Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 253 427
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 90
И аз харесвам Лъвицата повече в рокля, много хубав силует дава на нейната фигура.

Пепси, нищо не разбирам от състав. Погледнах, понеже харесвам всичко с рози, но виждам в състава октокрилен, който на мен ми създава проблеми и дадох моите слънцезащити с него на мм и детето. Трябва да се изразходят бързо след отварянето, защото после се трансформира в нещо вредно.

Chloe, разкошни снимки!
От години мечтая да посетя тази парфюмерия и, надявам се  да успея по някое време.
Изглежда просто великолепно! Flowers Rose
Ще трябва да си набележа предварително неща за проба, понеже при голямо изобилие носът ми се обърква и общо взето не мога да избера. Преди пробвах по четири нови неща, сега гледам да са не повече от две.

Аз харесвам цитруси в парфюм, имам останал последна бутилка от оригиналния Мандарина Босилек - прекрасен парфюм е, не знам колко шишета съм изпръскала от него!
Като свърши, ще търся нещо друго, понеже не се разбрах с новите издания, нито с Форте, нито с Харвест. В сравнение с първата версия са някак остри за мен, или поне на моята кожа се развиват така. Въбще, трябва да се пробва, много различно се представят ароматите при всеки.

Сладки цитруси с разтопен сладолед имам в Аni, него и нося днес.

# 91
Благодаря silver pearl. Засега нямам отрицателни последствия от кремчето. От седмица някъде го ползвам. Опаковката е малка, да се надявам, че ще я изразходя преди да се влоши състоянието му Simple Smile.
Макар, че като се зачета в състава след 2-я компонент всичко ми звучи като менделева таблица... и някъде назад се появява нещо хиалуроново

# 92
  • тук-там
Клое, мерси за споделената парфюмерия във Флоренция!
Лъвичка, неотразима си с рокля! Защо не съм те виждала до сега?

# 93
Mtz, благодаря, не си ме виждала, защото нямам много рокли🤗

# 94
Хубава е Аурата на Мюглер. Pep_si нещо става с марката ще ги реформулират ли или спират не си спомням, но преди време четох нещо подобно.При всички положения ще я развалят и затова си вземи още една.
Да допълня Силвър не ми харесва и алуминият в него. Щом опаковката е малка и нямаш проблеми измажи го, но си вземи нещо друго. При теб явно е доста прохладно.

Силвър, хубаво си решила да си набележиш нещо предварително. Ще накарам ММ като дойде да донесе моят да го пробваш. Трайността няма да коментирам, но много приятно впечатление ми направи, че не е монотонен и си има всичките три фази на развитие.😍😍

Mtz, заслужава си много да се посети. Ти харесваш и по дискретни аромати и мисля, че ще намериш нещо за теб.

Да кажа и аз, че Лъвицата изглежда страхотно в рокля.

# 95
И в момента е изчерпана Aura  на повечето места cloè. Много мразя така - харесам си нещо, а аз ползвам доста малко парфюми и след известно време вземат , че го спрат от производство. Още си страдам за изчезналият Kingdom.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 15:48 от pep_si

# 96
Аз го нямам и ми се прииска да го купя, но не го намерих.
Ще търся онлайн някъде. Разгледай сега ще е по-лесно да се открие по сайтовете. И аз мразя като спрат или реформулират любим парфюм.
Ако го намериш някъде да споделиш. 🤗

# 97
Лъвице прекрасна си в рокля! И толкова женствена!
Моят младеж вчера се дипломира.

И без да искам се спретнах в модерното зеленко, с панталон от преди годинки, но пък прясна блузка.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 23:41 от MarietaYo

# 98
Еха,честито дипломиране и успех!

# 99
Щастлива майка! Успех на момчето!

# 100
Честито дипломиране на детето, и попътен вятър му желая.
Благодаря, MarietaYo.

# 101
  • София
Благодаря за новата тема.
Много любим летен парфюм ми е един на Ortigia Sicilia с аромат на кактусова смокиня - много лек и нетраен, но ухае на лято. Миналата година ми свърши и това лято при редовното посещение на Италия ще си взема отново.

Иначе ползвам и други. Цитруси харесвам, но повечето са ми много синтетични. Акватици пък рядко харесвам, но  имам понякога имам нужда от нещо ефирно и освежаващо като Le Jardin de Monsieur Li

# 102
Мариета, честито на момчето, късмет и успехи му пожелавам.
Грееш на снимката, щастлива майка! Flowers Rose

# 103
Честито дипломиране на къдравелкото MarietaYo ! Здраве и успехи пожелавам.

# 104
Благодаря за пожеланията, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт