Модни консултации - 73

• 74 683
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • Street of Dreams
Имала съм всякакви марки, но останах доста изненадана, че една случайна покупка на марка, която не е известна точно с маратонките си, се оказаха най-най-най-удобните обувки, които някога съм имала - Cafenoir. Мислех че ще ги сложа два-три пъти, но цяла пролет бях с тях - мекички, леки и гъвкави. Ще си купя още техни модели.

# 556
Удобството при всеки е нещо различно.
На мен най- удобни са ми NB 327, имам няколко цвята, но имам приятелки, на които никак не са им удобни.
Така че тук можем да дадем мнение за визия най- вече, за мен първите са най- приемливи.
А те умалени ли са като Найк например или са точно?
Densi, за мен са умалени. Аз съм 37 номер, обувки тип Кларкс, Тамарис, Пиколинос,Ремонте.. и тн. NB 38, Найк 38. Ако си около моя номер, ще премеря стелките. Аз много харесвам 327, много са ми удобни и леки.
допълвам се 327 и 574 са 1 към 1 ,  те ако от едните носиш 38, от другите също. 9хх моделите са уголемени, там съм си 37ца

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 14:39 от BrightT

# 557
Има техника за обуване, с едната ръка държиш лентичката отзад (двойна прегъната обикновено рипсена лента, зашита в часта на петата при отвора на обувката) , с другата държиш в предната част, точно срещу лентата. И пъхаш крачето
Зависи от кракът. Моят е много широк , но малък номер и в такива обувки с никакви техники не може да се навре. Колко челси боти без цип съм опитвала да провам...не влиза и не влиза.

Благодаря за отговорите, момичета!
Именно, подобно на Sibil харесвам челси боти, но не успявам да ги обуя. Пък не ми е широко ходилото.

# 558
Дори и да ги обуете, после при ходене може така да смачкат глезена, че да трябва да сте една седмица на легло със ставно възпаление.

# 559
  • София
Дори и да ги обуете, после при ходене може така да смачкат глезена, че да трябва да сте една седмица на легло със ставно възпаление.

Аз имам 2 чифта Dr Martens, дърпам за лентата и ги нахлузвам лесно, много удобни са ми на глезена.

# 560
Явно зависи от кройката на  модела, имам няколко чифта боти без цип( стандартна ширина на крака), нито трудно ги обувам, нито имам проблем при ходене.

# 561
От ходило ли зависи, от обувка ли, но аз трябваше да провеждам лечение заради такива обувки. Иначе красиви много, но какво от това.

# 562
  • София
Моите стъпала не са широки, доволно куци са от натоварване, а и съм фен на челси ботите на обувки, които са за тесен крак - тези на Мелвин и Хамилтън. Обувам ги без проблеми и купувам номер по-голям от този, който ми става на дължина. Проблеми не съм имала.

# 563
Здравейте момичета, вчера набързо поръчах този пуловер от H&M, но сега се чудя дали да не се откажа от него, понеже не знам доколко е актуален като модел и с какво ще мога да го съчетавам после?

# 564
Актуален като модел?!
С дънки може да се съчетае идеално. С обемни бижута като аксесоар, в ярък цвят. С  боти, ниски. С есенен шлифер..

# 565
  • Mediterraneo
Много се втелявате. Актуален е, след като го продават.

# 566
По-добре му гледйте състава, защото след 5 пранета ще е парцал, ако не е качествен. Актуален модел е, търпи много комбинации - дълга пола, или кожена малко под коляното, дънки, късо палто...

# 567
Това е състава на пуловера

# 568
Пуловерът и като цвят и като кройка е изчистен и универсален, с ВСИЧКО може да се носи

# 569
Съставът е много ниско качество, аз не бих купила полиестер и акрил.
Модел и цвят са универсални. Може да се носи с всичко, докато не стане на топчета. Grin

Общи условия

Активация на акаунт