Септемврийска мама сърчице ще види скоро на екрана

• 14 017
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
Mari_Pz Попваревено е вече, извинявай Grinning
Анири благодаря за интересния сайт!

# 91
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета много сте активни през деня-ама разбрах аз вече защо.Защото почечето на работа пишат аааа Hug.Аз имам нет ама нямам време да влизам.
Анири сайта е супер готин и на мен ми хареса.Гледах с зяпнала уста Mr. Green
ШУШКА-честит ти празник мила.Какво да ти пожелая като септември месец ще имаш най-страхотния подарък.Весел празник и от мен.
Винти-почивай си.И дано всичко се оправи.
Само немогада  разбера защо се притеснявате като ходите на прегледи.То по хубаво от това няма-а вие отивате съпер спечени.Спокойно бе мами.То този период е един от най-хубавите на жената.Когато е бременна.Вие все едно отивате да ви режат пръста.Само си създавате излишни притеснения ми се струва.Радвайте се на бременноста.Момичета мен вече ме е налегнал яко сънят.Тази сутрин едвам станах.
Направо незнам Tired   как ще се справям.А тези момичета дето са нощни смени  е на тях им съчуствам направо.Как издържате ???????? #Crazy
  bouquetПо късно може пак ако не съм заспала

# 92
Привет от мен! Някои от вас познавам от "Искам бебе", с останалите имам удоволствието да се запозная тук.
На 33г. съм и очаквам бебок за средата на септември. Имам едно прекрасно момиченце на 1 година и 1 месец и спомените ми от бременността са съвсем пресни.
Днес видях ембриончето, след 2 седмици да е живот и здраве - ще чуя сърчицето.
Поздрави и леко бременеене!

# 93
Честит рожден ден,Шуши!

Желая ти много здраве,щастие и късмет!Нека бременността ти бъде лека и безпроблемна и септември да получиш най-хубавия подарък!

Heureuse,кукла,добре дошли! welcome Желая ви леко бремеене и през септември да гушкате най-сладките  
Ани-бани , и аз съм много доволна от оксилококциома.И най важното е че е хомеопатично и не е вредно за бебето.
Vinty,не се притеснявай миличка!Почивай почече и се пази!Вярвам че всичко ще бъде наред! newsm51
Tiarra,приеми и моите поздравления за оформлението на темичката!Чудесна е! smile3525
А относно нощните смени,аз от доста време съм така,макар че сега вече се притеснявам как ще я карам!И при минала бременност бях така и като нямахме работа все се скътавах да поспа на някое столче!С мъжо сме се разбрали да работя докато вземе да ми става лошо,но аз се надявам поне до 3-4 месец да издържа!Макар че с тая сънливост...Днес се събудих към 4 следобяд,а сега пак ми се спи, а пак съм на работа.Нямам търпение да дойдат събота и неделя и да си почина малко!
 Hug Hug Hug

# 94
  • София,
Здравейте момичета!
На всички новодошли - ПРИЯТНО ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ към НАС и супер готино бременеене!  preggo
Електра и аз мила съм на работа, но по закон бременните нямат право да дават нощни смени - проверила съм го и съм сигурна! Незнам каква ти е нощната, но мойта е хубава, само 5 дни в месеца съм и то по 8 часа от 20:00 до 03:00!
Да ви се похваля - казах на шефа че съм бременна newsm44 ! - Той страшно много се зарадва  newsm10 и даже каза да поздравя мъжът ми! Много съм щастлива - каза че когато реша да му кажа да ми спре нощните - много е готин - случила съм на шеф 100%, а пък и хубавец  smile3503
Въпреки всичко, съм си притеснена за 24.01, когато съм сигурна че ще чуем сърчицето, но все пак моето е малко свитичко!
С всички ви ли е така? newsm78

Това е за сега от мен - продължавам с работата!
Целувки и приятни сънища!

# 95
  • София
Честит рожден ден, schuschi . Желая ти щастие здраве и безоблачна бременност.
Добре дошли и на новите попълнения   welcome.  Ако продължаваме със същата скорост да се множим, септември ще има бум от бебета newsm62.
Аз да ви се похваля, днес бях на лекар и чухме  Two Hearts. Даже лекарката ми каза, че според видеозона трябва да съм в 7г.с. А аз съм сигурна, че деня на зачеването е 19.12.06г. Както и да е каза ми да отида да се запиша на ЖК в началото на февруари, защото има един фоликул, който не се е спукал и трябва да се следи . Може би се съмнява да не стане киста /а можеше и да съм с близнаци/. Важното сега е, че всичко а наред. Дано скоро и вие видите и чуете сърчицата на малките същества във вас. Успех.  Hug  Hug  Hug
п.п. Все още не съм казала на никой, освен на съпруга ми и на вас разбира се. Чудя  се кога да споделя с най-близките си добрата новина. Мисля, че ще изчакам поне до следващия преглед.

Последна редакция: чт, 18 яну 2007, 22:21 от St.Anger

# 96
Благодаря за топлото посрещане момичета  bouquet
Значи и аз вече имах кървене миналата седмица, личният лекар ме изпрати в болницата, но най-интересното е че тук при кървене не дават лекарства. Следят те, правят ти изследвания, прегледи, ама никакви лекарства. При мен кървенето спря за два дни. Смята се че ако зародишът е увреден, започва процес на естествено изхвърляне и че няма смисъл да се прави каквото и да е за това. И май мислят че увреден зародиш е най-често срещаната причина за спонтанния аборт. Беше ми интересно, защото и в България съм поручавала кървене по време на бременност, ама тогава ме караха да лежа в болница и да пия лекарства. 
А при вас почна ли вече гаденето и повръщането? При мен вече започна, дано само да не е всеки ден.

# 97
добро утро на всички мамчета  Coffee
пия цедено лимонче с мед и топла водичка

да кажа, че съм на лекар на 26-ти в осем сутринта
дай боже бебчо да е наред и да минава всичко нормално
като се върна ще напиша вече на колко съм и на колко е бебо  smile3503

heureuse, аз лично имам гадене, но не е сутрин, а през деня
а не съм повръщала още изобщо
няма да се сърдя, ако не повръщам въобще по време на бременността де  newsm62

# 98
Добро утро мили майчета  Hug
Добре дошли на новите момичета, дано все така да се множим!
За Тиара термина ми е за 19.09.2007 г. и съм от Русе.
Аз на шефа мисля да кажа, когато чуем сърчицето и направим първите изследвания, за да се убедя, че всичко е наред.
Желая ви прекрасен и усмухнат ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 99
  • Кърджали, България
Здравейте, милички!
В потвърждение на извода, направен от ani-bani, бързам да ви пиша преди да съм се заловила за работа, после през почивките ще се включвам пак. Понеже съм на компютъра по цял ден, като зацикля на някоя дума или израз (преводач съм), влизам в Интернет да се разсея и после ми е по-лесно да продължа на свежа глава  Wink
Аз също съм на мнението на ani-bani - приемам прегледите като среща с бебока и успокоение, че всичко се развива добре; с нетърпение чакам 24-ти  Heart Eyes А колкото до умората - още не ме е налегнала, но и аз не й се давам, не искам да се отпускам ощееее - не ми се седи вкъщи  Twisted Evil Дано не се наложи, де (да чукна на дърво!)
Благодаря на Анири за сайта, но защо ли ми изчисли термина за 11 септември  newsm78 при последен цикъл 5 декември...
Да поздравя кукла с добре дошла и Бенич за реакцията на шефа й! Направо ти завиждам, мила, благородно, разбира се  Heart Eyes, много се радвам за теб!
На мен от снощи нещо ми е кривооооо  Twisted Evil Гърдите ме болят, костите ме болят, нещо май се разболявам, ще взема и аз един осцилококцинум. И взе ми се плаче Cry, и аз не знам защо, без причина...

# 100
Здравейте момичета, ето ме и мен  Hug
Вчера се гледкахме, видяхме си сърчицето - туптеше една бяла точица  Praynig Различаваше се главичката и телцето  Embarassed Направо толкова хубаво ми стана Simple Smile
На всичкото отгоре говорих с майка ми  Party
Оказа се, че и нейния термин с мен е бил предвиден за 30 Август, но съм се родила 2ри септември  Grinning Май историята се повтаряяяяяя  Smile
Пожелавам на всяка една от вас при следващите прегледи да изпита това щастие  Heart Eyes  bouquet

# 101
Здравейте бременеещи  Hug,
Разглеждах аз списъка в началото на темата и видях, че явно съм пропуснала да кажа някои неща.
Значи за протокола - на 24 години съм и това ми е втора бременност, като първата беше неуспешна в 8 г.с.
Като гледам как се хвалите със сърчица ми се ще и аз да мога да се похваля.. на 23ти съм на преглед, но мисля че ще е рано за сърчице.. Ей много ви се радвам..

Помня, че вече бях питала някъде, но немога да намеря отговора така че момичета ще попитам пак.. гледам само пишете ЖК на места, но незнам какво означава  Embarassed
Ако може някоя да ме светне  Wink

# 102
ЖК - женска консултация

# 103
Мерси марина.

А бе нещо днес покашлям по малко.. някой да каже някое безвредно лекарство за кашлица.. или някакви бабини деветини..

# 104
  • София
Честито сърчице FEMININE  smile3525. Дано и твойто бебче те зарадва на рождения ти ден  newsm10.
Inna на мен също последния цикъл ми е на 5.12.06г. и термина ми е на 11.09.07г. Повечето сайтове са направени да изчисляват термина при нормално 28 дневен цикъл и 14 дневна ЛФ. Така че, ако цикъла ти е по-дълъг и ЛФ е с различна дължина, е нормално да не ти излиза точната дата на термина.

Общи условия

Активация на акаунт