Септемврийска мама сърчице ще види скоро на екрана

• 14 086
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен,макар и толкова късно.Но използвам моментите хубаво да си поспя,защото утре като отида на док. се надявам всичко да е наред и да си започна работа,че и в къщи да си стоиш не си е работа,но ще видим.trex ще стискаме палци всичко да е наред и после нали знаеш веднага на отчет при нас Praynig Hugalis11  честито ти  Two Hearts пожелавам ти цялата бременност да мине спокойна.ееее естествено пожелавам го на всички както и на себе си.vasq добре дошла и не се шашкай толкова,нали все пак го желаеете.С течение на времето ще станеш по сигурна.Inna браво на колежката ти поне заедно ще си обсъждате симптомите.А за прегледа утре всичко ще бъде наред.Доколкото разбрах ти си от 17:30 е значи в четвъртък ще ни кажеш как е минало.А аз съм от 10:00.Така,че като се прибера ще докладвам.Beni4 ти утре от колко си на док. да разкажеш как е минало Hugкали за съжаление ще е така,дано по бързичко минат неразположенията,за да се радваме на бременностите си GrinningАнири и аз така мисля за фолиевата,трябва да се пие.Аз я взимам от август месец и не ми е навредила,напротив надявам се да ми е помогнала за развитието на бебчо.кокошчица все пак ти е дошъл акила ,а и най-важното срещнала си цитирам"най-добрия мъж на света" пожелавам на всички да не угасва пламъка в очите ви към любимите същества.elektra страшна почивка си имала,но се пази все пак.Благодаря за свещичката  bouquet.Е за сега това е от мен момичета аз трудно сядам да пиша,но постоянно ви чета.Май това е доста изтъркано,но е факт.А аз на този етап момичета съм с запушен нос и утре като отида при док. ще го попитам какви капки мога да ползвам,защото на този етап се лекувам с бабини девитини.Те не ми вредят,но не съм сигурна и колко ще ми помогна.Приятен и успешен ден мамчета newsm03 newsm10 newsm68 newsm51Добре дошла мама Галка пожелавам ти много лека и изпълнена само с положителни емоции бременност  bouquet

# 181
Привет на всички мами.Много се радвам, че най-после и аз мога да се присъединя към вас.ние с моето бебче сме в 9г.с. и се надявам всичко да е наред.Много ме е страх,защото имам един аборт /кухо яйце/ Cry на 31.01 сме на консултация и ако всичко е наред ще направим регистрация.А пулсчето го видяхме в 8г.с. Flutter

# 182
Здравейте, симпатяги Simple Smile
Топли прегръдки за новите мами в отбора  Hug
Ставаме все повече и доброто настроение, с което сте всички става все по-заразно, но нека  sohappy това ни трябва в този момент. Спокойствие и ведро настроение  Praynig
Струва ми се, че ви досаждам с постоянните си оплаквания да ви кажа, но явно не сте усетили, че и аз не съм по-добре от вас, имайки в предвид гаденето, постоянното желание за сън, среднощните ставания до WC-то.... глада, който се усеща и в същото време неразбирателството с организма, който пък е готов да изхвърли всичко, що се добере до него под формата на някаква храна....  newsm78 Няма ли да се свърши .....  #Crazy Уж беше започнало да се успокоява.
Поне се успокоих, след като разбрах, че ще застудява. Така, че да издуха този грип, който върлува наоколо  #2gunfire
От фолиевата киселина не мисля, че съм качила и грам. И според мен е на психическа основа всичко. Успокойте се   bouquet Така или иначе ше се пълнее  Laughing После ше му мислим:)
За ехографа...... мен от 6 г.с. ме гледат вече с коремен. Док ми каза, че няма нужда от вагинален.... и слава богу Praynig, че  направо издивявам с него  Shocked
И аз съм чувала, че пола на беболино може да се разбере в 4ти месец. Разбира се ако не е такова темерутче, че да се крие до самия термин  yesyes
Да ви попитам вие вярвате ли на тези бабини приказки, че пола се определя от храната, която предпочиташ, височината, на която носиш бебо и т.н.  newsm78
Много ми е интересно и в същото време АДСКИ любопитно да разбера какво сърчице тупти в мен - мъжко или женско  Innocent
Поздрави на всички  Hug
Добре дошла и на printy  Hug

# 183
Благодаря,за топлото приемане,FEMININE.
Аз лично не вярвам в тези глупости за яденето не виждам връзка. А за среднощното ставане си права - ужасно е, хубаво е че поне не ми се гади, яде ми се всичко и вече усещам как с всеки изминат ден ставам все по-дебела,но съм толкова щастлива, че ще си имам бебче.Пожелавам на всички майки да се чувстват като мен и с такава радост да очакват малкото си съкровище. Hug

# 184
  • Sofia
Така или иначе ше се пълнее  Laughing После ше му мислим:)

Точно обратното!  Grinning Отсега трябва да мислим, а не след 9 мес. да ревем, че сме дебели!  Peace
Аз вече минах на здравословно хранене (както и предишните бременности) - салатки, супи, сирене, месо. Свалих 1 кг. НЕ трябва да качвам повече от 6 кг, защото с толкова спадам след раждане, а сланини не искам. Искам като родя да съм си пак хубава и стройна.
Не яжте като за световно!

