Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
Как мога да напиша града при термините за среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
-
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
-
Как мога да напиша града при термините за среща?
-
Как мога да преодолея чувството на умора и лошо настроение?
-
Как мога да се подготвя за преглед при гинеколог, ако нямам направление?

.Аз имам нет ама нямам време да влизам.
как ще се справям.А тези момичета дето са нощни смени е на тях им съчуствам направо.Как издържате ???????? 
По късно може пак ако не съм заспала 
Желая ви леко бремеене и през септември да гушкате най-сладките

! - Той страшно много се зарадва
и даже каза да поздравя мъжът ми! Много съм щастлива - каза че когато реша да му кажа да ми спре нощните - много е готин - случила съм на шеф 100%, а пък и хубавец 

.
. Даже лекарката ми каза, че според видеозона трябва да съм в 7г.с. А аз съм сигурна, че деня на зачеването е 19.12.06г. Както и да е каза ми да отида да се запиша на ЖК в началото на февруари, защото има един фоликул, който не се е спукал и трябва да се следи . Може би се съмнява да не стане киста /а можеше и да съм с близнаци/. Важното сега е, че всичко а наред. Дано скоро и вие видите и чуете сърчицата на малките същества във вас. Успех. 

А колкото до умората - още не ме е налегнала, но и аз не й се давам, не искам да се отпускам ощееее - не ми се седи вкъщи
, и аз не знам защо, без причина...
Различаваше се главичката и телцето