Септемврийска мама сърчице ще види скоро на екрана

• 14 032
  • 266
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро, бременни принцески  Grinning
Инна, сигурна съм, че новината ще повлияе много добре на баща ти  Peace
Милета, честито ти сърчице, много приятно ми стана като прочетох щастливия ти пост, дано да си останеш все така радостна и с "прекрасна бременност".
Мари, шуши, добре дошли, надявам се да се чувствате добре при нас   bouquet
Мацкомацко, това с ноктите и косата си е проблем, нашата сватба беше по време на предишната ми бременност, така и не успях да си направя дълъг маникюр, ноктите ми бяха трагични  Sad Но пък е много хубаво, че ще кумуваш, това са толкова приятни вълнения  Flutter
ФЕМИНИНЕ, надявам се днес да си по-добре и повече да не изпадаш в такива мрачни настроения  Hug
Тиарра, възхищавам ти се колко си организирана (личи си от постовете ти), щастливки сме, че имаме такова съкровище в нашето форумче   bouquet
Електра, чакам с нетърпение и доки да потвърди бременността ти, но при толкова положителни тестчета е ясно  Peace
Ани-бани, вчера четох много за защитата на бременните на работното място, за да не могат да те уволнят, трябва да си уведомила работодателя си писмено с документ от медицинско лице, че си бременна.
Кокошчица, спокойно, това е често наблюдавания синдром на бременните  Laughing
Въобще, толкова сте ми сладки всичките, че пак станах досадна  Embarassed
Желая ви много усмихнат ден!  Hug

# 46
Е хайде и аз да се поместя тук..
Беше ме малко страх да се бутам навсякъде ама щом се престраших и лентичка да сложа.. все пак вярвам че всичко ще е наред..
Мисля към 16.09.07 ми е термина  Hug Hug Hug

# 47
Здравейте и от мен, сладури  Hug
thumbalinka, благодаря ти, определено се чувствам по-добре тази сутрин.... е..... след една голяма порция милинки за закуска ......  newsm56 се чувствам значително по-добре  nuts
Не знам, обаче дали е добре да се ядат толкова тестяни неща.... май прекалявам. Докато спортувах организма ми имаше необходимост от подобни въглехидрати и закуските сутрин ми бяха добре дошли... jump running обаче..... в момента съм спряла и се притеснявам дали е добре за  newsm32 .... хм..... утре така или иначе съм на преглед и ще питам  Grinning
mileta, само като се сетя и ние какво изпитахме и .... yesyes sohappy
electra_86,  ама ти май наистина си най-мъничката тук  easter Ех, че сте ми готини  Innocent
Шуми и Мари,  Добре дошли при нас Hug
Кокошчице,  аз се бях засилила към подобна литература още когато правихме беболино  Smile
Macko_Macko,  няма нищо по-красиво и чаровно от бременна кръсница  Smile thumbsup Сигурна съм, че ще бъдеш неотразима и във фокуса на вниманието  Hug

Пазете се МНОГО    bouquet

P.S. Ей, trex, добре дошла Simple Smile Много целувки и щастливи мигове ти пожелавам с с една безпроблемна и лека бременност Simple Smile

# 48
  • София
Добро утро и от мен. Малко се позагубих последните дни, но моят синковец е пак болен, за кой ли път тази зима. За сметка на това вчера бях на преглед при моя доктор, който най-накрая открих и имам само добри новини. Видях тупкащото сърчице, за което толкова много се притеснявах. Имах някакви лоши предчувствия, но всичко се оказа наред. Моята придобивка - кистата си е все там на мястото, но доктора се опита да разсее всичките ми притеснения и се надява да изчезне сама. За сега нищо няма да предприемаме към кистата, само трябва да се пазя повече, за да не се усуче. Всъщност не трябва да вдигам тежко, което ми е малко невъзможно с малкия, но все някак ще се справя.

Терминът ми остава под въпрос. Изчислен спрямо последната менструация по стандартния метод е 1 Септември, но според видеозона е по-късно, но така или иначе не го уточнихме съвсем. Все пак нека остане в темата така както е в момента.

Вече взех направление за гинеколог, с което ще се запиша на ЖК, но там ще ходя само колкото да си направя изследванията и да си получа документите накрая.

Поздрави на новите момичета, чакаме и от вас резултатите от доктора. Приятен ден на всички и си мислете само хубави неща  Peace

# 49
  • София
FEMININE, не се притеснявай за милинките  Laughing Аз при предната бременност всяка сутрин си купувах от едно място само тестени закуски, толкова много ми се ядяха. Лошо могат да се отразят само на килограмите, но не и на бебето.

# 50
  • Кърджали, България
Добре дошла, TREX! Аз още не съм се престрашила за лентичка...
KALI, много се радвам за теб, мила! Стискам палци да не ти създава проблеми тази гадна киста!

# 51
Здравйте мами,аз минавам за малко ОТИВАМЕ ДА СИ ПРИБЕРЕМ МОМЧЕТО ОТ РОДИЛНИЯ ДОМПо точно ИЗПИСВАТ ги.Много съм щастлива.Ай де после пак ще пиша как е минало. Hug  bouquet

# 52
Мили мами, да се представя и аз при Вас:

Казвам се Снежана, на 31 г. Имам едно голямо момче на 8 год. и половина, което няма търпение да става батко. Съобщих му голямата новина онзи ден, може би твърде рано, но той много искаше да се борим и чак ми се разсърди, та се наложи да обясня причината.

Преживяла съм и една голяма трагедия с раждане и загуба на едно болно детенце. Малката ми Алекс се роди на 17.04.2005 г. и след 63 дни почина, но това е за един друг форум. За тук само ПРЕКРАСНИТЕ новини.

Бременна съм съвсем отскоро. Терминът ми е на 13.09.

Чета, че се притеснявате от много неща. Това, което аз искам да Ви кажа е да бъдете на първо място СПОКОЙНИ. Каквото има да става, ще стане!

Пожелавам на всички Вас много положителни емоции и най прекрасните бебчета, когато им дойде времето.

# 53
  • Кърджали, България
Здравей, Снежи - наборке Hug! Добре дошла при нас! Моята свекърва се казва така  Wink
Стискам ти палци този път да гушкаш едно здраво бебенце  baby_neutral

# 54
Здравейте и от мен!
Честито  Two Hearts на Милета и на Кали! Много се радвам, че има такива хубави новини покрай вас  Hug Все по-хубави да стават с всеки нов преглед Grinning
Добре Дошли на новите септемврийски мамчета Schushi, Mari_Pz, trex, Snejana_G  Hug Да се чувствате много комфортно тук и само с добри вести да ни радвате   bouquetMari_Pz честито плодно сакче! Снежи, съжалявам за това което си преживяла, но е хубаво че си изпълнена с позитивизъм и хубави мисли. От сърце ти желая всичко да е повече от прекрасно този път! Trex  засичах те няколко пъти в "Искам Бебе" и с нетърпение чаках да се появиш при нас Grinning . Не се тревожи, всичко ще е наред!Межу другото,имаш страхотен Аватар, много ми харесва! Shushi, и за теб вярвам че 18ти ще е щастлива дата! Все пак ти е рожден ден и заслужаваш най-хубавия подарък! Да се похвалиш утре,ей!
Inna, радвам се, че е минало толкова добре събитието и си успяла да разчувстваш толкова татко ти!! Чак на мен ми става трепетно като си го представя. Дано наистина това да му вдъхне сили и да се чувства по-добре Heart Eyes
кокошчица, и мен ме влекат книжките за бременни, но явно съм суеверна, защото още нито съм си купила такива, нито лентичка съм си сложила. Ако в петък всичко е наред, се заричам поне за лентичката, пък за книжките ще видим Mr. Green А в плетенето и бродирането и мен хич ме няма Mr. Green
Благодаря на Inna, matsa80 за добрите пожелания!
Тумбалинка, бе май не съм от най-организираните, но затова пък съм голям ентусиаст за всякакви бебешки неща сигурно затова съм те заблудила  Mr. Green Макар че с това,което ни чака скоро май всички ще е добре да  развием това качество Grinning
macko_macko, не се тревожи ще си най-чаровната кума с коремче! Само не прекалявай с танците и шампанското,ей!

# 55
А бе момичета извинявайте за въпроса ама има тука две думи дето незнам какво значат..
1. Аватар и 2. ЖК  newsm78   Embarassed

# 56
  • София,
Здравейте мамички,

и добре дошли на всички нови мамита, леле колко сме много вече!
Радвма се за всички вас видяли точица или сърчице - чувството е нестравнимо!
Инна продължавам да се учудвам с нашите съвпадения! И аз като теб исках много да кажа на татко за бебето - той е много зле 2 години насам! Няма никакво желание за живот - просто се предаде! Аз се надявах, че като му кажем за бебока ще се съживи, за мое голямо съжаление обаче когато му казахме той все едно не разбра за какво става въпрос (а аз си мислех че ще го вдигна на крака  Praynig )

Снеже, много съжалявам за случилото се - дано никой никога повече да не го преживее! Възхищавам ти се на силата и вярвам че всичко ще е наред с новото бебче!
На всички мацки приятен ден и всичко хубаво от мен!

# 57
А бе момичета извинявайте за въпроса ама има тука две думи дето незнам какво значат..
1. Аватар и 2. ЖК  newsm78   Embarassed

"Аватар" е картинката, която си сложила в ляво под псевдонима. В твоя случай една усмихната девойка с шапка
"ЖК" е женска консултация

# 58
Здравейте момичета  Hug
и аз се включвам съвсем тихичко към вас. Вчера бях на лекар и видяхме плодното сакче Simple Smile, още не мога много да се зарадвам, чакам да видим дали ще има пулс, какво ще покажат първите изследвания и т.н.

Вие така ли сте? Аз ли много се  притеснявам? Съпругът ми само ми се"кара" да се зарадвам вместо да съм все замислена. Вие как се чувствате?
Иначе ми е първа бременност и съм на 27 г.

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 14:18 от marina_79

# 59
  • Кърджали, България
Бенич, мила, много съжалявам за баща ти и ти съчувствам, знам какво преживявате цялото семейство покрай него  Hug Моят тати засега се стяга, аз се притеснявах да не би той да си науми, че няма да дочака бебето  Cry Но ние не го оставяме на мира, обещала съм му, живот и здраве, да му прехвърля майчинството след 9-те месеца болнични  Wink. Така направихме със Стоил, когато беше на 1 г. и 3 мес. Моля се и двамата да се съвземат, и дечицата ни да са живи и здрави  Praynig
marina_79, не се бой да се зарадваш, мила, естествено, че ще има пулс, ще видиш  Hug В коя седмица си?
Упс, сорри, сега видях лентичката  Embarassed

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 14:25 от Inna

Общи условия

Активация на акаунт