ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 113

• 41 091
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
хаха, смоуки, гугъл като ми припомня стари снимки и си викам 'божеееее, какво не съм си харесвала толкова, я колко добре съм изглеждала... пък сега каква съм стара и дебела' JoyJoyJoy

бубанка, прегледай си 25 годишните приятелки-фръцли във фейса и инста
за чупки и чалъми при селфита и снимки Simple Smile
а вие, кльощавите в раменцата, изглеждате по-слаби от нас със шкембетата

Би2022, много ми харесваш
може и да не сваляш кг, но много си се фитнала спрямо предишната снимка, която си пускала

на шарпи топ-формата е без коментар и много ме вдъхновява Trophy

# 376
  • при моите деца .....
Привет!
Храня се режимно,  движа се, надявам се някога да ке похваля с вашите кг.
Записала съм мерки, кг.
Вечерям късно, към 22 ч, но извеждам детето в парка и се прибираме след 21 ч....
Да напиша менюто си
З - 2 варенифяйца
О - джолан и салата домат, краставица и 5-6 маслини
В - пилешка пържола, салата - домат и краставица

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 23:00 от * Боби *

# 377
  • София
Изпуснах много снимки, дано скоро да качите още Grinning

Вече в цикъл, в момента задържам. Надявам се след няколко дни да се раздвижи кантара още надолу. Днес обаче 3-ма ми казаха, че съм отслабнала. Знаете колко е мотивиращо. Hug

# 378
  • Велико Търново
Добро утро!Изпуснах всички, само Херц и Шарпи видях.Прелест сте!
От тази сутрин 58.5/168.След малко влизам да тренирам у нас, сили за зала няма.Преминавам през голямо изпитание в личния живот и не мога да спя, дали от това, дали от преумора, но е факт.Вчера шефа ме срещна по път между двете аптеки и спря колата на средата на улицата да ме пита добре ли съм.Като се погледнах в огледалото се уплаших.Зъби, устни и скули, лицето платно.Днес ще сложа червило/това вече е за стилната тема/

# 379
Добро утро!
Омръзнаха ми овесените ядки с кисело мляко на закуска, които трябва да хапвам по моя режим.
Днес откраднах от елдата на дъщеря ми със сирене - две лъжици плюс кисело мляко.

За обяд още не съм решила какво.
Днес при тегленето видях, че съм минала границата на кг надолу. Доста е оптимистично да видиш по-ниски цифри на кантара! Нали затова са всички  ограничения?! Въпреки че аз се надявам с този режим да се отърва и занапред от вредни навици да консумирам сладко и алкохол толкова често, колкото преди.
Към момента сладкото, което си позволявам през ден-два-три е парченце черен шоколад. А продължавам да хапвам и замразените вишини, пристрастила съм се към тях. Да взема да ги видя колко калории са!!! Да не би да ми забавят успеха.

п.с. Проверих калориите на някои плодове. Според интернет за 100гр:
пъпеш - 36кал
праскови -  38кал
вишни- 52кал
ябълка - 55кал
череши - 63кал
диня - 80 кал
банан - 89 кал

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 09:44 от utro77

# 380
Добро утро!Изпуснах всички, само Херц и Шарпи видях.Прелест сте!
От тази сутрин 58.5/168.След малко влизам да тренирам у нас, сили за зала няма.Преминавам през голямо изпитание в личния живот и не мога да спя, дали от това, дали от преумора, но е факт.Вчера шефа ме срещна по път между двете аптеки и спря колата на средата на улицата да ме пита добре ли съм.Като се погледнах в огледалото се уплаших.Зъби, устни и скули, лицето платно.Днес ще сложа червило/това вече е за стилната тема/
Пожелавам ти бързо разрешаване на проблема Purple Heart Дано само не е нещо здравно, ако е заради мъж - веднага да си го преместиш в другия крачол!
Аз днес, след освинването последните дни с неща, които не трябва да ям, вече съм с половин кило надолу. Още малко ми трябва да си върна заветните 50.

# 381

Само 30 кал за 100 грама. Simple Smile

# 382
Явно информацията е съвсем сбъркана.
Ето какво видях, като отворих гугъл:

https://www.bing.com/search?q=%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D1%8F+%D0%BA%D0 … fb4c5f3d8e2b8ac93

# 383

Само дето 100гр диня не е нищо :/

Аз съм си навила да се върна на 53кг. Сега съм точно 54. Не ми е наложително но скоро ще съм на почивка и не искам да броя всяка калория. Ще внимавам, но ще пия вино и ще ям сладолед Simple Smile
До тогава марули, моркови и варени яйца Simple Smile

# 384
1 кило диня изяж тогава- само 300 калории. Simple Smile

# 385
Здравейте, минавам да се отчета 62 кг. продължавам 7 кг. общо с японското чудо за 1 месец, но продължавам част от тях ще върна отново при захранването то си е глад. Резултат е видим и съм много доволна Simple Smile

# 386
ехааа, браво на теб 🏆

# 387
Явно и от Аперола ще трябва да се откажа.........
Снощи пак вечеряхме навън. Сезонът е такъв, че много приятели, които живеят в чужбина, се завърнаха за кратко и постоянно имаме покани за излизане.
Менюто ми вчера беше :
З - 2с.л. елда плюс 200гр кисело мляко
О- пилешко бутче с прясно зеле на фурна
СЗ-шепа къпини, една праскова
В- Овчарска салата, едно пилешко шишче/100гр. с гарнитура броколи
Два Аперола
Днес сутринта съм 500гр повече от вчера. FlushedА тъкмо се радвах, че съм паднала под поредния кг. FlushedFlushed

# 388
мхм, аперола виновен Thinking
храната ти е много, а и на трите хранения имаш храни, подуващи стомаха -елда, зеле, броколи

# 389
Утро, не се тегли всеки ден - само се психираш, а не е обективно. Теглото варира от редица фактори - и аз всеки ден съм различни кила, но де факто - не съм Grinning Избери си един ден от седмицата и само тогава се качвай на кантара.

Общи условия

Активация на акаунт