Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
Как мога да напиша града при термините за среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
-
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
-
Как мога да напиша града при термините за среща?
-
Как мога да преодолея чувството на умора и лошо настроение?
-
Как мога да се подготвя за преглед при гинеколог, ако нямам направление?
Но не съм сигурна тя за кога е..., още е тайна и трябва да се правя, че не знам 
Колкото до кожата на лицето - на мен засега нищо ми няма, никакви пъпки, но аз и при предната бременност се бях разхубавила
Може би трябва да си почистваш лицето по-често и да си правиш маски, но не мога да ти дам компетентен съвет, защото аз самата не го правя...
Дуспаталин се изписва обикновено за газове и спазми, идващи от червата най-вече. Виж тук:
, нищо такова няма да се случи, не е задължително да се повтори
Аз също имам един спонт. аборт и едно нормално раждане две години след това, всичко ще е наред, само се пази и не се напрягай
, естествено обратното изобщо не е важи. Ама това е бял кахър, ще го изтърпим! Като знам тати какви болки има, направо ме е срам да се оплаквам 
дано всичко е наред.Аз сам от Пловдив на 27 сам и тази бременност ми е първа да си призная сам малко изплашена не,че не я исках,напротив беше планирано,но сега се чувствам несигурна,нервна и ме е страх дали ще се справя а май трябва да сам спокоина и щастлива това е добре и за бебето не само за мен. А на мен ми идва
Привет на всички новодошли 
Наистина е невероятно преживяване и пожелавам на всички в наи скоро време да го усетят 

Ние нямаме абсолютно никакви претенции, но ни се ще да знаем върху какви имена да спорим.
След дълго и проблемно чакане , сега съм бременна. бебето се очаква в началото на септември, но сина си родих 2 седмици по-рано заради "еднорога матка" (поне според лекарите), която едва ли сега ще е по-различна