Септемврийска мама сърчице ще види скоро на екрана

• 14 028
  • 266
  •   1
Отговори
# 105
  • Кърджали, България
Inna на мен също последния цикъл ми е на 5.12.06г. и термина ми е на 11.09.07г. Повечето сайтове са направени да изчисляват термина при нормално 28 дневен цикъл и 14 дневна ЛФ. Така че, ако цикъла ти е по-дълъг и ЛФ е с различна дължина, е нормално да не ти излиза точната дата на термина.
Хммм, аз го бях изчислила някъде за 12-ти  Thinking, май в Зачатие... Както и да е, ще изчакам до прегледа, да видя док какво ще каже и ще докладвам!
FEMININE, честито тупкащо сърчице  Hug!

# 106
  • София
Здравейте дами,
аз цял ден не успявам да се включа, ама е крайно време вече. Толкова ми се спи, че нищо не мога да свърша и реших да се разведря с вас  Simple Smile
trex, можеш да пиеш сироп за кашлица стодал и/или да пиеш чай от мащерка с мед.
Inna, както казва St.Anger, зависи от дължината на цикъла ти, ако е 28 дена, значи терминът ти е наистина 11.09. Док ще ти каже най-добре  Simple Smile Не се притеснявай за плаченето, май повечето сме така  Laughing
FEMININE, много се радвам за теб, дано настроението ти се запази все така добро  Hug
St.Anger, честито сърчице и на теб, бебчо явно расте бързо  Grinning
Beni4, радвам се, че и ти си късметлийка с шеф  Wink
кукла, страхотно е, че се присъедини към нас, хубава и спокойна бременност   bouquet
Аз продължавам да се опитвам да стоя будна. Добре, че е петък.
Приятен уикенд, дано ни се гади по-малко и се наспим добре  Laughing

# 107
  • София,
Здравейте мамита,
Ина ина мен ми е така, последен цикъл 05.12.2006 въпреки че не съм много сигурна  newsm78 и термин 11.09.2007 г. - така го изчисли "зачатие" така го изчисли и моя доктор!
А да ви попитам нещо, ако искате казвайте - мамита от София при кой доктор ходите да ви следи бременността?
  Thinking
FEMININE - много се радвам че си видяла онова тупкащото, което всички очакваме да видим  Hug! Дай боже всеки му!  Praynig

Това е за сега от мен - до скоро!

# 108
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета,и аз да се появя след работа.
Толкова съм уморена че искам само да си полегна.и да зяпам телевизия.
Фемине-гледам си Варненка.Къде ще ходиш на ЖК.Може пролетно време да си спретнем една срещичка Hug HugСега при кой лекар ходиш???Аз все още се чудя къде да се записвам на ЖК-макар че има много времне до тогава.Но ще го измисля
И не на последно място честито сърчице  bouquet
Кокошчице ти защо пиеш цедени лимони с мед???И аз пия същото-против Грип.Превантивна мярка да не ме хване Praynig
А този сайт и на мен ми изчисли термина за 8.9 07.А в зачатие ми го изчисли за 9.9.07.Странна работа с един ден назад го изчислява.Ще видим какво ще се пройзнесе докито като отида на преглед.
отивам да почивам аз.-чао от мен

# 109
Здравейте,милички!
Бени4,поздравления!Случила си на шеф,мила!Радвам се си срешнала разбиране.Аз работя около 5 дни(по-точно вечери) в седмицата от 10 до 4,понякога и до по-късно.Мойта кума работеше вечер до 4-5 месец,та затова и аз се надявам да изкарам още няколко месеца.
St.Anger,FEMININE,честито тупкащо сърчице! newsm51
Аз днес се успах и не успях да отида на лекар.Обадих му се и се разбрахме да се видим другата седмица-на 25 следобяд!Надявам се тогава да си видя ембриончето,че нямам търпение вече...А за сърчицето ще трябва да почакам до средата на февруари.
Що се отнася за лекаря-аз ходя при Сашо Георгиев в Майчин дом.И предната бременност той ми я следи и съм много доволна от него,но когато загубих бебо той беше на семинар в Швейцария и тогава бях попаднала на оная некъдърница Ивет Райчева.Но се надявам този път всичко да е наред!А за мен д-р Георгиев е един прекрасен Лекар и Човек!
Е,за сега ще ви оставям!Утре сутринта отиваме с мъжа на гости на майка ми и на баба и дядо в Хасково и два дена ще се загубя малко!Засега не смятаме да им казваме-нека мине малко време!
До понеделник!Приятен уикенд на всички!
 smile3525  Hug  Hug

# 110
Здравейте всички бъдещи майчета през септември!!!! :bowuu:  bouquet
Прочетох старата ви тема,която доста бързо сте затворили само преди дни,и се насочих насам.
Мисля,че мога да се присъединя към вас,защото според теста,който направих днес би трябвало да съм бременна.А според сметките и изчисленията терминът ми ще е на 25.09.Разбира се аз още не мога да го проумея newsm78,макар да ми се случва за втори път.
Имам син на 1г. и 4м.-от августинчетата 2005.При първата ми бременност следях темичките във форума на БГ-МАМА без да се включвам,но сега съм решила да споделя всичко с вас.Много сте симпатични всички Grinning,настроението тук е заразително Hug и ще се радвам ако наистина тук се окаже мястото ми(защото все още разчитам само на теста......).
Кураж на всички!

