Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 253 443
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Разделям аз ароматите според сезона. Сега разнасям Nomade Chloé, Jimmy Choo Floral и Be Delicious Donna Karan. Утре чакам да пристигне My Way Floral Giorgio Armani поръчан на сляпо.
За жегите съм приготвила да до изпръскам L'Eau par Kenzo Kenzo и една писалка ми е останала от Laguna Salvador Dali, който въпреки, че е много стар парфюм не ми омръзва и ще го подновявам. Май Лагуната ми е аромат за лятото.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 14:53 от asa

# 121
  • София
Лятото започва и виждам хубави тоалети в синьо и бяло! Много обичам тази комбинация.
При мен нищо интересно в стилистичен план. Нося копринена риза и къси панталони и днес усещам времето като наистина топло.
Слънчевите се превръщат в истинска необходимост навън. Като се знам какво пате съм, като нищо и тази година ще отстрелям някой друг чифт.
Аура и аз го харесвам - оригиналът не върху мен, но одт обожавам и то за топлите сезони.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 17:07 от Harpalike

# 122
Добро утро, прекрасни😊
Друга любима рокля, единственото което не харесвам в кройката й е, че е свободна и ме прави леко безформена. Но пък е много лека и удобна и ще преглътна този факт.
Вижда ми се понякога презрамката на сутиена,но за мен в това няма драма, даже ми е леко секси.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 06:04 от Lioness77

# 123
  • София
Ето един аутфит в синьо и бяло. Както се вижда, вече го носих и прах и още се съм го изгладила.

# 124
Eх, Лъвице, и без да ти се вижда презрамката си секси.
Винаги личи, когато една жена е обичана, знае и се радва на мъжко внимание.
Самочувствието е различно.
Моля, за разбиране, не влагам никакъв пошъл подтекст.

Аз приключих с дългите ръкави до края на септември поне.
За съжаление ще нося панталони лятото, но няма сила, която да ме накара да сложа нещо с ръкав в тази жега.

# 125
☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏
Какъв пошъл подтекст, ти ме определи много точно, без да ме познаваш, благодаря за което.🌹🌹🌹

# 126
  • София
А пък за дългите ръкави - не се знае как ще е времето в София. През юли имам лекции и сградата е хладна, така че много вероятно ще нося потник и сако, потник и разкопчана риза.
Разни такива варианти, ще вкарам и цветове.

Ето я и моята любима Елена /имам подобни дрехи, ама кой да се сети ...

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 10:19 от Rockstar

# 127
  • София
Лъвице, тази цветова гама на дрехите и грима много ти отива.
Роки, умирам за точно такива шарки на дрехите като на синята ти риза. На мен не ми отиват много, че съм джудже и имам по-меко излъчване, ама нося, де...

# 128
  • София
Моят аутфит от вчера в Несебър. Какъв порой валя там, не е истина, просто!

от Варна преди два дни

Докато бяхме на вечеря с децата и наши приятели в Несебър, успях да грабна желаните от мен неща от сайта на Зара! Много съм доволна! Остава и на живо да се харесаме! Relaxed

# 129
  • Mediterraneo
Малко цвят от мен, лоши снимки.

Вчера се подредих добре, падайки с електрическата тротинетка на дъщеря ми. Днес вадих дългите поли, че да не ми гледат хората ожулените крака. Малкият дявол, де, само се ожулих качествено.

# 130
  • тук-там
От мен приятно и удобно простичко:

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 13:10 от mtz

# 131
  • София
mtz, сандалите са пак страхотни!

# 132
  • тук-там
Италиански Wink (нали вече си говорихме за Италия и обувките)

# 133
Накрая и аз пропускам сутрешните ръкави Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 05:15 от pep_si

# 134
  • София
Показвам нов маникюр от вчера. Simple Smile
По традиция, правя омбре на два пръста винаги на всяка ръка, та и сега така. Но нова техника. Намерих си още миналата година в Несебър читава маникюристка, та съм доволна, че няма да  обикалям салоните тук това лято. Скрито омбре (идеята е, разбира се от Пинтерест Simple Smile ):

Общи условия

Активация на акаунт