Модни консултации - 73

• 74 279
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Рошличка при тясно ходило има вероятност вторият модел да не държи добре глезена и да не се чувстват удобни сандалите.Но най-добре е да се пробват по възможност.

# 136
Благодаря,  Али,
За съжаление нямаме Паоло Ботичели тук.
(При мен по-скоро проблем е, че пръстите ми излизат напред и стъпвам едва ли не на земята Grinning А това дори каишката на глезена не може да го компенсира, тъй като тогава тя поема тежестта и ми е неудобно за носене).

# 137
Здравейте! Търся подобни сетове, по възможност памук/лен, но да не са 200 лв. Срещали ли сте някъде?

# 138
Svet7 намерих това:

От Shein, вместо пола е с панталонки.

Това също е подобно с пола.

# 139
  • Mediterraneo
На Шейн памукът и ленът са под въпрос, четете добре описанието и коментарите на потребителите.

# 140
В друг цвят и по-издържан е този комплект:

Българска марка, може би в друга тема биха били по-полезни дали са качествени и хубави дрехите им.
Не е зле и се вписва в бюджета.

# 141
На Шейн памукът и ленът са под въпрос, четете добре описанието и коментарите на потребителите.
Това Шейн, не е ли просто Алиекспрес с друго име?

# 142
  • Mediterraneo
Китайски сайт е. В интерес на истината, идват и свестни неща. Аз дълго се опъвах на дъщерите си, докато се реших на една малка поръчка. В последствие сме поръчвали много неща. Винаги четем обстойно коментари и описания и винаги гледаме да има опция за връщане( безплатно).

# 143
Аз пазарувам от Shein в краен случай когато не мога да си намеря от физическите магазини. Никога не съм оставала разочарована! На нормални цени е всичко и има доста интересни неща.

Дори точно вчера направих отново поръчка. След едномесечно издирване на скъсани дънки с "идеалния за мен" размер на скъсаното, най-накрая се предадох и си купих тези. Една приятелка си ги поръча същите преди време и е много доволна!

Поръчах също и този trendy комплект. Колебаех се дали да е с дълга риза, но накрая избрах късата.

Ще кажа мнение като пристигнат 😅

# 144

Бихте ли носили това колие? Не съм носила жълто злато сигурно 13-14  години, сега се сетих нещо да ровя в архивите…

Бих, но аз харесвам жълто злато и колкото по-масивно, толкова по-добре. Даже и висулка бих му сложила.

# 145
Благодаря ви! Shein го оставям като краен вариант, защото материята съм убедена, че ще е изкуствена. Този на vzaro ми допада, само че ми се искаше да е с пола, не с панталонки, иначе цветът не е лош.

# 146
Flâneuse, имам такива "остри балерини" Sweat Smile, както ги наричам. Не знаех, че се наричат d'orsay. Много ми харесват, макар че на мен не са ми от най-удобните, но това е индивидуално според краката, а моите са широки при пръстите.
Но имам едни почти идентични като модел и цвят с цитираните горе, но имат и голяма метална халка вместо каишка, подобно на тези (само халката).

D'orsay са обувки с изрязано в средата, от едната или от двете страни на подметката, могат да са и на ток. Острите балеринки са pointy/pointed flats. И на мен са ми много любими като модел😍 И са ми много удобни (поне тези, които нося), като домашни пантофи. Може би зависи от кожата (patent в никакъв случай), дизайна.

По въпроса с колието, аз нося само жълто злато, студен цвят метал не ми отива на цветовите тонове😊 Но харесвам изключително и само много фини бижута. Обожавам синджирчета (и пръстени за наслагване) като паяжина 😍
И въпрос. Има ли вариант да се носи тази риза:

с кариран панталон, без да изглеждам като цирков артист?😅 Почти същия, но до към средата на прасеца:

Имам и с по-тъмно каре в сиво и тъмнозелено и панделка на кръста, но там май вече ще е предобряване.

# 147
Момичета, имам един въпрос ☺
Как мислите, да имате примерно 10 качествени дрешки или 50, които не са толкова “стилни” така да се каже.. С две думи- пазарувате ли на “килограм” или се замисляте всяка дрешка с какво да е съчетаете, бърза мода ли е или ще се носи поне два сезона?
Питам ви, защото си взех десетина тениски от Sinsay, обаче все ги прибутвам така да се каже и си нося примерно на Vazaro или някоя на Alessa… Или тези, които са ми малко “по-скъпи” така да се каже…:)
А и честно казано, на Sinsay като се изпотя и сякаш цветовете под мишките се “разнасят” и пускат боя.
Какво е вашето мнение? 😁
П.С: и с обувките съм така 🫣

# 148
Винаги съм залагала на качеството, отколкото на количеството и съм на принципа, че скъпото си избива цената стократно.
Може в годината да си купя 1 или 2 чанти или обувки, но после ги нося с години. И не, не ми омръзват, както ще кажат повечето, защото съм се лишила от нещо друго, събирала съм, когато съм нямала възможност и в крайна сметка се чувстваш удовлетворен.
То и в живота е така, когато влагаш усилия и енергия за нещо, е много по- ценено,доколкото ако го получиш наготово.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 20:19 от happy doc

# 149
Абсолютно съм против безразборното пазаруване! 5 дрехи имай, ама да са като хората!

Имахме една съседка, която преди години ме запали по втората употреба. Малеее, казвам ви тази жена граби като невидяла! Ама боклуци колкото си искаш...питам я за какво са й толкова много дрехи (едно 10-15 рокли всяка седмица купуваше, 3 големи пълни гардероба у тях...), нейното оправдание винаги е "Е как може да не го взема това, излиза ми само 2 лева!!!" 🤧 Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт