Модни консултации - 73

• 74 682
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Ако нещо ми допада и е приложимо в ежедневието ми, ще си го купя, без да се вълнувам дали е последен писък на модата.
Не е нужно да се вживяваш толкова.

# 571
  • Mediterraneo
Аз нося само памучни пуловери, така че, колкото и актуален да в даден модел, има ли нещо изкуствено в състава му, съм пас.

# 572
H&Mските пуловери, особено с малко вълна в състава, са ужасни боклуци. Красиви модели, но на второто обличане стават целите на папулки. Все едно тези пари съм ги хвърлила в коша за боклук.
Не препоръчвам.

# 573
Пуловери от 100 % кашмир, ангора или вълна мерино стават на топчета (освен ако не са много качествени и безсрамно скъпи), какво остава за изцяло синтетичните или смесените материи. Освен това ужасно се наелектризират и не топлят достатъчно.

# 574
За H&M, стават на топчета за 2 обличания.
За памучните, може ли идеи от къде. Напоследък все по-трудно намирам.

# 575
  • Los Angeles CA
Момичета,
Вмъквам се при вас, защото търся обувки Trippen, на страницата им пише, че имат магазин в София на Съборна, но там не са чували за тях. Знаете ли дали мога да ги намеря в София респ. в България?

# 576
  • FRANCE

За памучни, много харесвам на Яна Плевен. Имат сайт на Престиж, но там няма голям избор. Във фирмените магазини има голямо разнообразие.

# 577
  • в пералнята
Да ви препоръчам за пуловери, защото аз с години търсех що годе добро качество. И не, не е винаги до парите, има и много скъпи, които обаче са ужасни.
- Uniqlo - нормални цени, хубаво качество и материи
- American Vintage -  по-високи цени, но също добро качество
- Sezane - моят фаворит - високи цени, но високо качество и страхотни модели.

# 578
Благодаря! От кои сайтове поръчваш- има ли ги в тип About you, answear, FD? Търся да си подновя вталени, бейзик едноцветни полота. Базови цветове, черно, сиво, шоколадови, беж..не намирам и това е. Мин година взех от H&M, по горното питане. Ниски цени, с идеята за 1 сезон. Ами не става, за 1 седмица са и после все едно ги е влачила реката. Пари в кофата за боклук, колкото и да са малко.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 13:38 от BrightT

# 579
  • в пералнята
Аз не живея в България, но тук, където живея няма Sezane, например, поръчвам си го директно от сайта, те не правят намаления Sad.
Uniqlo си купувам от магазина, а American Vintage следя за намаления при различните онлайн магазини.

# 580
  • София
До сега купувах мерино пуловери от амазон.де, Марката е Meraki, мисля че е марка на амазон. Много фини и меки, и след няколко годишно ползване, изглеждат добре. С дебнене ги купувах в диапазона 7-15 евро. За съжаление гледам, че почти нямат предлагане вече

https://www.amazon.de/MERAKI-Amzl006-m-Jumper-Camel-Brown/dp/B08 … Caps%2C232&sr=8-7

# 581
Момичета,
Вмъквам се при вас, защото търся обувки Trippen, на страницата им пише, че имат магазин в София на Съборна, но там не са чували за тях. Знаете ли дали мога да ги намеря в София респ. в България?
Не съм чула или видяла да се предлагат в БГ. Само покупка онлайн от чужбина. Отговарят си на номера, ако това ще ти е от помощ. Много удобни и кожата им е много мека, без да е тънка като вестник, повечето им модели имат гъвкави подметки.

# 582
  • Mediterraneo
Спрингфилд изключително, мъжки класически модели. Те са много унисекс всъщност.

# 583
  • Los Angeles CA

Момичета,
Не съм чула или видяла да се предлагат в БГ. Само покупка онлайн от чужбина. Отговарят си на номера, ако това ще ти е от помощ. Много удобни и кожата им е много мека, без да е тънка като вестник, повечето им модели имат гъвкави подметки.

Имат много специфични подметки, които искам да почувствам. Кожата им се чувства като втора кожа  на крака много приятно усещането, но имат ексцентрични подметки, които исках да усетя как са при ходене.
Много се надявах, че ще имам възможност да ги пробвам когато съм в България, но уви.
Ще си поръчам онлайн.

# 584
Пуловери от 100 % кашмир, ангора или вълна мерино стават на топчета (освен ако не са много качествени и безсрамно скъпи), какво остава за изцяло синтетичните или смесените материи. Освен това ужасно се наелектризират и не топлят достатъчно.
И най-скъпият кашмир става на топчета след известен брой носения, просто по-незабележимо, имам и Loro Piana и Brunello Cucinelli и все някога ми се налага да ги минавам с гребенчето за кашмир (незаменима джаджа, между другото). Просто такава е натурата на косъма, тънък и деликатен е; вълната най-малко се "стопчва" от преждите, но пусто не мога да я нося "на голо".
Des Petits Hauts са френска марка пуловери, първообраз на Сезан (Сезан е доста по-младата марка) с почти идентични модели (т.е. Сезан ги копират😄) и същите цени. Страшно сладки са, леко ретро, леко preppy с френски привкус; много мохер, в повечето има някакъв процент изкуственяк, но и Сезан имат. Доставят до България. https://www.despetitshauts.com

Общи условия

Активация на акаунт