Септемврийска мама сърчице ще види скоро на екрана

• 14 046
  • 266
  •   1
Отговори
# 75
  • Кърджали, България
Честит рожден ден на Шуши!!!

Пожелавам ти днес да получиш най-големия подарък - добри новини от прегледа! Приятно прекарване на специалния ден!
Успех на St. Anger на прегледа днес и да се похвалиш!
Добре дошла на heureuse! Лека бременност и много щастливи моменти!
На мен продължава да ми се гади, особено от определени миризми и храни  Sick, които преди много обичах. Не мога да си изяждам и нормалната порция, стигам до половината и вече нямам място... Което не е зле, де (от гледна точка на килограмите  Wink)
Сега бягам да работя, че вече ми дишат във врата!

# 76
Здравейте момичета! Не съм писала повече от седмица, но сега ще ви разкажа накратко какво ми се случи. Миналата сряда получих кървене и от тогава съм на инжекции. На 12.01 ходих при друг лекар и той ме успокой, че бремеността ми е налична, но не е сигурен дали се развива нормално. Трябва да отида на преглед на 29.01., а до тогава освен да чакам друго не ми остава. В болничен съм и си лежа в къщи. Така се моля всичко да е наред. Много се изплаших  smile3518 и двамата с мъжа ми направо се побъркахме! Сега се опитвам да бъда максимално спкойна, заради бебо smile3503 и чакам....
Толкова се радвам, че ставаме все повече чакащи септемврийки! Пожелавам късмет и успех на всички бъдещи майчета newsm10

# 77
Забравих да напиша, че съм на 28 годинки и съм от София  Grinning

# 78
Честит да ти е празника, Шуши Simple Smile
Нека опияненото настроение от малкото сърчице в теб не стихва  Hug Бъди здрава, пази се много много много  Praynig и не спирай да мечтаеш за малкото мече, което напира да се впусне в дебрите на живота ви  Hug

Здравейте и добре дошли на Снежи, Марина и heureuse  Hug
Много се разширява списъчето ни  Party

Аз следобед съм на преглед и съм адски притеснена  Confused ... дано да имам с какво да се похваля утре  Confused ..... ух  Shocked
Стискайте палци всичко да е наред  Praynig 

# 79
vinty, миличка ПАЗИ СЕ МНОГО .....  Praynig
Никакви напразни движения, не ставай от леглото, абсолютно спокойствие  Praynig

# 80
Мила vinty, съжалявам за това, което ти се е случило  Hug  Hug Пази се много, почивай си и ще видиш, че всичко ще е наред Hug Ние сега ще ти изпратим толкова полжителна енергия и хубави пожелания, че няма начин да не се оправят нещата!! Praynig

# 81
  • Кърджали, България
Feminine, стискам ти палци днес на прегледа и чакаме добри новини!
Vinty, моля те, пълно спокойствие, ще полежиш малко, ще те поглезят и после всичко ще е наред!!!

# 82
Благодаря ви от все сърце момичета! Не исках да пиша до сега защото незнаех какво ме чака, а и за да не ви разстройвам. Но вече не издържах Sad имах нужда да споделя. Благодаря ви за топлите думи, сега наистина се чувствам по-добре! Лежа си и се опитвам да бъда безкрайно търпелива Laughing
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ШУШИ  bouquet
Feminine късмет днес миличка!

# 83
Честит рожден ден на Шуши!

И аз ти пожелавам днес доктора да те зарадва с най-добрата новина, защото това  е най-хубавия подарък, който можеш да получиш! Много здраве, любов, усмивки и най-сладкото  newsm30 септември!
Feminine,St.Anger успех и на вас на прегледа днес! Ще стискаме палци и ще чакаме да се похвалите
Добре Дошли  marina_79 и на heureuse! Grinning Дано ви хареса при нас! Маринка - разбирам те и аз бях така първите седмици след като разбрах. Но не се тормози толкова- така ще е по-добре и за бебчето. А пък и сега  посещенията при док. не би трабвало да са свързани с нещо неприятно, а само с хубави емоции. Настрои се, че всеки път отиваш да видиш колко е пораснал мъника.
Палечке, оздравявай бързо- никакви такива с виене на свят. Ако можеш яж по-калорични неща. Би трябвало това да помогне! Дано да можеш де, че и на мен като на Инна въобще не ми се отдава яденето напоследък  Sick
Ani-Bani, за да си по-спокойна, че няма да се разболееш можеш да вземеш един осцилоскокцинум. Това е хомеопатично лекарство против настинка и грип и не вреди на бебето!!! Можеш да го пиеш дори профилактично, ако се притесняваш да не се разболееш. На мен лично много ми помага

# 84
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Здравейте и от мен! Аз малко затихнах тези дни, но сега ще си наваксам набързо. Wink
Честито на schuschi! Нека днешният ден бъде прекрасен и изпълнен само с положителни емоции!  bouquet  bouquet  bouquet

Beni4, радвам се, че така бързо се издадохте с Veri4! Wink Пожелавам ви наистина да бутате количките заедно - ако не през септември, то най-късно през октомври!!! Laughing Аз така си мечтая някоя моя близка приятелка да вземе да забременее, но нещо се назландисват коконите, пък зълва ми още вятър я вее на бял кон... За второто, третото Mr. Green обаче, живот и здраве, се надявам вече да си имам компания! Wink

matsa80, честит племенник! /Тебе няма да те мислим - със сигурност ще имаш с кого да буташ количката. Wink/ А ентусиазмът, с който разказваш за мъника, е страшно заразителен и зареждащ!!! Laughing

Цветелина, бъди спокойна, пази се и съм сигурна, че и тази бременност - както и първата - ще ти донесе едно красиво малко щураче! Heart Eyes

mackomacko, страхотно е, че си имаш сватбени емоции! Сигурна съм, че ще бъдеш изключително чаровна кума със страхотно бременлийско коремче! Желая ти само такива положителни емоции през цялата бременност, а и след това!!! Laughing

kali, радвам се, че твоят лекар се е завърнал и за всички добри и успокоителни новини, които ти е поднесъл! И дано оттук-нататък да нямаш никакви притеснения! А тези кисти явно са често срещано явление и щом докторът казва, че няма нищо притеснително, не го мисли! Sunglasses

Snejana_G, много ми стана мъчно, като прочетох за загубата ти Sad, но съм съм сигурна, че положителната енергия, с която си се заредила в очакване на новото бебе, ще те възнагради с едно жизнено и здраво детенце, което ще носи само радости на батко, мама и татко!!! Heart Eyes

marina_79, не си обременявай съзнанието с негативни мисли! Подкрепям мнението на kali, че в момента най-добрият ти съюзник е положителната настройка! Радвай се на всеки миг от бременността и съм сигурна, че тя ще ти донесе само хубави емоции и здраво бебе! А с ходенето по лекари се свиква - гледай и на това от позитивната му страна - всяко посещение при лекаря ще те "среща" с бъдещето малко човече - какво по-хубаво от това на този етап! Simple Smile

ani-bani, аз по новогодишните празници (точно когато разбрах за бебчо) бях болна - изкарах няколко дни с температура и всичките екстри на настинката. Пих много лимон с мед, пих чай, но мъжът ми най-накрая ме свести, като ме навлече ужасно много, уви ме с три одеала и стоях така до момента, в който вече не можех да дишам - свалих температурата, два дни по-късно се отървах и от останалите "екстри".

vinty, отдай се на почивка и бъди възможно най-спокойна! Всичко ще се нареди, само бъди спокойна!!! Heart Eyes

Иначе ние още на никого не сме казали за бебето. Не вярвам да устискаме до втория триместър, но засега само ние си знаем. Като се сгодихме, пак така пазихме тайна няколко месеца - има си чар в това. Simple Smile

За книжките за бебета - много ми се четат, имам няколко у нас, но не ми остава време  - като се прибера от работа, хапвам и почти веднага се хоризонтирам - заспивам в някакво безумно време - между 8 и 9ч. вечерта и спя непробудно, докато не ме събуди часовникът в 7ч. - този продължителен сън засега ми е единственият симптом на бременността. За сметка на това обаче кръстосвам из форума по цял ден от няколко години насам и попивам мъдрост директно от опита на мамчетата - дано да съм прихванала  нещичко. Wink
Tiarra, няма как да те пропусна - искам и аз да те поздравя за списъка и за стриктното му водене!  bouquet Страхотна си!!!  bouquet Ще прибавя за мен, че и аз съм от София. Simple Smile

# 85
  • София
Честит Рожден Ден, Шуши!
Нека денят ти е прекрасен, слънчев и празничен, годината ти - най добрата и през септември да получиш най-хубавият подарък  Simple Smile

FEMININE, St.Anger, стискам палци днес доки да ви зарадва много!
Vinty, както са ти казали момичетата, почивай си и запази спокойствие. И ни пиши, защото ние затова сме тук, да се подкрепяме, раджаме и тъжим заедно. С теб сме, така че всичко ще се нареди  Peace
Tiarra, мила, благодаря за съвета, но и на мен нещо напоследък не ми се отдава яденето  Sad Ти как си, нищо не казваш за себе си  Wink
Ani-bani, и аз гласувам с две ръце за осцилококцимума, и на мен много ми помогна.
Heureuse, добре дошла при нас, радваме се на всяка нова бъдеща мама, успех и мноого леко бременеене   bouquet
Хубав ден, момичета, чакам да разказвате!

# 86
  • София,
Здравейте момичета и добро утро и от мен! (добро утро, защото тази седмица съм нощна смяна)
Първо искам да честите РД на ШУШИ

Чистит Рожден Ден Шуши, нека пътят ти да е обсипан с розите на щастието а душата ти с тихия чар налюбовта! Нека животът ти донесе онова, което сама би нарекла "щастие"!
Нека бременноста ти е най-хубявото дълго преживяване в живота овенчано с един прекрасен мъник септември!
Целувки от мен!
heureuse - добре дошла при нас, радвам се че си сред нашите редици!
vinty миличка, не се притеснявай изобщо, моята кръщелничка ако я видиш каква красавица е, пък на майка и в началото на бременноста и бяха казали същото! Всичко ще е наред - вярвам в това - вярвай и ти! целувки и спокойствие са ти нужни сега!!!!
Feminine - стискам палци за прегледа ти днес миличка - утре ще се
хвалиш  
На всички останали мами желая приятен ден с много положителни емоции!
Целувам ви!
P.S. Благодаря ви за татко - надявам се това мъниче да се роди живо и здраво и да го вдигне на крака!

Последна редакция: чт, 18 яну 2007, 12:03 от Beni4

# 87
здравейте бъдещи мами:) и аз малко се позагубих но .... е няма как понякога:)
 Честит рожден ден на Шуши:) прекрасни неща да ти се случват само:)
отивам да си боядисам косата /което е много лошо за бремените поне до колкото съм чела на всякъде/  но поне едно нещо да изглежда добре по мен :void(0);
и отивам на лекар стискайте ми палци!  наистина много ме е страх макар, че не го показвамjavascript:void(0);

# 88
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
отивам да си боядисам косата /което е много лошо за бремените поне до колкото съм чела на всякъде/  но поне едно нещо да изглежда добре по мен :void(0);
и отивам на лекар стискайте ми палци!  наистина много ме е страх макар, че не го показвам

За косата - много жени се боядисват по време на бременност и си раждат съвсем здрави деца. Не мисля, че можеш да навредиш на бебето с боядисването. Wink
За лекаря стискаме всички възможни палци и очакваме да се завърнеш в страхотно настроение от прегледа! Laughing

Искам да споделя с вас този сайт. Много ми хареса - вписвате датата на последната менструация и можете да проследите колко е голям бебчо във всяка една седмица от бременността, как се равива, какво му се случва... Heart Eyes

# 89
Само да кажа, че моята бременност е първа, а не както ме е записала Тиара.

Общи условия

Активация на акаунт