Къде в Пловдив??? - 101

• 33 298
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Те дължимите суми може да се видят на сайта на общината.
На едно място някой е изхвърлил известията или не ги е оставил. Проблемът е в пощата.
Ние си получихме нашите.

# 391
Тя пита за писмата. Едва ли не знае, че и без тях може да плати. ЕГН искат в общината.
Аз ги чакам също, да си ги прибера просто, не искам да се подмятат във входа. Предпочитам да няма, но все още ги носят.
Иначе да, ПИК си трябва и е много удобен. За всичко имам, НОИ, НАП, НЗОК.

# 392
Като споменахте писма, досега не съм получила ни едно по пощата, за толкова години! Просто отивам и си плащам данъка до края на април. Възможно ли е някъде някога да съм отметнала опция, че не искам такова?

# 393
Тази година в нашия блок също не се получиха писма за данъците.

# 394
И без ПИК се виждат при проверка в сайта на Общината срещу ЕГН.

# 395
Данъци винаги могат да се проверят в сайта на общината по ЕГН или ЕИК за фирма. Никога не съм чакала да дойдат писма по пощата.

# 396
  • Пловдив
Момичета, едно по-различно питане: какво ви е мнението за пиано бар Синатра? Искам да бъде крайна точка за едно моминско парти, но чета много негативни мнения, че искат вход без обяснение (предимно на чужденци) и че е много задимено.. Вярно ли е това?

# 397
Момичета, едно по-различно питане: какво ви е мнението за пиано бар Синатра? Искам да бъде крайна точка за едно моминско парти, но чета много негативни мнения, че искат вход без обяснение (предимно на чужденци) и че е много задимено.. Вярно ли е това?
За вход до сега не ни се е случвало такова нещо/не сме чужденци/. За задименото е вярно.

# 398
Kateto, пиано барът на Йегерхоф е с чувствително по-добра вентилация. Това, ако приемате и други предложения, разбира се.

# 399
Тя пита за писмата. Едва ли не знае, че и без тях може да плати. ЕГН искат в общината.
Аз ги чакам също, да си ги прибера просто, не искам да се подмятат във входа.
Точно, питах за писмата. И аз не обичам да ми се подмятат пред входа.🙂

# 400
Някой ползвал ли е услугите на тази докторка и клиника? Мнения ..!?

Къде има хубав избор от сребърна бижутерия
(Пръстени, гривни)?

На 1 ет на Мол Пловдив до асансьорите
Харесах доста неща, но цените са двойни
Било испанска изработка среброто 🤷♀

# 401
  • Пловдив
За медицински педикюр и не просто естетическа грижа за ходила/нокти, препоръчвам Неши от Медикюр студио https://www.facebook.com/profile.php?id=100078024352266

# 402
Къде има хубав избор от сребърна бижутерия
(Пръстени, гривни)?

На 1 ет на Мол Пловдив до асансьорите
Харесах доста неща, но цените са двойни
Било испанска изработка среброто 🤷♀
Сара Трейд на Коматевско шосе. Излиза локация в Гугъл карти.

# 403
  • Пловдив
За медицински педикюр и не просто естетическа грижа за ходила/нокти, препоръчвам Неши от Медикюр студио https://www.facebook.com/profile.php?id=100078024352266
Нешка е отделно вече...студиото е в Оазиса до Елит в Тракия.

# 404
Нешка е отделно вече...студиото е в Оазиса до Елит в Тракия.
Може ли телефон ако имате?

Общи условия

Активация на акаунт