Бихте ли разрешили да снимат раждането ви

• 2 704
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Не, предлагаха ми, но отказах категорично. И без това с близнаци е по-комплицирано раждането, не ми трябваше да си усложнявам живота. И не съжалявам ни най - малко!

# 47
НЕ! Не бих позволила на таткото да снима, а пък за друг въобще не мога и да си помисля. Ами ако ти се случат нещата от въпроса ти "Едно неудобно питане за раждането". На мен би ми било страшно неудобно. Хайде лекарите са свикнали, ама другите.... Като цяло раждането, въпреки уникално по природата си, си остава една не особено естетическа гледка. Това е моето мнение.

# 48
  • Pb
Раждането е прекрасен момент и бих искала да го имам запечан с камера. Бебето ни е създадено с много любов и с още по-голям трепет искам да го посрещнем с татито - заедно и пред камера, дай Боже.
Ако става въпрос за филм за широката публика - ако е направен дискретно и професионално - да, бих се съгласила. Даващата живот жена е силна и вълнуваща гледка, а възпитанието, наслоените в нас комплекси и лични табута определят очите, с които ще погледнем на този момент от страни.  Heart Eyes

# 49
Раждането на Зори го снима татко й, за следващото раждане предполагам пак така Peace.
Но да ме снима външен човек и при това за 'масова употреба'  Mr. Green Naughty ТЦ не бих се съгласила

# 50
# 51
Ако е нормално раждане НЕ Naughty, ако секцио по - може  Thinking

# 52
Не искам никой да ми снима раждането. Нито, за да го излъчва по телевизията, нито, за да се попълва филмотеката със "свидни семейни спомени"...  Rolling Eyes

# 53
  • по света
Категорично бих отказала Stop

# 54
Честно казано, не.  Stop

# 55
# 56
В никакъв случай!

# 57
Не.Бих отказала веднага,без да се замислям.

# 58
определено НЕ

# 59

Общи условия

Активация на акаунт