

Страхотна бутилка! А аромата за мен приказка! Различен е за мен, от предишно издание в малка тумбеста бутилка.
В първите 30 минути усещам прилика с Лост Чери на Форд, но е и различен. Не така бадемов като фордовата череша, малко по лек и по-подправъчен го усещам. Може би 20 минути след началото, се засилва тонка, кола, уйтни подправки като фина канела и познайте - откривам доста от Mancera Tonka Cola. Може би общото усещане Cherry Smoothie бих го събрал в две думи - чери кола Simple Smile)) Разбира се, той е много повече, защото има леки пудрени нюанси, както и сочна зряла слива, която дава нова посока на и различно лице на композицията.
За мен, Cherry Smoothie радва истински в течението на времето - с всяка минута набира и добавя нюанси и дълбочина. Тази нотка на слива я няма в началото, но когато се появи, много приятно дава една загадълна секси и сочна плътност. Преслушайте го, от такав хубав аромат, с такава цена и дизайн, само може да спечелим. Определено идващите дни ще се върна да взема 80мл бутилка., независимо че имам Mancera Tonka Cola.

Другият е вече напълно дамски и мисля, че някои бих го харесали с особено чувство:
MONDAY- NO DRAMA ALLOWED
https://www.zara.com/bg/bg/monday--no-drama-allowed-75-%D0%BC%D0 … BB-p20110450.html

Много приятно поднесена женственост, различен ми се стори от плътните сладки парюми и затова си позволявам да го спомена. Сякаш някакъв микс от парфюм като Alix Atkinsons White Rose de и Coco Mademoiselle Intense. Може и да бъркам разбира се. Поне на моята кожа, излъчва елегантно стилно, с поднесено с мекота и чистота. Има приятно зелено, леко хладно пачули, розов пипер, нежна бяла роза с лек кремъв ефект. Усещам и чист бял мускус. Без да е новаторски или мега уау, мисля, че е много стилно попадение. Малината се усеща и в комбинация с белия мускус, сякаш дава ефект на хубав омекотител или току що изгладено, поне аз понякога правя тази асоциация. Не е сапунен в никакъв случай или перилен, но мисля, че ме разбирате. Някакси сиропено е представена малината - чудесно е вплетена за мен.
Тествайте го, чудесен ежедневен аромат.

Магда, честит рожден ден! Пожелавам ти да си все така позитивна, усмихната и лъчиста, търсеща, с винаги запалена искра и разбира се, много нови парфюмни находки! Heart ExlFlowers RoseFlowers TulipFlowers Rose

Специален поздрав с любим ремикс от последните седмици:
Miley Cyrus ~ Angels Like You (Return To Saturn Unofficial Remix)
https://www.youtube.com/watch?v=NrfOr0iDImU

# 552
Heart Трогнахте ме, разплакахте ме, развълнувахте ме... Heart Благодаря ви за топлите думи и пожелания, много сте мили! Heart
Благодаря ви! Heart

# 553
Честит рожден ден, Магде! Бъди здрава, обичана и обичаща! Покорявай все повече парфюмни върхове и не само!

# 554
Честит рожден ден, Магда, само хубави моменти и любими нови аромати Simple Smile

Днес бях просто с ролка парфюмно олио ванилия.

Общи условия

Активация на акаунт