Къде в Пловдив??? - 101

• 33 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Нормално ли е още да няма писма за данъците?🤔🤔
Отдавна ги получихме, към м.март.

И ние.
Аз плащам февруари, малко след това дойдоха.

# 376
Това зависи само от Български пощи. А друга кореспонденция получавате ли редовно?

# 377
Това зависи само от Български пощи. А друга кореспонденция получавате ли редовно?
Не получаваме кой знае каква кореспонденция /повечето са рекламни материали, брошури/, но плодовете за данъците се разпознават много лесно и по другите кутии/над тях също не съм виждала такива пликове...Много странно.🤔

# 378
Ние от години нямаме кутии, но ги доставят в общата.

# 379
  • Пловдив
Някой правил ли е посявка за нокти за гъби и да е доволен от резултат?
Ходих 2 пъти в кожно-венер. Диспансер при 2 различни доктора
Първият път при Влашева( мисля, че беше или Власева) първият кабинет, като влезнеш след регистратурата предписа ми попчета без ефект, после при друга на същото място тя беше мега зле стерилни нокти без проблеми, а моите са зле
Даже не ми се ходи вече там
Къде мога да отида другаде, без лазери и бабини илачи?
Някой, който е доволен от доктор и има резултат🍀🪬
Благодаря! 🌸
Мога да препоръчам жена подолог, прави чудеса за болни нокти.

# 380
Момичета, в кожно-венерическия диспансер правят ли медицински педикюр?

# 381
Миналата седмица все още стоеше табелата на д-р Христов в Гранда и НЕ преглежда с направление. Само на частно е.

# 382
Момичета, в кожно-венерическия диспансер правят ли медицински педикюр?
Не. На доста места в града има студия, но търсете препоръки, не всички са добри. За студио Антоа на Авксентий Велешки съм чела добри отзиви.

# 383
Нормално ли е още да няма писма за данъците?🤔🤔
Отдавна ги получихме, към м.март.

И ние.
Аз плащам февруари, малко след това дойдоха.
При нас нищо не е идвало в пощата. Плащам с Ел. Подпис онлайн и не следя писмата.
То кампанията мина, ще има и лихви, не големи де, но все пак.

# 384
Каква кампания?🤔 Обикновено плащаме наведнъж вноските, просто за първи път писмата не идват по пощенските кутии...

# 385
Данъчната кампания със съответните срокове за плащане.
Изкарайте си по един ПИК и плащането на данъци става песен Wink

# 386
Ако искахме, щяхме досега да сме го направили.🙂 Просто се учудих, че този път никакви писма нямаше. Плащаме наведнъж всичко, и без това разликата в сумите е смешна.

# 387
Това със сигурност е така. Но пък чакате писма и се чудите-не, не е нормално известието да идва постфактум.
Не ми е съвсем ясно защо всеки път някой реагира така на съвета ми за ПИК, сякаш рекламирам МЛМ. Казвам го единствено заради това, че много хора не са запознати с ползите от наличието му.

# 388
Не знам какво е МЛМ, а за ПИК реагирах съвсем нормално.🙂

# 389
Не знам какво е МЛМ, а за ПИК реагирах съвсем нормално.🙂
И да нямаш писмо, пак си дължиш данъците. Не са хиляди, няма да е много по-различно от миналогодишните, отиваш в данъчното и си плащаш на място каквото ти излезе като сума.
Чак толкова драма за едно писмо. Това не е задължително условие, за да си платиш задълежнията.

Общи условия

Активация на акаунт