Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предизвика интереса ви към парфюмите и как се запалихте?
Удовлетворен ли сте от разнообразието на парфюмите и как влияе хобито ви върху живота ви?
Самотен ли е парфюмният хоби?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предизвика интереса ви към парфюмите и как се запалихте?
Много от участниците споделиха, че интересът им към парфюмите е възникнал още в детството им, когато са били очаровани от ароматите на майките си. Някои се запалиха след първите си подаръци от гаджета или семейството. Откриването на парфюмната тема във форума или четенето на статии за парфюмите също беше фактор за запалване на интереса.
-
Удовлетворен ли сте от разнообразието на парфюмите и как влияе хобито ви върху живота ви?
-
Самотен ли е парфюмният хоби?
-
Какво ви носи парфюмното хоби и продължава ли интересът ви към парфюмите?
-
Какви са вашите предпочитания за летен траен парфюм?

). На моята кожа не бяха нито много трайни, нито много излъчващи, но това е субективно. Soie Malaquais не помня в детайли, макар че ми беше много интересен - бутилката му е страхотна, пък и пирамидата. Кремест, oбъл, вкусен, но в крайна сметка съм пробвала доста по-интересни гурманди. 
За момента не планувам покупка обаче, освен ако не го видя някъде силно намален. Относно сетчето - можеха да се постараят и да сложат спрейър според мен... Доста е тегаво да се пробва от dabbers, аз поне не обичам, но това е положението.
Дори капачката ми харесва - много еклектичен стил. Няколкото хубави ревюта в ютуб също допринесоха. Цената обаче, изобщо не ми хареса, но бях готова да я преглътна, ако ароматът е хубав. След прочетеното, ще търся мостри и ще погледна препоръките. Мерси още веднъж.
Пак казвам, не са лоши парфюми, но с нищо не ме изненадаха и възхитиха и в категориите им (гурманд, роза, зелен, османтус с кожа и т.н) има доста по-интересни представители, често и за по-скромни суми. В крайна сметка обаче всичко опира до субективната емоционална връзка с дадена марка/парфюм, затова е добре винаги човек да пробва лично.
Аз също задължително ще я преслушам отново и по-съсредоточено при първа възможност, глътка свеж въздух е.