Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предизвика интереса ви към парфюмите и как се запалихте?
Удовлетворен ли сте от разнообразието на парфюмите и как влияе хобито ви върху живота ви?
Самотен ли е парфюмният хоби?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предизвика интереса ви към парфюмите и как се запалихте?
Много от участниците споделиха, че интересът им към парфюмите е възникнал още в детството им, когато са били очаровани от ароматите на майките си. Някои се запалиха след първите си подаръци от гаджета или семейството. Откриването на парфюмната тема във форума или четенето на статии за парфюмите също беше фактор за запалване на интереса.
-
Удовлетворен ли сте от разнообразието на парфюмите и как влияе хобито ви върху живота ви?
-
Самотен ли е парфюмният хоби?
-
Какво ви носи парфюмното хоби и продължава ли интересът ви към парфюмите?
-
Какви са вашите предпочитания за летен траен парфюм?
Рагхба го имам и харесвам много, а Кхамра го търся под дърво и камък (винаги купувам от физически магазини, иначе досега сигурно да съм го намерила де), засега все го няма, но усещам, че ще е много мой.

Имам подаръци, за които ще ви разкажа...и покажа. Първият, подари ми го моя скъпа приятелка - Jo Malone Mallow On The Moor. Недоумявам, защо във Фрагрантика го сравняват с Insolence? Нямат нищо общо, за моя радост! С "тресавище", също! Наистина, "лилавото" присъства, но то е в началото и за кратко! След това... се преобразява и ме "отвежда" в тропическа гора, в каквато не съм била, но си я представям точно така. Другата ми асоциация е магазин за цветя. Усещат се цветовете, но най - вече току що отрязаните стъбла. Влагата, свежеста на зеленината и хладината. Това е най - летния парфюм, който съм имала, точно заради усещането за хлад и вода, през цялото време. Вторият... В него се влюбих от проба, а моя приятелка ми подари своята бутилка, за да не го чакам. Така се влюбих, както рядко ми се е случвало! Този парфюм, ми създава такава хармония... Толкова е елегантен, обаятелен, магнетичен, красив, прелестен - YSL Caban. Още го мисля, но защо, след като всичко в този аромат ме прави щастлива, успокоява ме и ме уравновесява. Третият... За него си мечтая от 2021 г. Още преди да изчезне. Толкова силно го исках, че и той се "появи"! Guerlain Shalimar Souffle Intense. Как да ви го "разкажа"? Знаете за слабостта ми към ванилията. В него е една от най - красивите, които съм подушвала! Изключителен, царствен аромат, който също ме "води" на мое спокойно и уютно място и там разгръща всичко най - красиво, което притежава! Само за мен! Извинете ме, размечтах се! А днес, от проба, която ми изпрати приятелка, имам и нова парфюмна любов - Diurno Milano Fragranza. Надявам се някой ден да имам и него! Мили мои приятели, желая ви здраве, хармония, спокойствие, радост, любов и всичко най - добро и красиво, на вас и близките ви! С обич!