Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 253 436
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 105
Мариета, честито! Попътен вятър на младежа!

# 106
Благодаря за новата тема! Прекрасни сте, дами! Стимул сте за мен със стила и финеса си.

# 107
  • София
Мариета, и аз така ухилена ходя след като приключих с училищното образование Laughing Късмет и щастие на младежа!
Лъвичке, допадна ми много с рокля. По-често да носиш. Отива ти.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 13:31 от asa

# 108
Добро утро, дами❤️
Ето ме пак с рокля, щом единодушното мнение е "за", аз съм съгласна.
 Показвам и парфюмът за днес, на любимия ми дизайнер.🤗
Забравих да благодаря за новата тема✌️

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 23:47 от Lioness77

# 109
Лъвичке, наистина носи рокли, чудна си!
Не виждам грима на снимките днес Simple Smile
Ама много ти се радвам пу пу.

# 110
Много ми харесваш с рокля. Лъвице наливаш сол в раната ми.😅 Идва ми да ти го открадна. 😂😂
Много е хубав и само положителни емоции да ти носи.
Вчера излизаме с мама. Мирише ми на познато, обаче не мога да отгатна кой точно е парфюмът. Попитах я и тя каза любимият ѝ Диор Адикт, но 2014 г. Познавам и имам първообразът и този от 2012.
Аз съм  ѝ го подарила  и няма как да е менте, но ми се дорева да го осакатят толкова много и помен няма от първообраза. Вместо разреден 1:2, той е 1:10.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 09:39 от cloè

# 111
Благодаря Рави, Клое ❤️
Ето за малко грима, Рави, че не му е тук мястото .

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 16:15 от Lioness77

# 112
Роклята от днес

# 113
Защо да не му е мястото? Темата за стила е всеобхватна. И гримът ти ми харесва много.😍🤗
Да не казвам и че темата ми е една от любимите.
Все се каня да те питам с каква боя се боядисваш и с какво поддържаш тази красива огнено червена коса?
Мама е червенокоса и за нея питам. Зная, че трудно се поддържа.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 09:41 от cloè

# 114
Клое, ние с теб се знаем,че сме от една порода 🤗, не му тук мястото, защото има отделна тема за грим.
Марджи,чудна рокля, но аз не мога да нося този тип ръкави в жегите.

# 115
  • Sofia
Вчера изпуснах Лъвицата, обаче е чудесна! Досега не съм я виждала изобщо с рокля. Да носиш рокли:)

# 116
  • Пловдив
Вчера и аз изпуснах Лъвицата с роклята, но на Марджи е чудесна.

# 117
Да се запиша в новата тема и аз...Лятото, което официално (а и вече истинско) посрещаме днес не мога без очила, ама май и през другите сезони доста си ги нося щом е слънево ...Парфюмите ...като че ли не ми се влияят толкова от сезоните...
Видях и лайкнах доста снимки от море и рокли ...и определено е друго настроението в темата Nature Sun With Face...

След като се прибрахме от лятото и прекарахме няколко дни в есента, от два дни и аз разхождам  рокли и дълги поли...Вчерашната ми визия (която сутрин е така на 13 градуса , а следобедната версия е без риза по тениска Grinning)...

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 22:34 от kativita

# 118
  • Русе
Да се отбележа в новата тема и аз. Парфюмите не ги деля много на летни и зимни. Слънчеви очила носих преди години, докато ползвах лещи, а сега са ми фотосоларни стъклата.
Лъвичке, чудна си и с двете рокли!
И аз днес съм с рокля.

Миналата седмица я разходих за първи път, на хубаво място, но вече съм на работа и толкова успях да снимам.

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 11:52 от *sve*

# 119
  • Sofia
Трябва да започна и аз да качвам по-често снимки - така или иначе се снимам почти всеки ден.
Рокли нося от 3-4 години, преди имах само такива за сватби, в ежедневието не носех(както казва сестра ми - Това е от ЕГН-то, сестра ми:)). В понеделник и вчера бях с рокля в офиса, днес съм с ленен панталон и блуза.
Слънчеви очила нося постоянно, това е аксесоара, без който не мога - очите ми са много чувствителни към слънчевата светлина.
Ароматите не деля на летни и зимни и аз.

Общи условия

Активация на акаунт