Септемврийска мама сърчице ще види скоро на екрана

• 14 050
  • 266
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Благодаря за топлото посрещане, много сте мили!   bouquet
Аз може би по-рядко ще пиша, защото ми е за 3-ти път и уж всичко си знам .  Grinning

# 136
Здравейте бременеещи,

Толкова е хуаво че се размножаваме.. дано само бройката да върви само нагоре.. и всички да се похвалим септември с по едно здраво бебоче..  Praynig  Hug Hug Hug

# 137
Здравейте бъдещи септемврийски мами  Hug Аз съм от отбора на септемврийки 2006  Peace Много мило ми стана като видях темичката ви, спомних си моята огромна радост след като видях двете чертички на теста и след това всички прекрасни емоции свързани с бременноста  Grinning Пожелавам ви леко бременеене и най-красивите и здрави септемврийчета  Hug  Heart Eyes  Hug
Надявам се, че няма да имате нищо против да надничам в темичката ви от време на време  Peace
Много прегръдки и бързо разрастване на отбора  Peace

# 138
  • София,
Здравейте мамита!

Много се зарадвах, като видях колко нови са се "навъдили"  smile3521
Супееееер....
На вас мили нови мамита (е някой с голям стаж)  добре дошли   smile3525 в нашата компанийка! Ний сме много и не ни е скучно! Приятно бременене и само усмивки и ей мацки след преглед на отчет при нас   smile3503- всичко трябва да знаем!  smile3506
Сладурки да ви се похваля сега събота и неделя бяхме на гости с мъжлето на една моя много любима приятелка в Пловдив! Беше страхотно, много добре изкарахме, а времето беше просто разкошно! Ей че готин град брей - много го харесвам!  smile3501
А всъщност имаме ли си мами от Пловдив!

Утре вече започвам нормално работа няма да съм нощни цял месец...
За сега при мен всичко е на ред чакам трепетно сряда и така!!!
А колкото 31 годишните, май стигнахме до 4 бройки!!!!!
Това е за сега от мен - много приятна вечер ви пожелавам!

# 139
Пишете и мен в групата, за 26.09
Карееееееен Heart Eyes, това е супер новина  Peace
Прегръщам те силно Hug
Карен, честито и от мен Mr. Green. Каква смела жена си ти... Sunglasses. А аз още се пипкам за второ newsm78.
Пожелавам ти лека бременност и накрая да се похвалиш с едно здраво бебе Peace.

Както и на всички други септемврийки, разбира сеSimple Smile).

# 140
  • морето и сините вълни :)
Добро утро тумбалинки
Аз да се отчета преди да тръгна за работа че после чак вечерта Wink
Незнам на вас как вие сутрин но на мен Ми е много лошо Sick SickНе повръщам обаче нищо не мога да хапна.Щом си отворя очите и ми е лошо,много ми е гадно така.Никоя от вас не се оплаква че и е лошо май -съм само аз #Crazy #Crazy
2 дена голяма дрямка му одарих,ееххх да имаше и още малко.Ама няма-започва работната седмица.Аз другата седмица съм на доктор.Надявам се тогава да чуем   СЪРЧИЦЕ Heart Eyes

ЖЕЛАЯ ви приятен ден,приятна седмица,и на работещите-ЛЕКА РАБОТА  bouquet  bouquet

# 141
Добро утро и от мен мили майчета  Hug Hug Hug
Добре дошли на новите момичета и лека бременност на всички!   bouquet
Аз вчера ходих на лекар, защото ми тръгна някакво бчло течение, но доктора каза, че е от настинка и ще мине. Та пак ме гледа на видеозон и каза, че е започнало образуването на жълто тяло, което означава, че се образува ембрион  Party Party Party
На мен не ми се гади само мнооого ми се спи.
Има ли други мами от Русе?
Хайде лек и приятен ден от мен!!! Hug Hug Hug

# 142
  • Кърджали, България
Ей, много сте били активни всички през уикенда  Hug  Аз не мога да се добера до компа от детето и мъжа  Twisted Evil Пък и все ми се гади и не мога да си намеря място... ani-bani, не си сама  Hug Тази сутрин направо си ми беше лошо, едва се мобилизирах да отида на работа. Сега вече ми е по-добре, изядох една вафличка. Иначе ми се гади само от миризмата на манджа, особено ако е нещо по-мазно... Sick
Ама как сме се нароили само  Crazy - браво, септемврийки, дай Боже всички да сме с пълни ръце след 8 месеца! Добре дошли на Боряна, Дени, idiotova, Kerilain (днес да докладваш след прегледа!), Т Simple Smile, Karen! И като гледам, групата на 31-годишните се увеличава  Hug (аз ще ги навърша през април). Поздравления за мамите, очакващи третото си бебче   bouquet Аз тайничко се надявам, че този път може да нося близнаци  Blush, така беше при първата ми бременност, която завърши неуспешно  Cry Знам, че ще е много трудно, а и мястото ни вкъщи е крайно ограничено, но ще изкараме някакси още годинка - дотогава се надяваме, че ще се преместим в къща  Peace Сега съм се заровила да търся разни проекти за 2-етажно легло...
Хайде, лек ден на всички ви!

# 143
Добро утро и от мен,

Аз вече съм на работа и ани-бани можеш да се успокоиш, че не ти е лошо само на тебе  Hug
На мен от няколко дни ми призлява ... newsm78

# 144
Здравейте, момичета  Hug
St.Anger, Inna, thumbelina, Beni4, elekta_86 , Благодаря Ви много за прекрасните пожелания  Embarassed
Добре дошли и на новите попълнения в отбора ни  Hug : miss_mimi, T:), kerilain, karen, Boryana_n, zlo, idiotova, dida76. Адски се радвам за вас и, че ставаме все повече и повече  hug
Пращам ви много прегръдки и целувки и се надявам всичко да е добре с нас и да си бременеем заедно  Praynig Hug
Ani bani,  варненка съм и аз и ще се радвам да се видим на една пролетна срещичка, дано всичко е наред  Praynig Още в 6та седмица се записах на ЖК (женска консутация) в Майчин дом при доктор Халачева. Тя ме е израждала едно време, а и след като падна първото ни бебче в 3ти месец..... тя ме пое и ме вдигна на крака  Cry Тогава бях ходила при Бейлерян. Много кофти се получи с нея. Имам в предвид, че се оказа завистлива (че съм отишла след нея при Халачева) и неразбрана. След като разбрах, че съм бременна май месец миналата година отидох веднага в Майчин дом, и тъй като не знаех, че Халчева е там си записах час при Бейлерян, понеже ми я бяха препоръчали. Гледа ме тя един път, втори път: всичко било добре, да сме се видяли след 3 седмици, щяла да излиза някъде в отпуска. Нито ми беше препоръчала да пия нещо, какво да ям, елементарната информация, която трябва да знае една бременна, а на мен ми беше за първи път и бях много шашната и в същото време щастлива. Както и да е.. Научих, че е хубаво да се минем през треизмерен ехограф и отидох при един специалист: Давидков, който за мое съжаление ми каза, че сърдечната дейност на бубката ми била спряла и .... бебчето било мъртво в мен  Cry Толкова се притесних, ревове, глупости и майка ми веднага раззвъня телефони и установихме, че Халачева е в Майчин дом и понеже мислих, че Бейлерян е още в отпуска, а Халачева е наша близка веднага отидохме при нея, тъй като само на нея имахме вяра.... тя потвърди лошата диагноза и след 2-3 часа махна бебчето.... В същото време Бейлерян ме видя в Майчин дом, опули се, че съм при Халачева (въпреки, че разбра, че съм изгубила бебето, започна да пуска едни изказвания, че "и друг път била предавана от пациентки"). Е тогава ми падна в очите, ЕГАТИ дебелокожата лекарка .... аз се прививам там, за мен света беше свършил, беше се сгромолясало всичко хубаво около мен, а тази "лекарка" намерила та премерила да се сърди и засяга !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не бих я препоръчала Cry
Сега, след 6 месеца почивка, отново съм бременна и адски щастлива. Още в 6тата седмица отидох при Халачева с добрата новина, тя адски се зарадва и ми каза: Записваш се на интензивна женска консултация и започваме да следим малкото човече, да не го изпуснем !!!
Сега съм адски щастлива, 100000 пъти по-спокойна. така, че Ani bani , препоръчвам ти Халачева. Това е моята история в общи линии. Надявам се не съм досадила на някого с нея Simple Smile
Та, Цвети, мисля, че знам как се чувстваш в момента и искрено се надявам скоро едно малко туптящо сърчице да върне усмивката на лицето ти  Praynig
Schuchi
,  миличка, и аз съм като теб. И моят термин е на 30.08, но септемврийките са ми на сърцето и ми е адски готинко да съм с всички вас.  При все, че се надявам моето бебче, ЖИВОТ И ЗДРАВЕ  Praynig да е септемврийче и девичка като мен.

Целувам ви всички и много ви се радвам да знаете  Hug

# 145
  • Кърджали, България
FEMININE, този път всичко ще е наред, мила, никакво "изпускане"! Стискам ти палци!!!
Забравих да ви кажа какъв грижовен батко си имаме - все повтаря: "Мамо, грижи се добре за бебето!", вечер иска да целува освен мен, и корема ми - т.е. бебето...

# 146
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Добре дошли на всички нови септемврийки! Един уикенд да не влиза човек тук и започнало да гъмжи от септемврийки!!! Wink Много се радвам, дано се множим все повече и повече! Laughing

Цветелина, много съжалявам за случилото се! Надявам се съвсем скоро да те сполети нова и напълно безпроблемна бременност, която да те дари с още едно прекрасно, здраво детенце! Heart Eyes

Аз също съм се замислила за женската консултация. Моят доктор работи в Шейново, а те нямат сключен договор със здравната каса и лекарят ми ме посъветва стандартните изследвания да си ги правя в местната поликлиника, а допълнителните щял той да ми ги пуска, като паралелно ще ми следи бременността. Но такова чудо като "местна поликлиника" ние нямаме, затова се чудех дали не мога да се запиша в Токуда - новата японска болница (те работели със здравната каса). Ще звъня там, за да проверя как стоят нещата, но чак след следващия преглед. Ако там нещата обаче не потръгнат, нека момичетата от София (и особено тези с 2-ра, 3-та бременност, минали вече по този път) да споделят къде ще ходят на женска консултация. Мисля, че всякакви мнения и впечатления ще са полезни на всички ни. Simple Smile

# 147
  • Sofia
И като гледам, групата на 31-годишните се увеличава  Hug (аз ще ги навърша през април). Поздравления за мамите, очакващи третото си бебче   bouquet Аз тайничко се надявам, че този път може да нося близнаци  Blush, така беше при първата ми бременност, която завърши неуспешно  Cry

Благодаря за поздравленията!
И аз съм на 31!   Grinning
Ина, аз също бях с близнаци последния път и моята бременност завърши неуспешно.
Когато загубих едното бебче мечтаех за 2-ри шанс да износя близнаци, а сега тази перспектива ме плаши, за да не се повтори трагедията.
ХУбав ден на всички!

# 148
  • Кърджали, България
И като гледам, групата на 31-годишните се увеличава  Hug (аз ще ги навърша през април). Поздравления за мамите, очакващи третото си бебче   bouquet Аз тайничко се надявам, че този път може да нося близнаци  Blush, така беше при първата ми бременност, която завърши неуспешно  Cry

Благодаря за поздравленията!
И аз съм на 31!   Grinning
Ина, аз също бях с близнаци последния път и моята бременност завърши неуспешно.
Когато загубих едното бебче мечтаех за 2-ри шанс да износя близнаци, а сега тази перспектива ме плаши, за да не се повтори трагедията.
ХУбав ден на всички!
Karen, много съжалявам за случилото се с теб, но ето, че Господ си знае работата - през септември, живот и здраве, ще гушкаш още едно слънчице  Hug

# 149
  • София
Здравейте пак  Simple Smile
Феминине, забрави за лошото и се радвай на новия си шанс. Този път ние сме с теб и ти стискаме палци всичко да е наред  Peace
Шуши, обикновено резус фактора се изследва в първия триместър. В страницата на НЗОК е публикувано как се проследява бременността
 http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?page=prava_zad_patient.phtml&menuitem=3 Там отиваш на често задавани въпроси долу в дясно и избираш за граждани, после въпроса за бременните. Разгледай го, може да ти е полезно. В библиотеката на форума бременност и майчинство също има много инфо. Казвам ти ги ако искаш повече сигурност и ти се чете  Simple Smile Иначе вече и тук се събрахме доста, та би трябвало да можем да отговорим на повечето въпроси  Wink
Мацкомацко, къде изчезна пак?  Wink
Желая ви успешен и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт