ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 113

• 40 327
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
през целия месец
но пия или вит. Е или вечерната иглика
страшна работа е с цените на добавките

# 151
От кой сайт е най- изгодно да поръчаме вечерна иглика?
За протокола: направих един 36 часоф фастинг само на вода. Определено съм качила, ядосвам се, но ще се справя. Днес съм предимно на диня. Явно доста съм се задръстила, защото нямам апетит, което е идеално.

Искам нещо да споделя и аз, възможно е и при някоя от вас да се е случвало. След второто раждане, изпитвам дискомфорт при голяма нужда и едва се съдържам на моменти. Случвало ми се е слава богу в домашни условия и леко да се изпусна. Губя контрол и ми е едно отвратително след това... Страх ме е.

# 152
Вечерната иглика, при мен поне, не дава никакъв резултат. Пробвала съм многократно през последните близо 15 години- във всевъзможни дози, концентрации и комбинации.
Та не разчитайте особено да е някакъв пенкилер. Доста често напоследък при определени здравословни състояния (ИР например) сравняват приема ѝ с хвърляне на бензин в запален огън. Нож с две остриета е и трябва да се пие след назначено от лекар лечение.
Аз лично открих решение за безобразно тежкото ми ПМС след посещение при аюрведа специалист и добавките, които той ми предписа. Понякога дори не разбирам, че съм в ПМС и цикълът ми буквално ме изненадва, на точно очаквания ден.

Искам нещо да споделя и аз, възможно е и при някоя от вас да се е случвало. След второто раждане, изпитвам дискомфорт при голяма нужда и едва се съдържам на моменти. Случвало ми се е слава богу в домашни условия и леко да се изпусна. Губя контрол и ми е едно отвратително след това... Страх ме е.

Няма от какво да те е страх, обърни се към специалист. Много рехабилитатори предлагат системи от упражнения, с които да се укрепи мускулатурата на тазовото дъно.

# 153
  • София
Честно казано повече се надявам да регулира хормоните, не болката.

Тия дни разнообразявам режима по всякакъв начин, днес си купих един шоколад без захар от Кауфланд и съм много доволна. Опитах го и не съжалявам. Започвам малко повече да слушам тялото си в този период от месеца, за да не стигам до депресиите, за които обяснявах и някакви крайности.

# 154
Честно казано повече се надявам да регулира хормоните, не болката.

Аз за ПМС говоря, дните преди цикъл, които при мен често бяха по две седмици- ужасно болезнени гърди (дори от течащата вода при прием на душ), тъпа болка и дискомфорт в яйчници, бъбреци, кръст, тотална липса на енергия до степен едва да ставам от кревата ,за раздразнителността дума да не отварям.
Иначе като ми дойде, често продължавам да имам болки и дискомфорт, там вече пия болкоуспокояващи.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 16:52 от TuЛи

# 155
добавки поръчвам от сила.бг

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 19:18 от Herzen

# 156
  • София
Стана тя една... Не говоря за тази депресия. До преди 1 страница ревах, че карам много тежко предменстуалните симптоми и ме хващат лудите. За нея говоря, други депресии нямам слава Богу.

# 157
Тили, благодаря за информацията! Наистина не знаех за тази профилактика. Записах си час в един център, който разполага  със стол за стягане на тазовото дъно. Надявам се, че ще има резултат. Минаха две години, все си мислех, че с времето ще се оправи, но... Поне сега има надежда.

# 158
При мен лично ограничаването на въглехидратите помогна и за ПМС, и за болките по време на цикъл.

Вечерната иглика нямаше никакъв ефект при мен, но аз, като я пих, бях доста зле - поликостоза ясно изразена, лоша диета и тн.

# 159
ок, трия, извинявай

# 160
  • София
А, няма за какво! Нали знаеш - с писане е така, кой какво разбрал, кой как го е разбрал.

На обед се хвалих, че си купих шоколад, сега ще се оплача, че го изядох. Оф, жена да си.

# 161
Вземи малко повече магнезий от обикновено вечерта, може и това да търсиш в шоколада.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 21:49 от natka

# 162
болна съм, свалила съм кило и 1/2 за 2 денонощия независимо, че започнах да ям банани, меки сладкишчета и шоколад - струват ми се единственото поносимо нещо за ядене - не смея да не ям нищо, защото започнах аб
мисля да прекарам следващите два дни в леглото с лаптопа и двете "ф" - форум и филми

# 163
  • София
Бързо да се оправиш! Само не добавяй и трето "ф" - филии Smiley

# 164
Аз се държа добре с храненето, ама доведе до кошмар вчера. Сънувах че изяждам цяла тава месеница без да осъзнавам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт