Къде в Пловдив??? - 101

• 33 306
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Там са си Викиват,да.

# 361
  • Тра-ла-ла
Кой от ДМ-ите в Пловдив е най-зареден откъм асортимент, наличности и тестери на декоративна козметика? Тези до Четв. пазара и в Мол Пловдив са зле.

# 362
На бул.България и този на Карловско шосе (ул.Васил Левски) според мен са най-заредени.

# 363
Къде да се насоча за ехография на млечни жлези по НЗОК?

# 364
Нормално ли е още да няма писма за данъците?🤔🤔

# 365
Нормално ли е още да няма писма за данъците?🤔🤔
Отдавна ги получихме, към м.март.

# 366
При нас нищо не е идвало...🙄 Това се случва за първи път. Говоря за целия вход, не само за нашата кутия (доста от кутиите не се затварят или нямат име, та слагат пликовете и отгоре и се виждат).

# 367
Някой правил ли е посявка за нокти за гъби и да е доволен от резултат?
Ходих 2 пъти в кожно-венер. Диспансер при 2 различни доктора
Първият път при Влашева( мисля, че беше или Власева) първият кабинет, като влезнеш след регистратурата предписа ми попчета без ефект, после при друга на същото място тя беше мега зле стерилни нокти без проблеми, а моите са зле
Даже не ми се ходи вече там
Къде мога да отида другаде, без лазери и бабини илачи?
Някой, който е доволен от доктор и има резултат🍀🪬
Благодаря! 🌸

# 368
Знаете ли къде в Пловдив  има сервиз, в който могат гаранционно да обслужат уред на Xiaomi?
Става  въпрос за пречиствател за въздух  в гаранция.

# 369
Във второ ДКЦ сутринта към 6,30-6,45 се образува опашка от чакащи. В 7.00 като отвори се раздават номера и се регистрират талоните ( направления) за ехо и мамографии за първа и втора смяна . Ден за ден .Казват ви приблизителен час на прегледа. Аз съм доволна от д-р Дачев,преглежда и обяснява,внимателен.
. Без НЗОК д-р Христов преглежда в Гранд до лаборатория Геника  пускам телефона,може да е полезен ( не знам как да е скрит текст през телефона)

# 370
Това е въпрос с повишена трудност. Аз записах с триста зора в Каспела. Чак след месец ми е часа.

# 371
  • Пловдив
На Ксиоми сервиза е в София...щом е в гаранция пращай там. Тук няма как. Виж си в картата.

# 372
А мен към Христов ме насочиха от ДКЦ Понеделник пазар, казаха, че работи с НЗОК Sad

# 373
А мен към Христов ме насочиха от ДКЦ Понеделник пазар, казаха, че работи с НЗОК Sad
Снимката е от преди месец, възможно е да има промяна от тогава. Ако някой ходи,да пусне актуална информация.

# 374
Д-р Христов не преглеждаше ли преди по НЗОК във Второ ДКЦ? Или е друг лекар?

Общи условия

Активация на акаунт