Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 96 325
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 900
Agent, насипната ми е класика за под очи, пресованите са ми леко диско за бръчкотевините под очите.
Аз не смесвам руж преди нанасяне, обаче дрейпвам- ретрото си е ретро, олд бът Голд- почти винаги посягам към по-студен цвят малко по-надолу от топлия.
Лъвице- много те харесах и с двата вида грим.
Половината термини не ги разбрах. ... Уж бях модерна. Ужасена съм от себе си.

# 901
Agent, насипната ми е класика за под очи, пресованите са ми леко диско за бръчкотевините под очите.
Аз не смесвам руж преди нанасяне, обаче дрейпвам- ретрото си е ретро, олд бът Голд- почти винаги посягам към по-студен цвят малко по-надолу от топлия.
Лъвице- много те харесах и с двата вида грим.
Половината термини не ги разбрах. ... Уж бях модерна. Ужасена съм от себе си.
Проблемът не е във Вашия телевизор:
Насипната пудра на hourglass е умерено озаряваща-хем запечатва коректор/кънсийлър, хем стои естествено. Пресованите им обикновено са в трио или палитри и светлите са доста по-рефлективни, което над 40тина с моята суха кожа не е оптимално.
Дрейпинг= blush draping-техника за нанасяне на руж с преливане. Вече не е модерно, от време на време излиза като тренд за пролет/лято, но със светли, ненатрапчиви цветове като основа, за мен дава по-цялостна визия, без да се правя на палячо. Не ме кефи просто линия руж на лицето, а и открих, че ако нанасям на нивото на очите, на самите бузи и разнасям от там навън ми дава по-младежко излъчване.

# 902
Добро утро, днес синьо няма🤗, но има сгряващо , топло оранжево и червено, подходящо за днешния студен ден.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 22:00 от Lioness77

# 903
Ох😍каквото и да сложиш ти подхожда 👏👏👏
Завиждам от 💗 , но знам , че това просто потвърждава теорията ми за жените и живота.
Каквото ти е вътре - личи отвън.
Не се променяй! Много топлина да има в денят ти😊

# 904
Ccvet, сладурка си ти.Благодаря ти от ♥️.

# 905
Хей добро утро, да подбутна темичката. Хайде дами, бъдете по-активни, или в то студ не ви е до грим.
Аз пък ще покажа днешния и вчерашен такъв.
Топъл да е денят ви.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 22:09 от Lioness77

# 906
  • София
Ето и от мен един бърз грим

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 23:01 от stefina

# 907
Стефина добре се е получило, аз не виждам очната линия, ама дай им малко цвят на тия хубави очи Simple Smile

# 908
  • София
Стефина, много хубаво се е получило. Много ми харесва как нежно си подчертала очите и хубаво оформила веждите. Ако бях на твое място, бих добавила и мъничко руж, но не за да контурирам лицето, защото твоето има много хубави изразени скули, а за малко цвят и свежест.

# 909
Вяра, благодаря ти, но моля изтрий снимките ми от твоя пост, защото по-късно ще ги изтрия.

# 910
  • София
Стефина, много хубаво се е получило. Много ми харесва как нежно си подчертала очите и хубаво оформила веждите. Ако бях на твое място, бих добавила и мъничко руж, но не за да контурирам лицето, защото твоето има много хубави изразени скули, а за малко цвят и свежест.
Благодаря, имам руж, но снимките не са хубави, а червилото е съвсем друго от снимката
Лъвице- няма очна линия. Какво точно имаш в предвид с подчертай очите?

# 911
Stefina чудесен грим и лице,кожа,красиви очи,комплименти!

# 912
Стефина, написах не да подчертаеш, а да сложиш цвят на очите🤗

# 913
  • Варна
Oт мен днес това. Напоследък ми се носи розово. Стана много дискретен грим. Ползвах и зелено и почти не си личи. Абстрахирайте се от веждите, правя микроблейдинг и предстои ретуш. За това не смея да им сложа нищо отгоре.
Какво да сложа като база да не ми лъсват всички финни линии?
Трябва да видя и една идея по- светло червило в тази гама.

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 21:02 от Daisy_D

# 914
Много си хубава Daisy_D Simple Smile Кое е червилото?

Общи условия

Активация на акаунт