Модни консултации - 73

• 74 687
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Ролекс не била марка, известна със скромност - та те имат изключително изчистени дизайни. Показаният от съфорумката е мечтата на новобогаташа, но часовниците от марката изобщо не изглеждат така.

# 541
Има техника за обуване, с едната ръка държиш лентичката отзад (двойна прегъната обикновено рипсена лента, зашита в часта на петата при отвора на обувката) , с другата държиш в предната част, точно срещу лентата. И пъхаш крачето
Зависи от кракът. Моят е много широк , но малък номер и в такива обувки с никакви техники не може да се навре. Колко челси боти без цип съм опитвала да провам...не влиза и не влиза.

# 542
Чудя се между тези три модела за есента

# 543
Вторите и третите може да ги изключиш от енигмата.

# 544
Първите са ок, модел 2 и 3 не.

# 545
Търся удобство, а не толкова вид 
Вторите и третите са Rieker и Geox, на които марки са ми повечето обувки.
Благодаря все пак. Simple Smile

# 546
Rieker и Geoxa ми харесват повече, а и качеството и комфорта е по - добър.

# 547
Ами купи всичките тогава… какво има да се чудиш. Дали ще са ти удобни няма кой да ти каже.

# 548
Имам същите пуми, друг цвят. Тежки и леко дървенки са, и май почват да се напукват, а  са ми от този сезон и не основни. Не препоръчвам.

# 549
  • София
Удобството при всеки е нещо различно.
На мен най- удобни са ми NB 327, имам няколко цвята, но имам приятелки, на които никак не са им удобни.
Така че тук можем да дадем мнение за визия най- вече, за мен първите са най- приемливи.

# 550
Удобството при всеки е нещо различно.
На мен най- удобни са ми NB 327, имам няколко цвята, но имам приятелки, на които никак не са им удобни.
Така че тук можем да дадем мнение за визия най- вече, за мен първите са най- приемливи.
А те умалени ли са като Найк например или са точно?

# 551
Търся удобство, а не толкова вид 
Вторите и третите са Rieker и Geox, на които марки са ми повечето обувки.
Благодаря все пак. Simple Smile
Понеже като марки и аз бих предпочела Geox и Rieker, пред Пума, давам няколко алтернативни модела, които на мен лично са ми някак по-младежки от горепосочените. Може някои от тях пък да харесате.
Скрит текст:

# 552
  • София
Точни са.

# 553
Според мен не са. Аз нося 38 номер обувки. Найк 39, Ню баланс 38 ми опират пръстите, 39 са ми добре.

# 554
Подкрепям мнението, че тези Пуми са твърди и тежки.
Найк имат няколко подобни модела, разгледай.

Общи условия

Активация на акаунт