Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 254 514
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Докато се наканя темата доста напредна, но ще се включа, макар и малко късничко - да, деля парфюмите на зимни и летни. Аромати като Alien  и Cristal noir например, не бих носила през лятото. Ето и част от някои от най - любимите ми летни аромати:

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 20:25 от Жижи

# 151
  • София
Докато се наканя темата доста напредна, но ще се включа, макар и малко късничко - да, деля парфюмите на зимни и летни. Аромати като Alien  и Cristal noir например, не бих носила през лятото. Ето и част от някои от най - любимите ми летни аромати:

Имала съм всички показани на снимката, без първите три от дясно на ляво.

Тук на морето тази година съм донесла само няколко парфюма. Дано не се изкуша да поръчвам нови, както правя всяко лято тук, понеже ми долипсвала тръпката от пазаруването и очакването на новият аромат. Взех с мен задължителният Мон Герлен Интенз, Идол Нектар, Том Форд Слънчевата Орхидея, Ейнджъл Нова на Mugler, боди спрея на Ритуалс Rituals of Mehr, a за ежедневен -плаж басейн нося основно https://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Happy-Chopard-Bigaradia-51703.html. Всички други цитруси и ванилии оставих в София, за да си залипсваме и да се обичаме още повече есента. Blush

Упс, прегреших вече! Подхлъзнах се по тази много добра оферта, показана в съседната тема за пафюмите Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 17:26 от kopche

# 152
# 153
  • София
Да и на мен ми е много любим! 2021’лято често го носех тук на морето. Беше ми голяма любов тогава и много желан! Наскоро четох за него, че идеята при създаването му била да бъде толкова “чист”, че да може да бъде  ползван като “подложка” за съчетаване с всеки един аромат от линията „for her “. Стори ми се любопитно, но явно не дотам, че сама да се уверя. Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 11:45 от kopche

# 154
Копче и Ани, чудни сте плажно!
Точно по френски, което съвпада с моята последна емоция, бал на една Изящна девойка. Исках да покажа роклята с която бях, но нямам подходяща снимка, та съвсем за малко...
Свежи маникюри, браво. Напоследък рядко се лакирам, не мога да се справя с чупещи нокти.
Другите изпуснах, а много искам да видя Лъвицата с рокля.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 23:29 от Ryna

# 155
Чудни са "морските "ни момичета, прекрасни морски дни им пожелавам. Маникюрите които видях, свежи и красиви.
Ryna, специално за теб в любимата ми синя рокля. А позите, позите са типично в мой стил.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 20:34 от Lioness77

# 156
По повод летните травми, ауч много боли. Бързо да ви минава момичета.
Аз в събота така се спънах в една плочка че ми се отпра подметката от обувката 😅, за поправка не стават. Наложи се буквално боса, да се добера до най-близкия м-н и да се обзаведа с едни бързоходки.
показвам

Оказаха се много удобни, чиста кожа са и вътре мемори стелка, испански

# 157
  • тук-там
Каква марка са?

# 158
  • Sofia
Моите крака се оказаха целите в рани и ги крия в дълги дрехи. В оранжерията ме полазиха мравки и глезените ми станаха целите в червени пъпки,  в градината си ожулих прасеца на парче дърво, от него педя кървави резки, а вкъщи се одрах на нещо и имам синка с драскотина. Бедрата целите в синини, вдигам количка всеки ден и се обади старата болежка на стъпалото, накуцвам пак. Изглеждам все едно са ме гонили и били.

За утеха си доставих някои малки радости - поръчах си два бански, кожени рокля и пола .
Скрит текст:

# 159
  • Виена
Едни супер удобни обувчици и от мен, мултифункционални, лесно приложими и истински комфортни за дълго ходене с пухкави крачета. Намаленията започнаха и ги взех само за 40 евро.

# 160

Бях се отказала от безръкавните рокли, но тази ми хареса, купих я и се издокарах днес с нея. С еспадрилите на платформа си паснаха добре. Най ми хареса дължината - под средата на прасеца и над кокалчето.

# 161
Аз взех 4 рокли за морето, но къщата, която наехме, е толкова готина, че си готвим там и вечер не излизаме.Стоим до 2-3ч нощеска и бистрим екзистенциални разговори по плажни гащета.Та роклите ще ги показвам друг път.

Карен, страхотни са ти поръчките.

# 162
На пострадалите момичета да се оправяте бързо.
Изпуснах доста от вас. Успях само Копче, Ани и Лъвицата да видя. 🤗😁
Карен от къде са банските и черната кожена рокля? Харесаха ми много. 😍
От две години заглеждах вертикалните ютии и най-накрая си купих преди два дни. Да ме пита човек как съм живяла без такова нещо. Много съм доволна, да не казвам колко е удобна за пътуване. Една дреха, ако ще и дизайнерска да е, не е ли изгладена евтинее.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 15:50 от cloè

# 163
Карен, страхотни бански! Никой няма да ти загледа болежките по краката, ако си с точно тези бански! Simple Smile

# 164
  • Sofia
Благодаря,  момичета!
Банските са от Ann Summers UK, роклята от bestsecret.

Общи условия

Активация на акаунт