Парфюмни размисли и страсти - 284

• 82 504
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
На плаж, или по-скоро по пътя към плажа, или от плажа към ресторанта, или от плажа към бара 😁, нося тропически, ваканционни, sunscreen аромати, като Bronze Goddess Eau Fraiche, TF Orchid Soleil, TF Soleil Blanc, DG L'Imperatrice, PR Olympea Solar, Alien Goddess, DG Dolce Garden.
Вечерните парфюми около морето са тема отделна и необятна, тогава нося всичко и всичко е невероятно.
Не ми е проблем и не ме дразни кой и какво пръска на плажа - голямо, отворено пространство, винаги мога да се преместя, ако ми обръща стомаха.
Проблем, обаче, и то доста голям, ми е какво и защо изобщо някой носи във фитнеса.
Бакара, Тобако Ванил, Соваж, Ерба, Либре се носят на талази из цялото помещение, в което се борим за всяка глътка въздух.
Единственото хубаво нещо в случая е, че агресирането към подобни простаци действа като pre workout.

Днес видях дъно - класическата Olympea, която имам още от самото й излизане на пазара. 😊
Не знам дали ще ми липсва... може би, в някой момент.

# 226
Тази година смятам да взема точно два парфюма за шестдневното бягство до нашето Черноморие. Aqua Allegoria Coconut Fizz Guerlain за плаж и Erawan Parfums Dusita за нощните бийч барове, за които по мое мнение е създаден този аромат. Иначе за плаж страшно много харесвам Nomade Chloé , но в момента го нямам. Вероятно в последния момент ще набутам в багажа мостри и отливки също, за всеки случай.

# 227
Сега съм на море с тези:
Забравих да извадя Mandarine Basilic  от раницата. Днес бях на излет в един каньон с нея.

Вечер нося Intense Tiare или Аni (в отливката). Другите са по-скоро за климатна проба.
Днес за деня- AA Mandarine Basilic.

# 228
  • София
Лятото най-стене пристигна и за мен и сме вече в морското ни жилище. Донесох само  3 парфюма за два месеца - Aqua Allegoria Granada Salvia за през деня и Armani Privė Pivoine Suzhou и Irresistible Eau Fraiche за вечерите. За първи път се ограничавам така. Да видим как ще ми понесат?! Надявам се да не се впусна в нови поръчки. Mr. Green

# 229
Аз не взимам повече от 2 -3 парфюма на море, обикновено са 2. Харесва ми да нося лятото Kenzo Poudre Matcha и Byredo Velvet Haze.

# 230
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали летен аромат за офис? Не е задължително да е нов, даже по- скоро да не е за да е по- бюджетен. Нещо свежо, да не дразни колегите. От Варна съм. Имате ли идеи, кои парфюми да погледна?

# 231
Aз нося парфюми на плажа, но винаги пръскам по плажните рокли, никога на кожа или коса.

# 232
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали летен аромат за офис? Не е задължително да е нов, даже по- скоро да не е за да е по- бюджетен. Нещо свежо, да не дразни колегите. От Варна съм. Имате ли идеи, кои парфюми да погледна?
Свежи и ненатрапчиви са ми на Tiffany & Co в тези шишета.

# 233
  • виртуално
https://www.parfumi-shop.net/product/32785-lanvin-a-girl-in-capri.html#613
https://www.parfumi-shop.net/product/1459-lanvin-eclat-d-arpege- … -parfjum-edp.html
+ код за отстъпка love8

# 234
Искам да попитам върлите фенки на LVEB - има ли голяма разлика при отделните флакнъри - намерих си една мостра La Vie Est Belle Leau de Parfum, напръсках се сутринта и много ми хареса - сега издирвам този флакнър но никъде не го намирам-ако си взема някоя друга версия на LVEB ще има ли чак толкова фрапантна разлика?
Иначе от първото издание на аромата изпръсках един флакон 75 мл и от тогава не следя в каква посока се развива аромата.....

# 235
Ако искате да тествате на живо освен Дъглас и Притишоп, парфюмерия Мария до пазара и Люлей до спортна зала се сещам, както и Лили.....

# 236
  • BG-DE
Макадамия,мисля, че сега първият вариант се продава в тази концентрация, имам две разфасовки и един пълнител и на трите пише това

# 237
Тоест да разбирам че това си е първообразът?

# 238
  • BG-DE
Да, точно така.

# 239
Много благодаря, бях забравила колко траен, красив и обсебващ е този парфюм Heart

Общи условия

Активация на акаунт