Любители на котки - Тема 184

• 32 398
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Моето момиче разбира как да си подчертае очите.Цяла сутрин седя върху кутията с новите ми обувки,кифличката ми❤️

# 137
  • София
Цял ден спа в жегата и сега е на оглед за плячка (мухи и комари):

# 138
Явно скоро не съм се сещала да го почешкам с гребенче, та сам се вчесва с мойта четка, задръстена с космалаци 😇

# 139
  • София
Ние пък днес имахме интересна среща с човешко бебе. Бяха много смешни. Рижко веднага се появи. Нямаше нищо против и да го оскубят. Изобщо не реагира. Но той си е добродушко. Много искаше да опита от бебешкото пюре с пилешко. Simple Smile Трябваше да му дадем ядене, за да ни остави на мира. Simple Smile Другите пък бяха хем любопитни, хем страхливи. При всяко движение или писък, бързо, бързо се криеха. Simple Smile

Сетих се , че е Еньовден. На този ден преди 3 години събрахме Преслава от асфалта. Трябваше да ѝ дадем име на някоя билка, ама карай... Остана си с името, което ѝ даде докторът във ветеринарната клиника. Simple Smile

# 140
Влизам за доклад =явно храната уринари вече му е дошла силна, връща се на старата си, но два дни в седмицата профилактично ще яде и уринари за сега. Не е пишкал извън тоалета повече..
Ние сме с мрежа силиконова от Зооплюс вече 8=9г, ММ я нанизани на две алуминиеви пръчки, а пръчките се хващат за бетонния парапет и тавана на терасата. Идеята е заимствана от корнизи, но сложи повече държави. По вертикала са закачени на кукички, завити в стената..Ако искаш да е отворена терасата откапаш от кукички и дърпаш по релсите ..Лятото достъпът до терасата муе неограничен, има и наблюдателен плот в ъгъла

# 141

Вече на 5 Heart

# 142
Happy B’day Cat!!!
Да празнувате още много рождени дни!

# 143
Честит рожден ден на Тути Heart Eyes
Пораснали мацана Kissing Heart Да е здравичка и още много години да има торта със свещичка за нея.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 14:15 от cardhu

# 144
Честит рожден ден на Тутка! Heart
Да е здрава, всичко друго си го има.

# 145
Честит рожден ден на Тути! Дано да няма повече проблеми с болестта и да живее щастливо още много години.

# 146
Честит рожден ден на Тунис! Кардю, да й купиш една играчка от името на аутокоректа Joy

# 147
Честит рожден ден на Тути! Да е здрава и обичана.

# 148
  • София
Тути ни е “кака” с два месеца! Да ти е жива и здравичка и никакви припадъци повече. Голяма сладурана е.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 16:03 от Sharky*

# 149
Благодаря ви, според интернет и на мен вече ми е кака, 36 човешки Joy

Общи условия

Активация на акаунт