Парфюмни размисли и страсти - 284

• 81 078
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря Yellow Heart
Аз си взех ванилията и ми е приятна ,но без да е нещо wow , висях че сравняват chergui  с ред табако на мансера ,който ми е много любим и веднага ми провокира интереса.
за есента /зимата само този е плануван , може би не трябва да се насилвам ,ако харесам нещо-супер ,ако не-здраве да е.

Когато температурите паднаха малко, го разнесох 2-3 пъти и много ми допадна, та и аз съм си го запланувала като покупка в следващите месеци. Relaxed Ще се опитам преди него да добавя Babycat на YSL към колекцията, но да видим как ще го издиря.

Иначе привет от мен, от съвсем скоро съм ценител и наблюдавам темата с интерес от известно време, но за първи път се престрашавам да пиша Animal Cat.

# 721
А Farah е невероятен, много сладък и с доста фурми. Само за студено време.
До скоро не бях чувала и попадала на коментари за него. Пробвах Farah Brecourt случайно от приятелка и останах възхитена - разкошен! Да, в студено време сигурно ще е... зимна приказка! Аз нали се "движа" с малко закъснение... Не очаквах, но много харесах и Mistic Incense The Merchant of Venice. Ще тествам отново и двата, на по - хладно, нямам търпение! Чета назад в темите, толкова е полезно и интересно... Има парфюми, появили се "вчера" и "днес", но много от техните предшественици, не заслужават да ги забравяме.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 16:13 от Magda Dimitrova

# 722
Не знам как, но преди малко ми хрумна да сравня Farah и Italica и ги пръснах съответно на всяка китка ... ами за моя нос са доста близки като усещане. При мен Farah има малко повече канела, а Italica е по-млечен, но са мноооого сходни. Не виждам във Фрагрантика някой да го е споменал, та се чудя дали се случва и при някой друг тук? Misc Speech Balloon

# 723
При мен нямаха мнгоо общо , Италика ми е много сладък , но ми е леко безличен . Хубав парфюм , но при мен не плакна индивидуалност .

# 724
  • София
Не са сходни аромати и за мен.

# 725
Italica има една хлебна нотка за моя нос, която изобщо не ми харесва. Другият не съм пробвала, но ако я няма тази нотка, вероятно би ми харесал.

# 726
Не знам как, но преди малко ми хрумна да сравня Farah и Italica и ги пръснах съответно на всяка китка ... ами за моя нос са доста близки като усещане. При мен Farah има малко повече канела, а Italica е по-млечен, но са мноооого сходни. Не виждам във Фрагрантика някой да го е споменал, та се чудя дали се случва и при някой друг тук? Misc Speech Balloon
Абсолютно нищо общо нямат, дори като нотки.

# 727
Дами има ли парфюм от типа на pure musc или omnia Crystalline койта да е средно траен поне и да мирише на сапунесто чисто. Pure musc ми идва потен и mature...

За мен подобен вайб на бялата омниа имат Lanvin Eclat D’arpege и D&G Light blue EDT. Незнам дали като съставки се доближават, но това е субективното ми усещане.

# 728
Моля ви, кажете нещо положително за Narciso Cristal NR. Аз нямам много опит с НР, колежка трябваше да избере парфюм и се спря на него и All Of Me, подкрепих я за Cristal, без да го познавам добре, повече ми хареса от All Of Me.

# 729
Според мен NR Crystal е по - добрият избор. Мисля, че е лесен за харесване, безобиден, лек, ефирен, хубав е. Някой негови парфюми за мен са трудни, заради мускуса, но този, мисля че е удачен за подарък. Не знам защо, не съм и търсила обяснение, не каресах All of Me. Надявам се Crystal да и хареса!

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 18:56 от Magda Dimitrova

# 730
Магде, мн ти благодаря Hug С голяма надежда подходих към All Of Me, но има някаква нота, която разбърква парфюма и настоях за Cristal.

# 731
Ако носите два аромата по този начин, единя на едната китка, другия на другата, двата неминуемо се смесват в носа и стават практически еднакви..... Ако искте да сравнявате по добре на хартийка и с чашка кафенце между подушванията. Поне при мен така се оказа като ми се сториха крайно близки два съвсем различни аромата.

# 732
Не е вярно. Нося и мириша по 3-6 аромата по ръцете често и ги разучавам, не ги усещам еднакво. Кафе не мириша също никога. Въпрос на тренинг е може би.

# 733
  • BG-DE
И при мен никога не се е случвало 2 или 3 аромата по ръцете да ми се смесят и да почнат да ми миришат еднакво, а моят опит е несравнимо по-малък от този на Денси 😊

# 734
Аз, в резултат на скорошните ми главоболия, преоткрих Musk 12 на Kayali.
Имам го от пролетта и ми харесваше, но някак не ме влечеше да се пръскам с него, освен, че беше доста нетраен. Няколко месеца по-късно, въпреки, че не е нищо уау като аромат, ме радва изключително много - свеж, сладък и сочен. В добавка, трайността му значително се е увеличила. Струва ми се и че цветът е станал по-тъмен.

Общи условия

Активация на акаунт