# 111
Здравей,Boryana_n!Добре дошла при нас,миличка! newsm51
И аз още не съм ходила при доки-първият ми преглед ще е на 25,но ми закъснява 3 дни и имам 5 положителни тестчета!Нашите термини са горе-долу по едно време-моя е на 26.09!От сърце се надявам скоро да видиш едно ембрионче,а защо не и две!И нека никоя от нас да мърда оттук до септември,а тогава всички заедно да се пренесем в Родени през 2007!  bouquet  bouquet  bouquet

# 112
Здравейте!
казвам се Деница и съм в 7в.с.
аз съм от софия и през февруари ставам на 24г.
имам син, който е роден на 28 септември 2004г. термина ми беше на 18.09 , но......
немога да кайа кога ми е термина, но ако го смятат като предния път зна4и е на 14.09.
ходих на преглед и видях сак4ето, а следващия преглед ми е на 31.01, предполагам 4е тогава ще ми кажат термина и ще започнем с изследванията.
много исках да се присъединя към вас но доста време нямах интернет, много целувки на всички и се надявам да станем още пове4е. preggo preggo preggo preggo preggo preggo

# 113
elektra_86,БЛАГОДАРЯ ТИ  за ведрото посрещане и за хубавите пожелания,но с две ембриончета??????Лелееееееее,не думай,не се бях замисляла #Crazy,че и това може да се случи!!!???!!!Всъщност много се радвам,де,но не мога да го осъзная още newsm78-в къщи ще стане истинска лудница Joy
А ти май доста си се постарала с тестовете? Party-цели 5 си направила,докато го повярваш!

Между другото ,можеш ли да ме светнеш как да си поставя такова нещо за възрастта на бебчето,отдолу?Опитвах,но не се получи.Явно не правя нещо както трябва???THANKS !!

# 114
  • София,
Здравейте нови мамита!  newsm51
Дени, Боряна добре дошли при нас!  Hug
Радваме се за вашите коремчета! При нас е весело и всичко е на ред! Така че присъединявайте се ини пишете много!
Боряна мила - относно лентичката - следвай инструкциите!  newsm53
Харесваш си някоя лентичка от нашите или влизаш в такъв сайт който си харесаш! И там харесваш си лентичка и стъпка по стъпка я генерираш! Появавят се три писаници! Избираш тази писаница, която започва с URL ! След това я copy   и после я paste  тук в профила ти (профил, подпис) След което ще ти се появи лентичката на всяка публикация, която си направила! Ако нещо не стане, пак ще кажем! Надявам се си разбрала написаното от мен!  smile3503

# 115
Здравейте и от една идиотовска мама.Чакам бебе през септември,ма от моите профански изчисления трябва да се роди на 21.09...Година?Ххаха,надявам се тази!Добре,сега ще съм сериозна-предстои ми 3-то раждане,но честно казано май съм позабравила доста нещица.Много голямо Благодаря,ако ми направите една припомка,което не означава,че ще стоя и всичко на готово.Ще си следя мирно и кротко и ще си чета:))))От мен за сега това.Честито на всички бъдещи мами. Blush

пс...на 31 съм и малко е стресиращо това.Може ли малко подкрепа?Мерсаж пак голям:))))

# 116
  • София,
Здравей идиотовска мамо  Laughing  и добре дошла при нас!
Няма нищо стресиращо в това да си на 31  бременна  - казва ти го една 31-на годишна мама за втори път бременна!
Много гот, че ще имаш трето дете! Е хубаво е че поне знаеш месеца и деня,тя годината едва ли е от значение!!!   bouquet
Вече ставате двечки в нашата темичка с трето бебче!!!
Питай каквото искаш - ние отговаряме!
Но и ние имаме въпросчета към теб от рода на - къде живееш, колко са ти голями другите деца и така.....
Чакаме с нетърпение твоят отговор!

П.С. - пиша от името на всички, мисля че няма да ми се разсърдите!  newsm78

# 117
Здравейте на всички, искам първо да се похваля - имаме си вече тупкащо сърчице и първа снимка, на която се вижда... е знаете какво -май нищо но пък е хубаво:)javascript:void(0);
поздрави и на Идиотовата мама е аз съм една 31 год. мама за първи път мислиш ли пък как ме е страх мен?Simple Smile))))) но надявам се малко по малко да се престрашавам, а и няма начин:)

# 118
Blagodaria vi  - blagodaria ,prosto niamam dumi da izrazia kolko mnogo me radvate i okurajavate s vsi4ki vashi pojelania .!!!!!
A sega da se pohvalia biahme na dok i vidiahme malkoto plodno sak4e ,ama ot vsi4ko mai samo tova zapomnih i 4e sam v 7 g.s. Hug Hug imame si ve4e i parvata snimka.Opredeli mi termina za 30.08 - no az ostavam tuk s vas , prosto mnogo mi dopadate i ne se mestia v drug sait v nikakav slu4ai Naughty!!!Drugata sedmica na 28.01 pak sme na dok za niakakvi dokumenti ve4e da se praviat , no nali vi kazvam nishto ne razbrah i ne zapomnih ..
A samo da pitam praviat li se niakakvi kravni testove i na badeshtite tatkovci .. Offf hi4 ne sam naiasno  newsm78

# 119
  • морето и сините вълни :)
Добро утро мили мамчета Hug
ОООО така се наспах че слетобед може пак да ударя една главичка на възглкавницата.То било голям кеф да спиш до късно бе.Направо по хубаво от това няма Hug Hug
Добре дошли на НОвите попълнения-при нас е весело :mrgreen
]Шуши мога ли да те помоля да пишеш на кирилица защото така  много трудно се чете.[/color].
Аз днес съм добре-след малко отвам на фризиор Mr. Green
по Късно пак ще намина-цунки

Общи условия

Активация на акаунт