Модни консултации - 73

• 74 750
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ви момичета, и на теб Rimonna, ще погледна предложенията ти, допадат ми!
Само да кажа, не съм вманиачена да търся някакви неща Х.. аз съм човек, който доста трудно си харесва неща, особено от такъв тип, тъй като предпочитам да ходя предимно спортно 😁 И понякога виждам нещо и просто е любов от пръв поглед, не мога да си го избия от главата, рядко ми се случва, но се случва. Случаят с роклята е същият… цената определено ме спира, още повече че ще я ползвам веднъж.. и ако не си я купя, знам че ще си я спомням винаги 😁 случвало ми се е и с други неща, които поради някаква причина не съм могла да имам. Ще видя какво ще измисля! Пак благодаря. 😊🌹

# 361
# 362
Eli71, страхотни предложения. Първата особено е приказна 😍😍😍

# 363
И втората е чудесна

# 364
За кръщене никоя не ми е подходяща, полупрозрачни и къси са. По- добре без ръкав, отколкото тип рибарска мрежа. Това по мое мнение, не съм по църквите, но чисто стилово не ми е ок.

# 365
# 366
И на мен първата ми хареса. Аз вече тотално се отказвам от Guess. По неволя взех една чанта пролетта (имах подарък, който трябваше да сменя) . За може би 5 носения вече е обелена по долните ръбове, за мен не е ок чанта за 300 лв. да не изкара един сезон. Та, моля за препоръки за красиви и качествени чанти, без Фурла.

# 367
soft,
Аня Хиндмарч и Ребека Минкоф

# 368
И на мен първата ми хареса. Аз вече тотално се отказвам от Guess. По неволя взех една чанта пролетта (имах подарък, който трябваше да сменя) . За може би 5 носения вече е обелена по долните ръбове, за мен не е ок чанта за 300 лв. да не изкара един сезон. Та, моля за препоръки за красиви и качествени чанти, без Фурла.
Coccinelle са доста по-качествени според мен, разгледайте ги. Моделите са по-скоро класически и изчистени.

# 369
Да, хубави чанти са.

# 370
Ето ви една витрина от Люксембург.

# 371
Изгодно... за тях Simple Smile

# 372

Ха, подобни дънки имам в архивите. Трябва да ги измъкна и да проверя дали ще намъкна в тях.
Даам, модата е добре забравеното старо.

За чантите Coccinelle, в момента не знам с какво качество са, но имам три от естествена кожа, които вече не си знаят годините и колкото по-стареят, толкова по-красиви стават. Любима марка ми е!

# 373

mariat,
Къде намери Елизабета в Люксембург? Не съм ги виждала до сега? 😀

# 374
Нямам идея. ММ ми прати снимката от там.

Общи условия

Активация на акаунт