Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 254 545
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря, момичета!♥Днес последен ден плаж и следобедно към България, живи и здрави!
Silver, на Dr.Derm слънцезащитата много ми харесва.Сега я има в кутия с други техни продукти, която имам също и са супер.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 18:59 от ДХ3

# 181
Аз не пиша, но поглеждам в темата. Всички изглеждате много добре.
Сънят е много важен, аз съм друг човек в огледалото, когато не съм се наспала.
ДХЗ, каква боя ползваш? Косата ти е много хубава. Моята е същият цвят, но не е боядисана. Имам обаче нужда от боя.

# 182
ДХЗ, грееш в това червено.

Лайт, разбирам те. Недоспиването при мен е ежедневие, а когато почивам, 12 часа сън не винаги ми стигат.

pinko, защо ми трябваше да отварям линка. Открих перфектните кецове в тъмносиньо и са налични само в моя номер Simple Smile

# 183
Аз не пиша, но поглеждам в темата. Всички изглеждате много добре.
Сънят е много важен, аз съм друг човек в огледалото, когато не съм се наспала.
ДХЗ, каква боя ползваш? Косата ти е много хубава. Моята е същият цвят, но не е боядисана. Имам обаче нужда от боя.
Въртя постоянно марки с идеята да намеря тази, която да покрива добре и да издържи един месец.Май дотук Farmavita най ми харесва:

https://vivian-cosmetics.com/marki/farmavita-156/farmavita-life- … -color-plus-100ml

Между 5 и 6 се боядисвам, бъркам основен цвят с друг в червен отенък( сега май съм с 5,36 или подобно).Да не е пелелен.Това ми е натуралния цвят и никога не съм го променяла.Чак на 40 се боядисах за пръв път.Късмет да нямам бяла коса дотогава, а сега не много, малко около слепоочията и рехаво на темето.
Иначе и от Permesse и Compania del Colore съм доволна като цвят и грижа към косата, но май не покриват толкова.Но като цяло косата ми е такавапо рождение- лъскава и жива, боядисвам корен само един път месечно.Грижа се за нея и не я третирам почти.

# 184
Благодаря, на 5 пише light brown, а ти си брюнетка отвсякъде. Фризьори винаги ми казват, че моят цвят е 3. Сега съм с естествена коса, известляла от слънцето и ми се вижда цвят като твоя.

# 185
Пише, но на тъмна основа си става точно шоколадово кафяво при мен, даже искам по към 6 да отива, за да е цвят кестен.
3 ми става черна директно.

# 186
  • тук-там
Много съм изненадана, че 5 е толкова тъмно. Но определено този цвят много ти тичка, ДХЗ!
Аз днес ще експоудвам Манчестър (с едно сетре отгоре):

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 18:56 от mtz

# 187
И аз съм с 5.0 (Garnier Olia) Brown. На предишната им бях на 4.15  Iced Chocolate, но ми стана много тъмна след промяната на опаковката, а явно и на формулата. Аз съм вече над 50% бяла, но винаги ми избива червеното на кестена Wink и си гоня кафявото или златисто кафявото... или смесвам 4.15 с 5.3 Golden brown
Скрит текст:

# 188
  • София
МТЗ, супер панталон.
Много сте джиджани всички.

# 189
МТЗ, супер панталон.
Много сте джиджани всички.
Панталонът е страхотен.Аз с  такива широки не съм ок, защото съм пищна, с извивки и изглеждам като дебелана буквално.Колкото повече подчертавам линия, толкова по-добре.
.

# 190
  • Бургас/Пз
Момичета, моля ви споделете хубава водоустойчива слънцезащита за тяло. Може и да е с spf 20 или 30.

# 191
ani_d, аз ползвам от години за плаж слънцезащитата на Виши. Обикновено нещо такова . Добре се държи при моята суха и светла кожа. Недостатък е, че не почернявам никак.
Виртуален поздрав, днес моят младеж става на 25 г. Боже как лети времето...

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 10:35 от pep_si

# 192
  • Русе
Да е здрав и успешен, младежа! Наздраве!

# 193
  • Бургас/Пз
Благодаря, Пепси!
Да ти е живо и здраво момчето и много да те радва ❤ Наздраве Simple Smile

Днес си купих рокля с копчета и джобове на бяло и синьо райе. ММ каза, че приличала на престилката на баба му, дето влизала в градината да бере домати на село. Понякога е ужасен в сравненията и асоциациите 😂😂😂

# 194
Тези рокли приличат точно на престилки и много добре помня кога бяха модерни.Преди няколко години щях да се ужася да нося, но сега и аз ги харесвам:

Общи условия

Активация на акаунт