Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 253 421
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 75
Така е,за това сега ще го сменя с нещо цитрусово,но какво още го мисля.

# 76
  • София
Много е слабичък, за съжаление. Едва се усеща. В смисъл по-слаб от другите колони на марката.

# 77
  • тук-там
Аз харесвам дискретните аромати.

# 78
Mtz, не съм фен на Jo Malone, много са нетрайни на моята кожа. Харесвам само Myrrh& Tonka и Velvet rose & Oud.
Посоченият от теб е интересен, но никаква трайност върху мен.

# 79
  • София
Сега са пуснали Интенз серия, които са повече като парфюми.

# 80
Моите са от Интенз серията. 😁 Все пак са cologne и не може да претендираме за трайност.
Незная дали съм ви споделяла снимки от страхотна парафюмерия във Флоренция?

Ще ви поспамя малко, но в парфюмната от години не влизам.
Това е една от най-старите аптеки/парафюмерии не само в Италия, но и в Европа.
В нея е снимам филмът Ханибал, където Антъни Хопкинс влиза и иска да му направят парфюм специално за него.
На входа от дясно има музей, но много набързо го разгледах, че имах 20 Мин, а задължително исках да си купя нещо.
Предимно са cologne, но имаше и новоизлязъл с Ирис и той беше парфюм.
Аз обаче обожавам рози и се концентрирах между три. Харесах и купих Rosa Novella cologne. Имаше и  огромен избор и от продукти за тяло, даже видях парфюм за кучета и котки.
Невероятно изживяване е, самата парафюмерия е като музей. Много интересно ми беше, че като си избрах парфюм ми дадоха карта като кредитна и отидох на касата да платя. Около касата имаше метални високи шкафове и момичето на касата взе стълбичка качи се отвори шкафовете и намери парфюма. Направи ми впечатление и те ми обясниха, че се стремят да запазят обслужването от миналото.
Страхотно изживяване и съжалявам, че имах малко време да разгледам, но си заслужава посещението не само за всеки парафюман.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 21:25 от cloè

# 81
Така е,за това сега ще го сменя с нещо цитрусово,но какво още го мисля.

Опитвали ли сте Light Blue на Долче и Габана?

# 82
Мммм,ще пробвам, благодаря!

# 83
Мммм,ще пробвам, благодаря!
Ако търсиш нещо оригинално не е за теб. Всеки 2-3 лятото мирише на него.

# 84
Привет момичета, чета за парфюми се разговаряте🤗 Летен и приятен цитрус е Woman на DKNY , свеж,траен и много любим.
Днес така

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 22:30 от Lioness77

# 85
Благодаря за новата тема Light Beam. Неизбежно нося шапка и очила за шофиране. Всичките ми диоптрични очила са фотосоларни, така че не ползвам слънчеви. За лятото предпочитам аромата AURA MUGLER.
Признавам, че не съм стриктна със слънцезащитата, освен на плаж и туризъм. Те пък са някакви мощни екрани, които образуват белеещ филм по кожата и не си представям да ги използвам в градска среда Simple Smile.Обикновено разчитам на наличната слънцезащита в дневните кремове. Скоро си купих българскиСС Крем за лице. Ухае приятно на рози, без да е прекалено натрапчиво.  Нямам много опит с българска козметика, но този ми харесва. Ако някоя дама има повече знания по отношение на състава на крема, ще съм благодарна за мнение Simple Smile.
Еха cloè, наистина забележително място си споделила!

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 18:44 от pep_si

# 86
  • Варна
Ау, Лъвче, днес си самото съвършенство. Целият ансамбъл издържан цветово, свежо и оптимистично, идеално съчетано от-до!  А моделът на роклята - перфектен за теб.

Пепси, липсваше Simple Smile Много си хубава и в двата варианта, но явно при теб е по-хладно, бррр...

# 87
  • Sofia
Лъвице, страхотно изглеждаш в рокля .
Прави комплимент на фигурата ти повече отколкото дънки.

# 88
Дорчестър, Карен , благодаря ви . Знам ,че фигурата ми не е идеална за дънки, ама пусто -удобни са ми много.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 10:57 от Lioness77

# 89
Сутрин си е хладно Dorchester . Или поне на мен ми е хладно Simple Smile. Без нещо с ръкави не излизам още.

Общи условия

Активация на акаунт