Септемврийска мама сърчице ще види скоро на екрана

• 14 034
  • 266
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мили Септемврийски мами!

Да поздравя и аз с добре дошли boryana_n, Деница и idiotova - много лека бременност и сладки, здрави бебчета Ви пожелавам.

Другарски завиждам на мамите видяли сърчица. Аз съм планирала преглед за другата седмица, но съм се затрупала с много работа та да видим как ще вмъкна и това във всичките задачи (макар че това ми е приоритета).

idiotova и аз съм на 31, май ставаме болшинство бременеещите на тази възраст.

Станала е малка грешка в списъчето на 1-ва стр. аз съм от Пирдоп (не от Пазарджик).

Много усмихнат и лек ден Ви пожелавам  Hug

# 121
здравейте! ето ме и мен тука - с термин на 17 Септември ! Ураааааааа! Simple Smile

# 122
Благодаря за топлото посрещане.Имам син и дъщеря-съответно на 12 и 7 години:)))За това малко съм позабравила някои нещица -бебешки,но за сметка на това можете мен да питате за други работи,особено,тези мами,които ще имат за първи път бебче.Много гуш и успех на всички.  newsm47 newsm51(многооо хубави емоткии беее:))))

# 123
Здравей  T Simple Smile, поздравявам те за хубавата новина, с която влизаш в темата. Много щастие и положителни емоции, свързани с бъдещото бебче ти пожелавам.

# 124
здравейте,бъдещи мами.аз все още не сам минала за потвърждение при доктора ми,но теста ми е положителен.минаах от тук да видя с кой ще споделям следващите 8 месеца.мисля че сте готина компанийка и ще приемете и мен,да се включа.в понеделник ще ходя на преглед,и дай боже всичко е наред,ще се включа окончателно при вас.
успех на всички ви.  bouquet

# 125
  • Sofia
Пишете и мен в групата, за 26.09
Дали ще устискам, че съм с грип и без лекарства...

# 126
Здравейте,момичета!Аз пиша за последно тук,може да ме отпишете от списъка.На вас пожелавам лека и безпроблемна бременност.Не се преуморявайте и се пазете.Успех и късмет момичета,пожелавам ви да имате най прекрасните бебочета.

# 127
  • морето и сините вълни :)
Добро утро Hug
Цвети-защо за последно пишеш при нас??????????????

# 128
какво пишеш Цвети
защо така??????????????????????????????????????
искам да попитам в коя г.с. може да се чуе сърчицето
не мога да чакам повече
за протокола - 26год., първа бременност Wink Wink Wink

# 129
  • България-Швейцария
Пишете и мен в групата, за 26.09
Карееееееен Heart Eyes, това е супер новина  Peace
Прегръщам те силно Hug

# 130
Здавейте мами.miss_mimi питаш кога можеш да чуеш сърчице,ами не съм сигурна,но погледни на 1-вата страница списъка който Тиара води и там ще видиш,че сърчица са чули мамите които са преди нас  май бяха на 02 или 03 или не съм много сигурна.Ти кога си на преглед.Аз съм в сряда 24.01 дано да чуем сърчице.  bouquet HugКато гледам много се увеличаваме само така давайте с пълна сила.Добре дошла Идиотова и на теб Карен.Дано да ви хареса при нас и както бяха казали на мен така и ще кажа аз на вас никъде няма да ви пускаме ще бременеем заедно  bouquet Hug.За сега приятен и слънчев ден.

# 131
Здравейте отново,момичета!Пак съм тук bowuu и ви приветствам!
благодаря на Beni4 за описанието за лентичката.Ще опитам пак.Преди това ще ми се наложи да си търся някоя програма ,с която да си намаля размерите на снимките,за да мога да ги качвам,де....Това ще отнеме време.Малко ми е скапан компютъра и за това....ми е трудничко,но пък нали мога да пиша? Flutter
Днес отново направвих тестче-SURE CHECK!!!-от рекламата за ..."...ако има две черти Гошо е невинен!"...и се оказа отново по-ло-жи-те-леееееееееееееен!Е,няма грешка,ще съм с вас,стига само здраве да има!Че без него сме за никъде.Желая ви от сърце на всички да бъдете мнооого здрави и корави през следващите месеци!
Интересното при мен е,че малко не разбрахме кога сме изпуснали човечето!?! newsm78 EmbarassedНе сме го планували,самичко реши че му е дошло времето,и.......така.Сега като научат близките ни,каква ще станееее!!Бедна ми е фантазията. Embarassed
Аз само ще се моля всичко с бременността ми да си върви нормално,за да стигна до финала усмихната,и за да направя малкото си момченце БАТКО!

# 132
  • София
Здравейте септемврийки  wavey
Останах много приятно изненадана, като видях колко нови мами има  smile3501
Боряна, Деница, идиотова, Т Simple Smile, Карен, добре дошли и да си икарате много весело тук до септември   bouquet Голям купон се очертава  lalalala
Керилайн, радвам се да те видя вече тук, дано всичко е наред на прегледа  newsm10
Тиарра, мила, много работа те чака  Wink
Шуши, при първата ми бременност правиха изследване на мъжа ми за кръвна група и знам, че ако жената има отрицателен резус фактор, се изследва и резус фактора на мъжа.
Цветелина, каквото и да се е случило, съжалявам, че няма да си при нас и ти желая успех и много любов!
Аз съм малко притеснена, защото дъщеря ми е болна  Sad Дано не се влоши.
Относно ЖК, ходя при доктор Румен Димитров в МЦ Фемина. Той по принцип работи в Майчин дом, но там не се занимава с ЖК. Той проследи и предишната ми бременност, извиках го и за раждането (в неделя през нощта  Simple Smile ) и мога да каже че не искам и да помислям за друг доктор. Изключително съм му благодарна за всичко.
Лек ден и до скоро  Simple Smile

# 133
Благодаря за приветствията,thumbelina=
Щастлива съм,че ви има! newsm10

# 134
Здравейте здравейте днес се чувствам прекрасно и нищо не ме боли Peace
Извинявайте за латиницата мятам се на кирилица вече Laughing
Благодаря ти thumbalinke . а тези изследвания за резус фактора кога се правят още в началото ли  или на по касен етап...????

Общи условия

Активация на акаунт