СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 18

• 79 825
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 615
  • Ст Загора
Котенце пусни в 2еднакви лаборатории

# 616
  • София
Написаното на ръка ми е много странно.
Пусни още един тест в една от двете, за да сравниш.
48 часа след предното изследване.

# 617
Здравейте. Последна дата на м.ц -20.12.24.Овулация,засечена с тестове на 21 ден,тоест на 9.01 и съответно полов акт .Пуснах прогестерон,7 дни след ову,който беше на Горна граница-79.На 22 направих няколко уринарни теста,на които имаше бледа черта ,на следващия ден направих отново,но чертата беше още по-бледа, да не кажа,че я нямаше.Пуснах ЧХГ ,който е 28,38-доста нисък,но все пак положителен.Напрежението в гърдите доста намаля,почти няма ,болките в яйчниците също...Не мога да разбера какво става...Биохимична ли е ? Има ли вероятност да е извънматочна ? С този нисък резултат защо не ми идва?По принцип съм с редовен цикъл ,около 32 дни.Имам две деца,никога не съм имала проблеми с миналите бременности.Моля за мнения  и съвети Simple Smile

# 618
Прогестерона е супер, докато не повторите чхг след 48 часа няма как да знаете дали е биохимична.
Здравейте. Последна дата на м.ц -20.12.24.Овулация,засечена с тестове на 21 ден,тоест на 9.01 и съответно полов акт .Пуснах прогестерон,7 дни след ову,който беше на Горна граница-79.На 22 направих няколко уринарни теста,на които имаше бледа черта ,на следващия ден направих отново,но чертата беше още по-бледа, да не кажа,че я нямаше.Пуснах ЧХГ ,който е 28,38-доста нисък,но все пак положителен.Напрежението в гърдите доста намаля,почти няма ,болките в яйчниците също...Не мога да разбера какво става...Биохимична ли е ? Има ли вероятност да е извънматочна ? С този нисък резултат защо не ми идва?По принцип съм с редовен цикъл ,около 32 дни.Имам две деца,никога не съм имала проблеми с миналите бременности.Моля за мнения  и съвети Simple Smile

# 619
Не знам дали съм права,но съдя по уринарните,че щом имаше бледи чертички единия ден , а на следващия -не ,че ЧХГ спада.Ще пусна утре отново ЧХГ ,просто ми е объркано ,защото е желана бременност:(

# 620
Не знам дали съм права,но съдя по уринарните,че щом имаше бледи чертички единия ден , а на следващия -не ,че ЧХГ спада.Ще пусна утре отново ЧХГ ,просто ми е объркано ,защото е желана бременност:(

По принцип има логика, но само кръвен тест може да даде някакви отговори за момента. Вариациите при тественето с урина може да зависи от някои неща: дали е използвана същата марка, дали е направен по същото време, колко течности сте приела...

# 621
Здравейте, вчера ЧХГ ми е 147, а днес 257, за жалост не е двоен, а май трябва да бъде повече. Не мога да определя дали съм 5 или 6 седмица. В петък съм на гинеколог, но каза, че може да бъде извънматочна или късни овулация.

# 622
  • Ст Загора
Здравейте, вчера ЧХГ ми е 147, а днес 257, за жалост не е двоен, а май трябва да бъде повече. Не мога да определя дали съм 5 или 6 седмица. В петък съм на гинеколог, но каза, че може да бъде извънматочна или късни овулация.
двоен трябва на 48ч
АГ ще види бременност при чгх 1000

# 623
  • София
Удвоява се за 48 до 72 часа, не за 24. Като за 24 е идеално. С тази стойност си в 5 г.с.
В петък надали ще се види нещо на прегледа. Изчакай поне до началото на другата седмица.

# 624
  • Ст Загора
А какъв е този док да плаши с извънматочна бременност още от сега?

# 625
Чухме се по телефона и като чу стойностите на ЧХГ ми каза, че я притеснява извънматочна

# 626
  • Ст Загора
Чухме се по телефона и като чу стойностите на ЧХГ ми каза, че я притеснява извънматочна
да но се пуска на 48ч

# 627
да но се пуска на 48ч
Благодаря, каза ми да пускам всеки ден до петък, сред което петък съм на преглед при нея

# 628
  • Ст Загора
От всеки ден няма нужда.

# 629
  • София
Смени лекарката, докато съвсем не те е объркала. Чак пък такава некомпетентност звучи невероятно

Общи условия

Активация на акаунт