Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 254 527
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 165
Кожена рокля искам от години, така и не стигам до нея.
До бански съьо няма да стигна, но не пречи да купя няколко.
//
Понеже сте подхванали темата рокли.
Хоп и аз в Рокландия с една стара рокля в блатисто синьо.
Скрит текст:
Grinning
И един панталонен аутфит в кафяво-кемъл гамата от онзи ден. За сетен път установявам, че в памучни дрехи се чувствам най-добре лятото.
Скрит текст:
Grinning
Парфюмите са съответно Guerlain Insolence тоалетната вода и Chloé Nomade.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 00:53 от BasilA

# 166
.......
От две години заглеждах вертикалните ютии и най-накрая си купих преди два дни. Да ме пита човек как съм живяла без такова нещо. Много съм доволна, да не казвам колко е удобна за пътуване. Една дреха, ако ще и дизайнерска да е, не е ли изгладена евтинее.
Всичко ли гладят тези ютии- с ленена рокля/ панталон примерно справят ли се или са основно за не толкова мачкаеми материи?

# 167
BasilA , много красива жена си,  и двата тоалета стоят като изляти на теб 🤗

# 168
Благодаря, Лъвичке! Heart
То в тази тема всички дами са на ниво. Празно няма! People Dancer

# 169
Няма кой да ме снима.Мъжете с мен, едно че не искат, второ не могат.Тръгнахме за някакъв ресторант, загубихме се някъде,

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 19:00 от ДХ3

# 170
Много фатална, ДХ3!

# 171
  • София
ДЗХ, това е твоето червено!

# 172
Много сте хубави, момичета!
Босилка като гръцка богиня с роклята, тези нежни къдрици и лице.
ДХЗ много чувствена и красива. Тези тъмни коси и хубавите устни,... абе - разкош!
И Копче на плажа много свежа.
Другите ви изпуснах, за съжаление.

Аз напоследък се чувствам на 100 и дори в огледалото избягвам да се поглеждам. Когато съм преуморена и недоспала, съм грозна гледка - торби под очите, огромни и увиснали, подпухнали клепачи, зачервени очи и отпуснат контур, абе... с една дума - трагедия.
И при цялата си любов към роклите, напоследък все в панталон предпочитам да се намъкна. И краката ми са постоянно подпухнали от известно време.
Нямам търпение да оцелея до четвъртък и в петък да се отправим към Скиатос. Белким реанимирам и живна малко.

Бански нов - цял и аз взех. Моят е класически и по-консервативен от тези на Карен, в бяло и синьо. Взех и същите къси гащи.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 22:49 от Light Beam

# 173
Ех, че хубави дами!
Колоритна си Лъвице, с каквото и да си облечена.
Роклята си е дамска дрешка, много обичам.
Босилка и ДХЗ за първи път виждам, чудни Hug

# 174
Напоследък и аз се сдобих с няколко рокли. Днешните две са червени. Първата е страшно удобна и прохладна, втората на живо е разкошно малиново и е по-дълга от модела. 
Скрит текст:
И бански също.
Скрит текст:

# 175
  • Бургас/Пз
Прекрасни сте момичета!
Моята сатенена рокля , с която толкова ви занимавах вече е факт. Ушита е точно по моите мерки, сатенът е хубав, плътен и пада тежко. Цветът е малко по-наситен от този на снимката, но много ми харесва. Сега чакам зелени обувки и зелена чанта и ще ви се покажа. В крайна сметка се спрях на затворени обувки с отворена  пета, защото ми хареса повече как стои отколкото със сандали.

# 176
Ани, чакаме!
//
Лайтче, да спреш с прекалените взискателства и да пуснеш някоя снимка с милото си и нежно излъчване!
Пробвай за отоците повече кофеин и по-малко сол / солени храни. Намали течностите за кратко.

# 177
Сол консумирам сравнително малко по принцип. Кофеин - в изобилие - в чаша и в козметиката, особено в сутрешната. Плюс дрениращи/антицелулитни кремове за тялото.
Истината е, че сънят и спокойствието са много важни за външния вид. И тук вече възрастта има огромно значение. Ако на 20 недоспиването не личи, то след 40 буквално ни се изписва на челото.

# 178
# 179
Все бързам напоследък и нищо не мога да напиша, като видя снимки, но сте чудни всички!
ДХЗ, страхотно изглежда това място и ти сред него! Много ти отива червено!
Купих си и аз козирка като на Ани, смятам да я нося в града.
Опитвам се да намеря слънцезащита, дето не цапа бели дрехи за ползване по врата и деколтето, но това май е невъзможна работа, май ще нося шал постоянно - кожата ми реагира много зле на слънцето напоследък.
Ако нещо сте открили, споделете, моля.
Лайт, какви дрениращи продукти ползваш, че и аз имам нужда?
Хубав ден на всички! Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 10:28 от silver pearl

Общи условия

Активация на акаунт