На море в България 2023 г.! - 2

• 62 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Ние днес се настанихме в Парайзо Бийч . Къде в по - нискобюджетни места съм ходила - тук ме загубиха с идването. Ще им дам шанс и утре и просто се изнасяме ако е все така . На вечеря оризът беше вкиснат и миришеше. Пуснах оплакване , едва ли не само аз съм се оплакала . Появи се някакъв господин , който така и не разбрах управител на ресторанта ли е?

Сигурно е онзи ,който в Гугъл се заяжда под всеки негативен коментар.Едни приятели две години почиват там, миналата не стига,че им звъннаха ден преди да заминат натам,че има проблем уж със стаята,този същият после се беше държал ужасно арогантно.

# 676
  • Велико Търново
Нашата почивка в Аквамарин - Кранево почти приключи и мога да оставя изцяло положителен отзив. Чистотата е на ниво - почиства се всеки ден, бельото се сменя също всеки ден. Храната е много вкусна. Чадъри има към хотела на плажа и не е разрешено поставянето на кърпи. Място може да се намери без проблем. Има две момчета, които се грижат за това. Има басейн-малък и голям. Може би за някои минус е липсата на анимация, но за нас не е проблем. Изкарахме си чудесно.

# 677
Някой с пресни впечатления от Сол Несебър бей - храна, аквапарк, обслужване?

# 678
Вкисната храна, руски цигани за персонал, занижена хигиена.... определено квартирката, хранителния магазин и някоя друга кръчма са ми все така топ дестинации по нашето море. Grinning Най ми е хубаво като нямам очаквания и така нямам и ядове, а и хвърлените пари са в пъти по-малко.

# 679
Здравейте, някой да е ходил тази година в Казабланка , Обзор. Как е хотела, храната, анимацията, стаите и апартаментите. Ние сме с 2 деца и резервирах за там. Чудя се дали съм случила на хотел.
 Иначе и аз се обаждах в Парайзо Биич, но ни излиза по скъпо, и то за двойна стая и затова предпочетох апартамент в Казабланка. Дано съм оцелила.

# 680
Нашата почивка в Аквамарин - Кранево почти приключи и мога да оставя изцяло положителен отзив. Чистотата е на ниво - почиства се всеки ден, бельото се сменя също всеки ден. Храната е много вкусна. Чадъри има към хотела на плажа и не е разрешено поставянето на кърпи. Място може да се намери без проблем. Има две момчета, които се грижат за това. Има басейн-малък и голям. Може би за някои минус е липсата на анимация, но за нас не е проблем. Изкарахме си чудесно.
Миналата година почивахме там, много приятен хотел, много се страеха за всичко. Само плажа не ми хареса, че беше малко встрани от хотела и тогава никой не се грижеше за него и единят ден към 9 сутринта нямаше нито един чадър свободен, а имаше доста нахвърлени само кърпи, но тогава плажа беше общ на Аквамарин и съседният Съни Касъл. Хубаво е, че са поправили това нещо.

# 681
Здравейте, някой да е ходил тази година в Казабланка , Обзор. Как е хотела, храната, анимацията, стаите и апартаментите. Ние сме с 2 деца и резервирах за там. Чудя се дали съм случила на хотел.
 Иначе и аз се обаждах в Парайзо Биич, но ни излиза по скъпо, и то за двойна стая и затова предпочетох апартамент в Казабланка. Дано съм оцелила.
За съжаление хотелът няма нищо общо с това, което беше преди години. Сменени са мениджмънта и дългогодишният перфектен главен готвач. Отзивите са много лоши, така че ако имате възможност сменяйте резервацията. Мои приятел, който години наред посещава хотела, каза че това му е последна година в Казабланка.
Ето тук в "Мнения", като изберете "Първо най-нови" и сама ще се уверите, че хотелът не става.
https://visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%8 … %D0%BA%D0%B0/552/

# 682
Здравейте!
Приключи и нашата кратка почивка в “Хелена Парк” Слънчев бряг. Мнението ми е изключително позитивно. Хотелът не е нов, но не е амортизиран. Чисто навсякъде. Храната - разнообразна и вкусна. Едната вечер се записахме за българска вечеря. Имаше двама младежи с гайди като комплимент към гостите. На последната вечер, която беше анонсирана като италиянска,  се предлагаха няколко вида пица, октопод с каперси, панирани калмари, миди. Единствено десертите им са много слаби, но имаше достатъчно плодове. Напитките се сервират от сервитьор на обяд и вечеря. Алкохол не консумирам, но останалите от групата коментираха, че не е български и е хубав. Хранехме се върху бели покривки, с подредени шест прибора и след всеки гост се застиляха нови. Имахме включени шезлонги на плажа и към 9.30ч - 10.00ч винаги успявахме да си намерим свободни места. Разкошен и поддържан парк около хотела. Страхотна пясъчна ивица в спокойната част на курорта. Прекрасен хотел и благодаря за препоръките в групата! ❤

# 683
И нашата почивка приключи вчера. Благодаря на Fatalina, че ни насочи към Марина Сандс Обзор.
Отлично местоположение - плажа ти е на едина ръка разстояние.Много добра анимация, както за децата, така и за възрастни. Вечерна програма всяка вечер-гост изпълнители, фолклорна програма, шоу с папагали, магическо шоу и др. Храната е вкусна. На обяд и вечеря е разнообразна. Закуската е както във всеки друг хотел. Сладкишите също бяха еднообразни но вкусни, ако имаше някакви кремчета в чаши, те свършваха мигновено и после не се зареждаха отново. Постоянно има някаква храна на басейна, като се почне от 10:00 до 21:00 часа - поничка, пуканки, пици ( които се пекат на място пред теб) дюнери, сандвичи, хот-дог. Голям плюс е отворения от тази година бар на плажа. Паркинга е платен само този, които е подземен иначе до самия хотел има достатъчно място за паркиране. Чадърите и шезлонгите са безплатни и садостатъчни.Изключително спокоен плаж.Стаите са просторни. Ние бяхме настанени в студио, трима възрастни с едно дете. Стаята ни беше с изглед море, една голяма спалня, две единични легла, голяма тераса и много просторна.
Като минуси поставям липсата на:
- тоалетна на плажа
- спасител на плажа

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 18:19 от qnito-85

# 684
Къде се ходи до тоалетна като си на плажа?

# 685
Плажът е точно пред хотела, в хотела се ходи.

# 686
Ясно. Най-големият ми страх е да няма тоалетна на плажа Grinning

# 687
Здравейте! Интересувам се от цените за чадър и шезлонг в Слънчев бряг , както и в Златни пясъци. Другата седмица заминаваме и искам да се подсигурим финансово. 😁

# 688
Здравейте! Интересувам се от цените за чадър и шезлонг в Слънчев бряг , както и в Златни пясъци. Другата седмица заминаваме и искам да се подсигурим финансово. 😁

На Слънчев бряг цената беше 9лв, а някои места и 10лв.

# 689
Намерете си на картата двата курорта и може да видите цените на различните концесионери или наематели на плажните ивици.
https://www.tourism.government.bg/bg/beaches

Общи условия

Активация на акаунт