# 185
Printy, бъди сигурна, че всички тук се чувстват по дин и същи начин  Hug Praynig Peace
Аз забравих да ви се оплача, че татито вика, че съм преигравала  Crossing Arms
Отказах да затворя една тежка метална врата на двора на вилата ни ..... и той ми вика: Преиграваш  Shocked smile3511 Лелеееее..... толкова болно ми стана....... не е за мен, само да родя и ше отварям и затварям тежката врата колкото поиска, защото няма да ме е еня за мен, но НЯМА да правя нищо, с което бих навредила на бебето  newsm61 Н И Щ О  smile3515
МЪЖЕ  smile3560

P.S. Разбира се, че не трябва да се отпускаме  Crazy Нямам в предвид това. Но все пак всякакви диети трябва да се изхвърлят настрана поне докато се роди едно здраво бебче. Да се набляга, естествено, на силните и здравословни храни и да се мисли за бебо предимно!!! Естествено съм върл противник на застоялия живот и съм с две ръце за спорта! Чакам само 4ти месец и се връщам в залата, само че с Пилатес, а не аеробните ми кикбокс занимания  box
А и като казвам, че така или иначе ще пълнеем имам в предвид на коремче Wink)))))))))))))))

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 14:59 от FEMININE

# 186
  • Кърджали, България
trex, стискам палци и на ръцете, и на краката  thumbsup Чакаме добрите новини!
Анири, май полът се вижда към 4-5 месец, но естествено зависи от ехографа, от доктора, който го разчита и от положението на бебето - Стоил например точно в 5-ия мес., като го гледахме, се беше опънал като на плаж, само че с дупето навън  newsm30 и не се разбра нищо. За сметка на това, като ходих вече в 9-ия мес., защото преносвах, док каза, че почти е сигурен, че е момче. Аз пък през цялата бременност си го предчувствах  stork-boy А и всички "бабини деветини" сочеха МОМЧЕ - не вярвам на такива работи, но ми беше забавно  Grinning Що се отнася до имената, мисля, че няма да има големи спорове, както и предишния път - вече имам именца и за двата пола, само да се роди живо и здраво, даже за близнаци съм измислила, за всеки случай  Wink (не ми се смейте, обичам да съм подготвена отрано!)smile3520
FEMININE, не им обръщай внимание на мъжете, те са си такива, като не са го изпитали на свой гръб...  Twisted Evil Само му напомни, че става дума и за неговото дете, все пак  Crossing Arms
Да не забравя да поздравя новите септемврийки - мама Галка (да кажеш после как си съобщила чудесната новина на таткото!) и pinty - добре дошли в отбора, момичета   bouquet
И аз съм на мнението на Karen, че не трябва да се прекалява с яденето и напълняването, но не бих правила компромис с фолиевата киселина или нещо друго, ако се наложи, щом се касае за здравето на детето ми  Naughty
Току-що съобщих новината на сестра ми и тя толкова се зарадва, че така ми домъчня, че не мога да прегърна (тя живее в Пловдив) Heart Eyes. Надявам се скоро и тя да ме дари с племенниче  Hug

# 187
trex стискам палци всичко да е успешно при лекаря.

Аз да Ви кажа се чувствам добре, наспивам се, наяждам се и ...... преигравам по мъничко. Нарочно си прилягвам от време на време и търся някой да ме обгрижва, ама май не ми се впечатляват много.

За пола на бебето - 15 - 16 г.с. се вижда, зависи от доктора и положението на бебето дали ще го "познае". Синът ми много срамежливо не се показваше доста време, но и ние упорито го изчакахме да се завърти. Втория път мъжът ми си беше "поръчал" момче, но лекарят беше категоричен, че е момиченце и позна. Сега пак мъжко сме поръчали ама ще видим като му дойде времето. Относно предчувствията, наситина се чувствах сигурна първия път че ще имам момченце. Сега май нямам никакви усещания. Само се моля всичко да мине успешно и да родя здраво бебе, момче или момиче, само да е здраво.

