Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
Как мога да напиша града при термините за среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
-
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
-
Как мога да напиша града при термините за среща?
-
Как мога да преодолея чувството на умора и лошо настроение?
-
Как мога да се подготвя за преглед при гинеколог, ако нямам направление?

пожелавам ти цялата бременност да мине спокойна.ееее естествено пожелавам го на всички както и на себе си.
.Е за сега това е от мен момичета аз трудно сядам да пиша,но постоянно ви чета.Май това е доста изтъркано,но е факт.А аз на този етап момичета съм с запушен нос и утре като отида при док. ще го попитам какви капки мога да ползвам,защото на този етап се лекувам с бабини девитини.Те не ми вредят,но не съм сигурна и колко ще ми помогна.Приятен и успешен ден мамчета
Добре дошла
на 31.01 сме на консултация и ако всичко е наред ще направим регистрация.А пулсчето го видяхме в 8г.с.

това ни трябва в този момент. Спокойствие и ведро настроение
Няма ли да се свърши .....
Уж беше започнало да се успокоява. 

Лелеееее..... толкова болно ми стана....... не е за мен, само да родя и ше отварям и затварям тежката врата колкото поиска, защото няма да ме е еня за мен, но НЯМА да правя нищо, с което бих навредила на бебето
Н И Щ О

Нямам в предвид това. Но все пак всякакви диети трябва да се изхвърлят настрана поне докато се роди едно здраво бебче. Да се набляга, естествено, на силните и здравословни храни и да се мисли за бебо предимно!!! Естествено съм върл противник на застоялия живот и съм с две ръце за спорта! Чакам само 4ти месец и се връщам в залата, само че с Пилатес, а не аеробните ми кикбокс занимания 
)))))))))))))))
и не се разбра нищо. За сметка на това, като ходих вече в 9-ия мес., защото преносвах, док каза, че почти е сигурен, че е момче. Аз пък през цялата бременност си го предчувствах
А и всички "бабини деветини" сочеха МОМЧЕ - не вярвам на такива работи, но ми беше забавно 

. Надявам се скоро и тя да ме дари с племенниче
Ама след няколко проверки се оказа вярно