Септемврийска мама сърчице ще види скоро на екрана

• 14 064
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте момичета, добре дошли на новите попълнения. Не мога да повярвам колко много кандидат мами има за септември. Дано всичко е наред и стигнем до края в същия състав със здрави бебета.

На мен непрекъснато ми е лошо, което ме скапва отвсякъде. Чувствам невероятен глад, а всъщност при мисълта за ядене ми се повдига и само се чудя какво да ям, за да не припадна. Хубавото е, че това гадене е до време, надявам се и после ще се чувствам нормално.

кукла, какви са тези контракции, сигурно имаш много чувствителна матка. Аз имах силни болки в корема, по-скоро в червата, преди около 2 месеца и тогава пих дуспаталин. Това лекарство е за лечение на стомашно-чревни болки и спазми. Така че, ако проблемът ти е в матката, няма връзка с това лекарство. Питай подробно лекаря си да не пиеш хапчета напразно.  

# 166
  • София,
Здравейте мамита!
Искам да разсея съмненията ви около фолиевата киселина! Сладурчета не тя е причината за надебеляването ни ! Повярвайте аз пия от нея по 6 хапчета на ден и до сега и грамче не съм качила! Не е от това, а съм и сигурна че не сте и надебеляли толкова - всичко е на психическа основа! Да сме живи и здрави ние и бебочетата, пък килограми ще сваляме то е ясно! Ако не веднага, то като хукнат да ходят! Така че, пийте я фолиевата киселина - тя е от супер огромно значение за бебето! На тези мацки които са я пили преди да забременеят - браво много добре сте направили и аз уж щях да я пия (а аз трябва да я пия цял живот) и пак бях несериозна, но да се надявам че с бебчо вчико ще е наред!
Това е за сега от мен - стискайте палци за утре, че съм на преглед, заедно с Ина и Маца! Стилскам палци за всички ни!
Ани Бани стискам палци бързо да се оправиш, Кокошчица и ти - залягайте над лимона и меда!!!
Лек ден от мен, че трябва да се приготвям за работа!!!

# 167
  • София,
Здравейте пак мами,
забравих да попитам на какъв видеозон са видяли сърчицата на бебчетата ви?
Бихте ли ми казали за да съм подготвена за утре!
Благодаря предварително!

# 168
  • София
Beni4, със сигурност не беше 3-измерен, но да ти кажа, че прегледа не беше с вагинален ултразвук. Така беше и миналата бременност, само първия преглед е с вагинален, а всички следващи са с обикновения накрайник.

# 169
Здравейте всички бадещи мами и аз вече се числа кам това число,триабва да е септемврииче но не сам ходила на доктор и не си знам още термина(поне приблизително).

# 170
Ох извинете за правописа......

# 171
  • Кърджали, България
Ааааааа, много трудно влязох във форума  Twisted Evil
Ха сега, добър ви ден!
При мен нищо ново, освен че разбрах, че с една колежка ще бременеем заедно  Hug Но не съм сигурна тя за кога е..., още е тайна и трябва да се правя, че не знам  Wink
St. Anger, оздравявай скоро, мила - тъпчи се с витамини под формата на плодове, много добър съвет ти е дала ani-bani  Peace Колкото до кожата на лицето - на мен засега нищо ми няма, никакви пъпки, но аз и при предната бременност се бях разхубавила  Blush Може би трябва да си почистваш лицето по-често и да си правиш маски, но не мога да ти дам компетентен съвет, защото аз самата не го правя...
Абе, кукличке, кви са тия контракции  #Crazy Дуспаталин се изписва обикновено за газове и спазми, идващи от червата най-вече. Виж тук: http://www.solvay-pharma.bg/preparaty/duspatalin.html Не се шашкай, аз съм си редовно с нервен корем. Kali е права, изясни най-напред причината за проблема!
kerilain, я изхвърли бързо тези мисли за спонтанен аборт  smile3513, нищо такова няма да се случи, не е задължително да се повтори  Naughty Аз също имам един спонт. аборт и едно нормално раждане две години след това, всичко ще е наред, само се пази и не се напрягай  Hug
matsa80, Beni4, утре е Великият ден  Peace Аз съм от 17:30, така че новините от мен - в четвъртък. Аз също четох в една книга, която имам от миналата бременност, че гаденето и напрегнатите гърди са признаци, че всичко се развива нормално newsm10, естествено обратното изобщо не е важи. Ама това е бял кахър, ще го изтърпим! Като знам тати какви болки има, направо ме е срам да се оплаквам  Embarassed
elektra86, хубава разходка сте си спретнали, браво! Да бяхте скокнали и до Кърджали, та да се видим  Wink А Бачковския манастир много го обичам, често ходим там, когато сме на гости на леля ми в Асеновград. А за кандидатстването не се притеснявай, ако трябва заедно ще учим smile3529
vasq, привет! Добре си ни дошла! Лека бременност ти желая! Ще споделиш ли подробности с нас (на колко си години и т.н.)? Ако желаеш, разбира се  Hug
Хайде, аз отивам на зъболекар! Лек ден на всички!
ПП. Много сте активни, от 10 мин- се опитвам да си публикувам мнението...

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 11:03 от Inna

# 172
  • София
Сърчицето на моето бебче го видяхме /и чухме/ с вагинален ехограф. 
 newsm10

# 173
Благодаря ти  smile3511 дано всичко е наред.Аз сам от Пловдив на 27 сам и тази бременност ми е първа да си призная сам малко изплашена не,че не я исках,напротив беше планирано,но сега се чувствам несигурна,нервна и ме е страх дали ще се справя а май трябва да сам спокоина и щастлива това е добре и за бебето не само за мен. А на мен ми идва  #2gunfire #Crazy

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 11:24 от vasq

# 174
Здравейте бременлинки   bouquet Привет на всички новодошли  Hug надявам се да изкараме заедно тези прекрасни мигове и през септември всички да се радваме на здрави бебоци Praynig
Аз вчера бях на док. и вече се видя туптящото сьрчице Two Hearts Наистина е невероятно преживяване и пожелавам на всички в наи скоро време да го усетят Heart Eyes
При мен неприятните симптоми са все още в по лека степен и дано така да продьлжава.Иначе си пия фолиевата и за сега не ми се е отразила на килограмите.А от  понеделник пия и дуфастон
по преценка на доктора ми.Много се двоумях дали да го почвам,че сьм чела и чувала много противоречиви мнения за него,но в крайна сметка реших да не рискувам на своя глава.
Beni4 ,мен ме гледаха на 3D (вагинален) и док. ми каза ,че до 14 г.с. е най добре на него .А след това вече на коремен .
Момичета,чета за притесненията ви относно годините ,ама 31 г. е една от най-хубавата вьзраст и прекрасен момент да станете майки.Аз в такьв случай ,какво да кажа с моите 35 (навьрших ги преди няколко дни),заради това ще трябва да правя един куп допьлнителни изследвания.Естествено и аз се притеснявам,но гледам да мисля по -позитивно и да се надявам,че всичко ще е наред.
За сега чао от мен!!!!Пожелавам ви успешна и много положителна седмица Heart Eyes Grinning

# 175
Момичета днес имам нужда от вашата подкрепа...
Имам час при доки.. мисля, че е рано за сърчице, но пък ще видим дали бебо расте..
Стискайте ми палци всичко да е наред  Praynig

# 176
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Момичета днес имам нужда от вашата подкрепа...
Имам час при доки.. мисля, че е рано за сърчице, но пък ще видим дали бебо расте..
Стискайте ми палци всичко да е наред  Praynig

Само не се притеснявай и всичко ще е наред! Hug

Момичета, а в коя седмица най-рано могат да кажат какъв е полът на бебето? Тези, които ще стават за 2-ри, 3-ти път мами, в коя г.с. познаха лекарите пола на бебчо при миналата/миналите ви бременност/-и? Simple Smile Ние нямаме абсолютно никакви претенции, но ни се ще да знаем върху какви имена да спорим. Joy

# 177
  • София
trex стискам палци   bouquet. Да знаеш, че изобщо не е рано за сърчице. Точно в 6г.с. и 2 дни и аз го чух  Peace. Успех на прегледа и само позитивни мисли. Hug

# 178
Анири,на мен док. ми каза ,че в началото на Март ще може да ми каже пола .Тогава трябва да сьм в 14 -15г.с. Но всичко е много относително,зависи с какьв ехограф ще те гледат и как е разположен бебчо.Имам приятелки при които много по-рано се е виждал пола и други при които ,бебчо до последно се крие Laughing
Trex стискам палци всичко да е о.к. и чакам добри новини Praynig Hug

# 179
 Hug Ей, много ви се радвам на всички! Май и аз съм за при вас  Flutter След дълго и проблемно чакане , сега съм бременна. бебето се очаква в началото на септември, но сина си родих 2 седмици по-рано заради "еднорога матка" (поне според лекарите), която едва ли сега ще е по-различна  Laughing. Не съм казвала на никой освен сега на вас и обмислям как да кажа на таткото.
Живот издраве да ни се родят здрави и хубави бебета! Бъдете спокойни и изживейте всеки момент от бременността си като единствен и безценен!
Много обич! newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт