Септемврийска мама сърчице ще види скоро на екрана

• 14 057
  • 266
  •   1
Отговори
# 150
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Ина, аз също бях с близнаци последния път и моята бременност завърши неуспешно.
Когато загубих едното бебче мечтаех за 2-ри шанс да износя близнаци, а сега тази перспектива ме плаши, за да не се повтори трагедията.

Karen, възхищавам се на смелостта ти да родиш отново след трагедията, която си преживяла! Желая ти най-безпроблемната и лека бременност и вярвам, че през септември тя ще те възнагради само с усмивки!!!  bouquet

# 151
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета
Май-тук станахме доста  мами който сме имали по една неуспешна бременност. Cry newsm45
Което е много тъжно.Аз моята история няма да я разказвам защото е много потресаваща.Така че ще си премълча.
Поне разбрах че не съм единствената дето ми става лошо-ама май-съм единствената дето се оплаква че ми е лошо newsm08.Ами оплаквам се защото предната бременност не ми беше лошо,а сега ми лошо и съм потресена чак smile3511.
Фемине-с удоволствие  ще направим една пролетна срещичка.Съжалявам за твойте препядствия с лекарите.Аз предната бременнос бях при Георгиев От АГ-то и само ще кажа нямам думи smile3515
Та относно за лекаря сега мисля пак да се запътя към АГ-то но към д-р Николов.А относно консултациите мисля да ходя в курортна поликлиника В Чайка-понеже ми е по близо.Мислех да ходя в Младост но се отказах.Така или инъче ще ходя при Николов да ми я следи бременноста,а тук в Чайка ще ходя само на консултации,предната бременност пак там бях и сега  ще ме следят и мен изкъсо.Заради предната бременност.

Момичета вие в коя седмица мислете да се запишете на консултации-аз към края нафевруари а като го смятам като седмици -ще съм някъде  10,11 г.с.
Незнам за вас Ама на мен както  ми е лошо,ям доста по малко отколкото преди-и взех да се притеснявам малко- newsm12.
Най-много да отслабна-което няма да е зле.Че от тази фолиева киселина от както я пия съм качила 6 kg.А докрая на бременоста направо незнам-ще стана ТЮЛЕН
Но това да ми е кусура
 smile3525  love001

# 152
Да се оплача - имам контракции. Коремът ми шава! Той не е спирал да шава откакто родих ноември 05. После кърмих 11 месеца -пак контракции, та досега. Но днес някак много се впечатлих и уплаших, звъннах на док и той ми каза да пия дуспаталин /май така беше името/. На някоя от мамите с малки дечица случва ли и се нещо подобно?

# 153
 GrinningЗдравейте момичета.ani-baniне се притеснявай,не си само ти,но да ти кажа честно се радвам,че ми се повдига.За сега не повръщам,но и на мен ми става лошо.Радвай се,защото това е признак,че върви нормално бременноста ееееее естествено не е задължително.Да не стряскаме другите мамчета.Но все пак е налична.Аз малко се притеснявам дано като отида на 24.01 на преглед да мога да ви се похваля.Също така на този ден са на прегледBeni4 и Inna :hug:kak сте мамчета?             FEMININE,Karen вярвайте в себе си,че този път всичко ще бъде наред Praynig                                            Ей някой знае ли нещо за Тиара?Тя трябваше в петък на 19.01 да е на преглед,а и тя ни води списъчето трябва да го поднови,защото аз през уикенда си ги водих на отчет новите мами preggo и сме станали 36,ако нещо несъм пропуснала.

# 154
Писах, писах и накрая всичко се изтри! Не мога да повторя това, което бях изписала.

Искам да поздравя с добре дошли новите мами, както отново и да пожелая много положителни емоции на всички Ви. Забравете дискомфорта и се наслаждавайте на мечтата за едно прекрасно, здраво бебе, което расте във Вас.

Много  Hug за всички.

# 155
  • София
Здравейте мами. Аз взех че се разболях и сега до края на седмицата съм си вкъщи  Sad. Дано се оправям бързо  Praynig, че започвам лекичко да се притеснявам.
Относно ЖК, ще се запиша на 1-ви февруари. Това прави 8г.с. и 2 дни. Лекарката ми каза да отида по-рано, заради един фоликул, който трябва да се следи.
Иначе ми се гади страшно много, вие ми се свят, нощно време не мога да спя, а през деня умирам за сън. Също имам и ужасно главоболие. Обаче не знам  всички тези симптоми на грип ли са или на бременноста  Thinking, а може и на двете по малко  Wink. Дано вие не лепнете някой гаден вирус  Peace.

# 156
ST.Anger-скъпа изцеди си лимони в една кана и допълни с топла водичка каната-Сложи 3,4, лъжици мед и това го пий като сокче.Аз това сега го пия за профилактика,за да не се разболея.Ако те боли гърлото отиваш до аптеката и казваш Прополки за смучене.Те са с лимон,мед и прополис.Абсолютно безвредни и помагат.Можеш да смучеш по 6 на ден.Аз от предната бременност много ги уважавам.И сега съм си купила и от време на време си ги смуча.
Това с лимоните си го направи-помага.Аз предната бременност 3 месеца бях с грип .Носът ми беше станал като на клоун червен от духане на носа.Правих си инхалациии от лайка-абе с две думи беше голямо чудо.Едвам го изкарах.Само тези лимони ме оправиха

Момичета на вас излизат ли ви пъпки-аз се упъпчивих.Станах като тинейджър #Crazy
Е гати и кошмарът.
Отивам да си лягам-4е се срастнах с тоз компютър направо #Crazy
лека нощ и цунки и гунки от мен

# 157
  • Sofia
.Че от тази фолиева киселина от както я пия съм качила 6 kg.А докрая на бременоста направо незнам-ще стана ТЮЛЕН

Вярно ли!? Аз миселх да я почвам, но хич не ми се дебелее!
На всички ли така действа?

Момичета на вас излизат ли ви пъпки-аз се упъпчивих.Станах като тинейджър #Crazy
Е гати и кошмарът.

Не, на мен ми си избистри тена.
Ще се оправиш!  Hug

# 158
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.
ДНЕС ХОДИХ ДО ДОКТОРА МИ И ТОЙ ПОТВАРДИ,ЧЕ ИМА БРЕМЕННОСТ.СЛЕДВАЩАТА КОНСУЛТАЦИЯ МИ Е НА 15.02. ДА ЧУЕМ СЪРДЕЧНАТА ДЕЙНОСТ НА БЕБЧЕТО.
ДАНО ДО ТОГАВА НЕ СТАНЕ КАТО ПРЕДИШНАТА МИ БРЕМЕННОСТ(СПОНТ.АБОРТ).
ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ

# 159
Керилайн,яяя бързо спри да мислиш така.Вярвай,че всичко този път ще бъде наред.Ще стискам палци за 15.02 сигурна съм,че всичко ще е О.К.А относно фолиевата киселина и аз май качих от нея,но казват че е препоръчително поне през първия триместър когато се оформя мозъка.Но все пак всеки си решава.

# 160
  • София
ani-bani благодаря ти за съвета  Hug. Още утре ще скокна до пазара да си купя лимони и мед. Дано да ми помогне. За сега съм само на парацетамол и Центрум матерна /и много мандарини и портокали/
kerilain ЧЕСТИТО ти докторско потвърждение   bouquetTwo Hearts на 15.02. /
Лека нощ на всички. До утре.

# 161
Здравейте и от мен тумбаланки!Ние тази вечер се прибрахме от Хасково!Много добре си прекарах!Ех,че е хубаво при баба и дядо...Не се стърпях и им казах за бебко!Всички се зарадваха!Е,малко се притесниха,защото това лято ще кандидатствам право,но се надявам да се справя и с ученето и с бебчето.А и нашите обещаха да помагат!В събота си направихме една семейна екскурзийка до Бачковския манастир-такова хубаво време,беше страхотно!Запалих свещички с молба Господ да закриля всички бременлийки и септември всички да се радваме на здрави и сладки бебчета! Hug Hug Hug
А на новите попълнения-Добре дошли!
Желая ви една лека бременност и здрави и сладки бебчета!
Честито и на мамите които са видяли тупкащите сърчица!  bouquet
Много прегръдки за всички!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 162
добрютро
Карен-вземай си фолиева киселина мацка.Няма значение колко кг ще качиш.Ти така или иначе пак ще си ги качиш кг-ите.После ще ги смъкнеш.Аз предната бременност ги смъкнах за 6 месеца и даже повече свалих.За това не се притеснявам.Но по ринцип е МНОГО препоръчително Фолиева киселина да се пие през първия триместър.А Препоръката преди време по телевизията беше да се пие преди самото забременяване-за да може да се натрупа в организма достатъчно за бебчето,За да се развива добре.Та това е моят съвет
Кукла-Ко ма напрай ти бе.От къде ги извади тез контракции.
Може би защото си раждала.На мен корема ми постоянно къркори и подскача.И аз незнам защо е това.Казват че раждали жени усещат по Рано движенията на бебо.Ама аз мисля че все още е много рано да се усетят каквито и да било движения защото то не се мърда още
Така че споко И моя корем е хамав  bouquet

ЕЕЕ ЕЛЕКТРА бжлазе ти за разходката.Изкарала си страхотен уикенд.
лек ден ви желая и отивам да си измислям да ям нещо  Mr. Green  bouquet

# 163
ani-bani, пия лимон с мед превантивно и аз като теб - че отивам и се прибирам от работа  в препълнени автобуси и ме гони даже параноя да не си лепна нещо, че е опасно за бебо cold

иначе, мами, не се притеснявайте, че 31 е голяма възраст
аз съм на 32 и това ми е първа бременност
какво да се прави като срещнах най-добрия мъж на света толкова късно    33uu
а и добре стана така щото на мен акъла ми малко късно идва  newsm62 та навреме ми дойде да стана майка  preggo

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 09:29 от кокошчица

# 164
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
.Че от тази фолиева киселина от както я пия съм качила 6 kg.А докрая на бременоста направо незнам-ще стана ТЮЛЕН

Вярно ли!? Аз миселх да я почвам, но хич не ми се дебелее!
На всички ли така действа?

Чела съм доста за фолиевата киселина, а и я пия от месец април насам. Според мен надебеляването (ако е налично такова) се получава на психическа основа - на принципа "знам, че правим бебе / че съм бременна и си похапвам добре / не се ограничавам в храненето". Аз лично не съм качила нищо от нея, а и не мога да кажа, че по някакъв начин ми се е променил апетитът, откакто я пия.

Та, подкрепям мнението на ani-bani:

Карен-вземай си фолиева киселина мацка.

Общи условия

Активация на акаунт