Колкото и да е смешно обаче се замислям и върху храната. Повече ми се яде сладко, а мъжът ми на шега винаги поставя пред мен кисели краставички!

# 188
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Много благодаря на всички за инфо-то относно разпознаването на пола! Ясно ми е, че невинаги се вижда, но точно това се чудех - в кой месец е вероятно да се види. Simple Smile

Що се отнася до имената, мисля, че няма да има големи спорове, както и предишния път - вече имам именца и за двата пола, само да се роди живо и здраво, даже за близнаци съм измислила, за всеки случай  Wink (не ми се смейте, обичам да съм подготвена отрано!)smile3520

При нас проблемът е именно, че имаме повече от едно име за всеки пол (и ние си мечтаем за близнаци... Wink), а като има варианти, изборът става труден. Но имаме доста време да го мислим, все някак ще го доизмислим. Laughing

# 189
  • София,
Здравейте момичета,

аз не съм сигурна с Иван в кой месец ми казаха, че е момче но познаха 100%! Да ви кажа нещо относно пола на бебето, но се познава само ако вече имате дете! И така: една приятелка ми каза, че ако с първото бебе си ЗАБРЕМЕНЯЛА в нечетен месец и родиш МОМЧЕ, то това значи, че ако забременееш с второто в ЧЕТЕН месец, то това значи че ще е МОМИЧЕ и обратното съответно  newsm78! Проверила съм го с всички приятелки които имат по двечки и да ви кажа е така! Не съм сигурна доколко е истина, но ще ви кажа със сигурност СЕПТЕМВРИ живот и здраве като родя бебето (дай боже всичко да е ОК)
Според тази статистика, сега бебето в мен трябва да е женско!
Алис обръщам се към теб, кажи при теб как е - ти поне имаш две и можеш да кажеш!

На всички нови мамита: ДОБРЕ ДОШЛИ и прИятно бременеене! Само хубави неща да ни казвате!
Това е за сега, че имам малко работа...

До скоро мацки   bouquet

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 17:53 от Beni4

# 190
  • Кърджали, България
ако с първото бебе си ЗАБРЕМЕНЯЛА в нечетен месец и родиш МОМЧЕ, то това значи, че ако забременееш с второто в ЧЕТЕН месец, то това значи че ще е МОМИЧЕ и обратното съответно  newsm78!
...
Според тази статискика, сега бебето в мен трябва да е мъжко!
Е, този метод изобщо не съм го чувала  Thinking Ама след няколко проверки се оказа вярно  #Crazy Значи пак момченце.... Няма лошо, тъкмо съм му хванала вече чалъма  Wink Пък и дрешки има бол...
Иначе са ми посипвали сол на главата, гадаели са по формата на корема ми, по храните, които предпочитам, по кожата на лицето...
Ей, Бенич, кога ти е утре часа?

# 191
Сега като попресметнах май в теорията, която Beni4 представи, относно пола на бебетата има нещо вярно. Пасва си в моите случаи. Мъжът ми ще почерпи  Simple Smile

# 192
  • София,
Здравейте пак,  Hug

относно часа утре съм от 13:00 на лекар, а колкото до пола - смятайте при мен при всички мацки с две деца е вярно  newsm78 ! ...... НАЛИ

Целувки на всички смятащи!!!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 17:49 от Beni4

# 193
За пълнеенето - напълно споделям мнението на Карен. Само че аз свалих 10 кг при раждането от...30, че и повече. Първо е неестетично, второ ти ограничава движението, скапва кръст, вени.. До момента съм свалила още 15 кг, въпреки че кърмех, но 5-ти в + си стоят. Имам индекс на телесна маса 20, което си е ок обаче, просто преди първата бременност бях много слаба.

Имам едно процедурно предложение. Хайде на 1-вата страничка вместо първа/ втора/ трета бременност да пише просто 1-во, 2-ро, 3-то - визирам дете. Почти всички момичета имат неуспешни бременности, за които не искат да си спомнят. Пък и е важен резултатът, не опитите. Какво ще кажете?

Кали и Инна,благодаря ви за съчувствието. Наистина не съм сигурна матка или черва са, може и второто да е... Движението на корема ми започна след едно физическо усилие, затова го оприличих на контракции...почти съм сигурна...знам какво е контракции.  Ани-бани, несериозно е да се предполага, че можем да усетим движенията на бебето на този етап.

За пола на бебето-правихме момиче, но имам чувството, че ще е момче.

# 194
Beni4,при мен твоя метод нещо не се вьрзва newsm78 С големия си син сьм забременяла Март,а с малкия Февруари !!?? Но, каквото и да е сега бебочето,важното е да е живо и здраво Hug
Успех утре на всички  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт