Септемврийска мама сърчице ще види скоро на екрана

• 14 049
  • 266
  •   1
Отговори
# 60
  • София
trex, радвам се, че най-сетне се присъедини към нас   bouquet  Бъди спокойна, сигурна съм, че бебчо ще порасне голям герой  Grinning
FEMININE, хапвай си спокойно, важното е да се чувстваш добре  Peace
Kali, честито сърчице, пази се и дано синът ти се оправи по-бързо и повече да не се разболява!
Snejana, добре дошла, ние сме с теб и ти стискаме палци, така че този път всичко ще е наред  Hug
Marina, я по-весело наистина, слушай мъжа си  Simple Smile и плодното сакче не е никак малко  Wink добре дошла   bouquet
Matsa, непременно да разкажеш после за мъничкия нов човек  Grinning
Beni4, баща ти може и да не осъзнава сега какво точно се случва, но живот и здраве, като се роди бебо, нещата ще се променят. Малките вързопчета действат по-силно от всичко. Бъди спокойна  Hug
Аз този път ще ви се оплача, днес ужасно ми се вие свят, като се прибирах от обяд направо щях да припадна, добре че мъжа ми беше до мен. Уж трябва да се разхождаме повече, ама сега ме е страх да изляза. Половината от миналата бременност я изкарах вкъщо поради същата причина. Имах ниско кръвно и нисък хемоглобин и затова постоянно залитах. Не искам и сега да е така  Sad

# 61
Благодаря ви за милите думи  Hug Hug Hug
А сега да попитам нещо, кога трябва да ми пуснат изследвания, когато се види здрав ембрион с пулс ли?
Ох само за това мисля, ужаас, много ме е яд на мене. Само лоши мисли са ми в главата.
Трябва да се взема в ръце !!!
Много много прегръдки на всички ви и лека бременност!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 17:03 от marina_79

# 62
  • София
Trex, Snejana, Marina, добре дошли при нас   bouquet

Марина, защо се притесняваш толкова? Ако докторът не е изтъкнал някаква причина, нямаш никакви основания за притеснение. Точно сега трябва да си положително настроена. С лоши мисли не помагаш на бебето ни най-малко. Съвсем скоро ще можеш да видиш сърчицето. Изследванията се правят когато се запишеш на женска консултация, което аз поне смятам да направя към средата на Февруари месец. Двете неща нямат нищо общо.

Снежана, сигурна съм, че този път всичко ще е наред.

# 63
Ами незнам, аз по-принцип много мразя ходенето по лекари (то кой ли обича де, но моето граничи с паника), а сега като си помисля, че ще го правя всеки месец, а недай си Боже и по-често, направо тръпки ме побиват.

# 64
Благодаря ви за топлото посрещане   Hug
За протокола съм от София на 25г - първа бременност
Mileta благодаря за поздравите и поздравления за  тупкащото  Heart както и на mackomacko
Mileta поздравления за голямото бебе  newsm30 да ви е живо и здраво
electra86 и на мен първите два теста ми бяха с втора бледа чертичка в деня когато трябваше да ми дойде, третия го направих три дни по-късно с първото пишкане и чертичките бяха еднакви. Стискам палци  Laughing

И сега да ви се похваля и аз си илам плодно сакче newsm44
Следващия ми преглед  е на 30.01

Inna, beni4,matsa80 успех за 24.01

Много целувки  на всички Joy

# 65
Благодаря на всички Ви за топлото посрещане  Hug.

Пожелавам Ви много, много приятни месеци на бременеене!

# 66
Здравей те.Аз току що се прибирам.Не съм сигурна дали съм ви казала,че брат ми живеят на 5 етажа разлика(по надолу)Та като го изписаха....всички естествено си направихме снимки,после като си влезнаха в къщи имало обичай човек с 2-ма живи родители да ги захрани,та честа беше моя.Давах им 1-на бебо питка с мед(само му докоснах устните с меда и после мама го изяде),после питка с шарена сол да му е шарен живота(ееее естествено само посегнах към него не го е изял newsm44)След това дадох на мама малко лук,за да има кърма и между гърдите и и сипах малко вода...било пак за кърма.А бе какво да ви кажа.... ритуали...чели са ги в интернет,ааааа и отделно питката се носила в църква поп да й чете специална молитва и се взимало специална светена вода за новородено и с нея всяка вечер до 40-ия ден се сипвало по малко във водата в която го къпят.А бе общо взето като стигнем до там пак ще ви кажа по подробно на тези които искат.Много съм щастлива.Снаха ми ми каза,че усещането да станеш майка било страхотно не можела да ми го опише.И сватбата е много хубав момент от живота ни,но това е неописуемо.Така че момичета стягайте се ,за да го изживеем.Стискам палци на всички които са на преглед тези дни всичко да мине наред.И късмет  bouquet Hug Simple Smile Grinning

# 67
  • морето и сините вълни :)
Зравейте мацки
И аз се прибрах,хапнах, и сега пия изцедени лимони с  мед newsm53.Мисля си че нещо взех да настивам  smile3516 smile3515,а това е лошо.Затова няма какво друго да пия освен изцедени лимони с мед и да ям ЧЕСЪН newsm53.Тази вечер се наплюсках яко.Ами на работа само кашлят и кихат-то да си с брониран костюм и скафандър пак ще те лепне вирусът smile3511.Е това време най-го мразя да му се невиди

СНЕЖКА И ТРЕКС -добре дошли момичета.Мисля че този път всичко ще е наред-ще видите.
САмо за малко инфо-Ние с Снежи ,Трекс и ЕЛЕКТРА 76,се познаваме от друг форум.Който е доста неприятен и не го пожелаваме на никоя от нас.Имаме загуби от предни бременности-но този път сме уверени че ще имаме бебче в ръцете си.
ОФФФ като ви слушам как сте си чули сърчицата ,аз съм чаааак в началото на февруари на преглед-дотогава ще изкукам направо newsm12
малеее по тези новини само за грип говорят-е сега я втасахме,особенно аз с тази мойта работа.Направо незнам ако ме хване какво ще правя smile3506 Weary
днеска една хрема ми протече-давайте бабини илачи момичета.Да не стане по зле newsm45

# 68
blagodaria vi za toploto posreshtane tolkova mnogo me trognahte 4e 4ak mi se nasalziha o4ite ..to mai v posledno vreme sam stanala goliama revla,ot nai malkoto neshto i zapo4vam da reva 4ak ve4e i az ne moga da se ponasiam. Crossing Arms
Da pitam nastinalite mam4eta vas boliat li vi ushite men neshto dosta me naboliavat- to ve4e i bez tova samo te ne me boliaha..
A za drehite  Praynig o boje oshte ot sega sa mi otesneli pantalonite, napravo ne mi se misli kakvo shte e sled niakolko meseca..I az imam goliama slabost kam testenite izdelia .Utre e 18.01 dosta mi e lubopitno kakvo shte kaje dok , no i v interes malko me e shube...Shte vi informiram . Posle s priatelki zasiadame na pizaria taka sam reshila (zaradi testo de  Wink)Tiarra blagodaria ti mila za infoto za dok Rizova no mai niama da e sashtata ..
 Ve4erata sme na semeina ve4eria i smiatam da si razkria sakrovenata taina pred nashite te mai ve4e se doseshtat Wink poneje spriah cigarite i kafeto .a predi puftiah dosta  Wink Wink
Dosta se otpusnah 4ao do utre i mi stiskaite palci  Praynig

# 69
Здравейте,милички.Аз минавам да се разпиша набързо и тичам на работа.А как ми се спи само.Бяхме на гости тази вечер с мъжа ми-аз си хапнах стабилно и ...заспах.Направо незнам как ще я карам-взе много да ми се спи а само вечер съм на работа.Иначе днес не ми дойде и си направих петото тестче-вече са много ясни двете чертички.Обадих се на доки-побъбрихме си и той ми каза да отида този петък да ме види.Аз си мисля че е много рано,но той ми каза да отида,пък каквото трябвало да се вижда,той щял да го види.Така че ми стискайте палци всичко да е наред,че и аз като марина не спирам да се притеснявам,а мъжът ми само ми се кара.
Трекс,Снежи,Ани-бани толкова съм щастлива че се срещаме тук.Радвам се че с такава скорост ни се изпълнява списъчето. Hug Hug Hug
Сега ви оставям,че пак закъснявам за работа!Много прегръдки за всички!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 70
Ани-Бани, а бе и мен ме е страх много от гриповете.. само като видя че някой подсмърча или кашля бягам надалече.. Дано ни пропусне, Praynig че сега точно в началото незнам какво ще правим..
Ани бях чела по другите форуми някъде за такива лечения за грипове ама не се сещам къде точно..

# 71
  • София
Здравейте момичета.  welcome на всички нови  preggo. Честито на всички потвърдили новината и видели малкото човече  newsm51. Успех и на всички, на които прегледите тепърва предстоят  newsm10. И на мен вече ужасно ми се спи  Sleeping и съм много неработоспособна  Sad. Чакам с нетърпение и леко притеснение утрешния ден, защото съм на лекар и се надявам всичко да е наред този път  newsm17. Знам и винаги съм казвала на всички момичета да се успокоят и да не се притесняват, но за съжаление страха не може да се контролира. Въпреки всичко гледам да съм позитивно настроена независимо от предната ми неуспешна бременност. Дано скоро всички видим  Two Hearts и скоро започнет да ни растат коремчетата с най-сладките септемврийски newsm30 newsm30 newsm30

# 72
Здравейте, момичета, влизам и аз в отбора Laughing Моят термин е на 15 септември Grinning

# 73
  • морето и сините вълни :)
Добро утро Дами
Така като гледам с кокошчица сме най ранобудни Mr. Green.Оххх ако знаете как ми се спи.Вчера съм си легнала в 20.00 часа и сега умирам за сън.Ко е туй чудо направо ужас.Едвам ходя на работа.А теб ЕЛЕКТРА направо не те знам как ходиш на работа вечер.УЖАСССС.Момичета някпой знае ли от коя седмица долу горе може да излезеш болничен???????????
Много ми се иска че да си почивам вкъщи като бял човек Hugаз сърбам един чай тука-да не се доразболявам,че ще стане лошо.Ама той мъжо виновен за тази работа-че съм болна.Неделя ме изведе на слънце да сме пиели кафе.Аз му викам недей че сега е най-опасно да се разболееш,ама той не та не,Било много хубаво времето.На ти сега хубаво време. ooooh!
Отивам на работа,цунки и гунки от мен

# 74
Добро утро и от мен! При мен нищо ново - всичко е ОК. Дано така да продължава.
Момичета не се притеснявайте толкова. Това трябва да са най-хубавите ви месеци и изпълнени само с положителни емоции.
Желая на всички, всичко да е наред и да няма притеснения за нищо.
Лек ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт