Проблем с връзка <заради> тъщата

• 15 329
  • 501
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Скрит текст:
Странно ви е, защото търсите проблеми по остта - майка - дъщеря. Олеле колко е привързана към майка си!
Ако медицинското лице в това семесйтво бе бабата то тя щеше да бъде поканена да гостува преди, след и по други периоди покрай раждането и грижите по детето.
А тук младате жена получва от майка си усещането за сигурност и сигурността, че е под лекарски надзор - 2 в 1.

Моля ти се, и аз съм раждала секцио без медицинско лице да живее у нас седмица преди операцията и две след това.  Какво състояние го изисква? Ако има такова, тя ще е в болница, педиатърката с нищо няма да и помогне.
Очевидно е, че помощта и е по линия майка дъщеря. Педиатъра не ти живее в къщи.

Ако лекар беше свекървата дали щяха да я викат за същото време, и това, при положение, че мъжът и си е в къщи и де факто  двамата изцяло си обгрижват бебето, което авторът няколко пъти обясни.

Болезнена привързаност майка -дъщеря,, която застрашава семейството на дъщерята,  това е казуса.

Защо трябва нещо да изисква и да е кризисна ситуацията, за да се чувстваш по-спокойна?
Защо всеки взема себе си за мярка на правота и правилност? Така се е чувствала добре бъдещата майка - така е направила в СВОЯ дом. Хайде да не забравяме, че не е само жената на автора, а личност с емоции, нужди и чувства. И има право на всичките!

Искам да попитам с какво тази тема е полезна на АВТОРА? С нищо. Абсолютно нищо.
Поредния уклон и напън да се раздели едно семейство. Тук всяка тема драпа натам. Всичките съвети това целят!
Напъните да има трети в двойката им могат да я разделят. Аз поне не бих издържала дълго да живея в такава тройка и вечно да съм в готовност дали мама няма да реши да цъфне вкъщи. И да имам право да козирувам. Такова отношение от страна на мъжа ми не бих изтърпяла.

# 421
Пак един куп глупости се изписаха. Мъжът бил егоист, тиранин и други подобни небивалици.
Авторе, помоли темата да се заключи, че тук хора със сбъркани представи се опитват да объркат и твоите.

# 422
Е те по назад написаха, че едно раждане им дава такива права. Да живеят с мама, пък мъжът да не мрънка. Ама дефакто малко ме съмнява да им се получи.

# 423
Той не мрънка. Той е изгонил майката на майката на детето си.
Само не забравяйте, че когато нещата в семейството не потръгнат питате
 "А не могат ли родителите ти са те приберат с детето" или "Нямаш ли близки хора, които да ти помогнат", "Стисни зъби и отделяй всеки месец малка сума и когато детето стане по-самостоятелно си намери работа"
Мхм.
Семейство, семейство, но след като мъжът мисли само   за собствения си комфорт, жената трябва да има възможност за собствени ходове.

# 424
  • ВАРНА
Ако тъщата без съпруг е отгледала две дъщери,то в схемата най-вероятно е присъствала всеотдайна баба.Тридесет и пет годишната млада майка може да следва същата сюжетна линия.След време автора ще се сблъска с решенията и съветите на тъщата изречени от съпругата му.

# 425
Абе вие, като сте двама човека в едно семейство, как се чувствате удобно някой да ви се бърка ? Между двама, място за трети няма.
Било майка, тъща, свекърва и шуранайка.

# 426
Стига де, кой семеен човек  има нужда за комфорт всеки месец по няколко дни да живее с майка си.

Това ако е някой мъж ще го разкъсаме.

# 427
Стига де, кой семеен човек  има нужда за комфорт всеки месец по няколко дни да живее с майка си.

Това ако е някой мъж ще го разкъсаме.

Разликата е в раждането, както разбрах от тази тема. То ви дава изключителни права, нещо като кредитна карта без лимит Simple Smile

# 428
Някои и този разкъсаха, но истината е, че почти няма мъже, които ще са щастливи от факта да прекарват всяка вечер с тъща си.

# 429
Разбира се, че раждането дава права! Това е уязвим момент за жената и всички около нея правят това, от което ще се чувства по-добре и по-спокойна.
След като се възстанови вече и за двамата родители стреса е сроден и всеки поема своята роля.

# 430
Че какво общо има раждането с работния ангажимент на бабата? Като развалени телефони сте някои - наумили сте си някаква висша цел на посещението, което си е полу-нанасяне в чуждия дом и повтаряте ли, повтаряте измислици. Ако родилката ще се чувства по-спокойна с майка си, то втората да си наеме квартира в същия град и през деня да ходи да си успокоява детето, няма нужда да  идва със все багаж за по половин месец всеки месец и да си пренарежда кухнята по свое предпочитание, все едно ще векува там.

# 431
Къде да идва?

# 432
В дома на дъщеря си и зет си.

# 433
Вече и багажа образно се описа и чашите се превърнаха в пренареждане на кухня! Simple Smile

Да вземем да говорим в минало време за казуса! Защото каквато и да е тъщата реагира бързо и веднага се промени и нагоди. Само в темата се дъвче едно и също и се припада ката час.

# 434
Е, ти най-силно апелираш към придържане на фактите, но същевременно точно ти въведе идеята за насилник и откъсващ бедната родилка от майка й. Багажът не е описан образно, тоест, пак преувеличаваш (да не казвам, че си измисляш), но все пак е багаж за две седмици, представи си го.

Общи условия

Активация на акаунт