ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 113

• 40 490
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Алекс,  добре дошла! То си герой с три раждания, че последното с близнаци! Аз съм с едно, родено този април, ин витро и понеже ми върнаха повече ембриони, много се надявах на близнаци. После се разочаровах, като казаха, че е само едно. А сега просто и с това едвам се оправям, така че за мен майки с близнаци и още деца са сине герои, а не знам какво 💐

Шарпи, супер число, супер форма, супер ръка и супер тениска! Ама пилето да не тъжи, и него ще го оправим 😂 един негов събрат ме чака за вечеря в хладилника.

Днес на обяд свинска вратна със зеле и моркови. На вечеря пилешки пържоли с няква салата. Преди обед пих бяло фрапе без захар. По принцип не пия прясно мляко, че е много инсулиногенно, но се видях с много скъпа приятелка, която не живее в България, а в Дружба ядковото мляко например си е чиста екзотика по заведенията 😁 не съжалявам, де, услади ми се.

# 406
Алекс,  добре дошла! То си герой с три раждания, че последното с близнаци! Аз съм с едно, родено този април, ин витро и понеже ми върнаха повече ембриони, много се надявах на близнаци. После се разочаровах, като казаха, че е само едно. А сега просто и с това едвам се оправям, така че за мен майки с близнаци и още деца са сине герои, а не знам какво 💐

Шарпи, супер число, супер форма, супер ръка и супер тениска! Ама пилето да не тъжи, и него ще го оправим 😂 един негов събрат ме чака за вечеря в хладилника.
Разсмя ме искрено LaughingLaughingLaughing
Благодаря ти!

# 407
Алекс, аз съм на твоя ръст и за твоите 60 кг си мечтая. Simple Smile Желая ти успех! Вижда ми се много трудно това, което искаш да постигнеш!

На мен структурата ми е такава, че 48 кг бях в 8 клас за последно и буквално ми се брояха тогава ребрата. Да стана 60 или 59 и ще скачам от радост всеки ден....!

# 408
ох, ако нещо ме откаже от бирата, ще са на шарпи снимките Rolling Eyes Beer

# 409
Благодаря ви много за топлото посрещане!
Не ме хвалете много, че децата скоро правят 2 годинки. Достатъчно време имах да вляза във форма и да я запазя. И трите раждания са ми през около 2 години, та това сериозно си повлия на мускулатурата, основно в коремната област.
Ако не друго, то наистина малките се грижат да си правя крачките. Имаме си и кучета, та и тях разхождам почти всеки ден аз ✌🏻
Движението го имам, сега ще зачести още повече дори, но ми трябва режим. Спя малко, по около 5 часа на ден. Сладкото пък ми е слабост, особено сега като е горещо един сладолед, но и една домашна лимонада не би била лош разхладител😃
Шарпи, в супер форма си, браво!

# 410
Благодаря ви много за топлото посрещане!
Не ме хвалете много, че децата скоро правят 2 годинки. Достатъчно време имах да вляза във форма и да я запазя. И трите раждания са ми през около 2 години, та това сериозно си повлия на мускулатурата, основно в коремната област.
Ако не друго, то наистина малките се грижат да си правя крачките. Имаме си и кучета, та и тях разхождам почти всеки ден аз ✌🏻
Движението го имам, сега ще зачести още повече дори, но ми трябва режим. Спя малко, по около 5 часа на ден. Сладкото пък ми е слабост, особено сега като е горещо един сладолед, но и една домашна лимонада не би била лош разхладител😃
Шарпи, в супер форма си, браво!
Благодаря ти, Алекс!
Абе хич не е маловажно това, че имаш 3 раждания. И нормално да имаш промени в мускулатурата, особено в коремната област и то при последно близнаци. Така че, за мен ти си герой. Малко жени биха се похвалили с килограмите ти, дори и само при едно раждане.
Хубавото е, че си започнала режим и съм убедена, че много скоро ще дойдат резултатите. Ако имаш време да правиш някакви упражнения за стягане ще е още по-добре. Ако нямаш - фитнеса по децата хич не е малък. Поставила си си и реално време за сваляне, аз мисля, че и по-бързо ще свалиш килограмите, ако си придържаш към режима си. Е, все някога ще имаш прегрешения, но нека си останат такива, а не ежедневие. Ето аз миналата седмица не знам какво ми стана и като започнах да налитам на сладки неща, торти, бисквити... направо ми идваше да се гръмна. А не ям такива неща /много обичам, но не ям, защото имам ИР/ Та скъсах синджира и разбира се веднаг ми се отрази на теглото и на енергичността. Та ето днес, след седмица на стриктния си ми режим, свалих качените килограми. Иначе като количества аз не се ограничавам, ям доста големи порции, но избягвам въглехидрати. Храня се ВМ-НВ.
ох, ако нещо ме откаже от бирата, ще са на шарпи снимките Rolling Eyes Beer
Хихихи, и аз те обичам Yum
Добре, че не обичам бира, направо откровено си я мразя.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 20:13 от sharpy

# 411
53.2кг., но не са много реални. Вчера не вечерях и бях 2 часа на тренировка, колкото и вода да съм изпила после ( точно 1/2л) няма как да няма обезводняване..
Утре ще проверая Simple Smile

Аз алкохол лесно не пия, но когато съм отпуска просто всяка вечер пием нещо с някого и при мен е вино, мохито, джин-тоник... все диетични.
После пак ще отслабвам..  🤦‍♀️

# 412
Добре дошла, Алекс! И респект! Hug 3 раждания, 4 деца, гониш доста завидни резултати и съм сигурна, че ще ги постигнеш.
Видях Шарпи. Heart Браво, момиче!
Аз имах фалстарт, както писах- гостувах на баща ми, отделно МЦ се забави този месец с близо 2 седмици, снощи дойде, след изяден половин Линд, точно след като се бях похвалила, че отдавна не съм яла.Grinning Нищо, не си го слагам на сърце. Утре или в понеделник ще стъпя отново на кантара (след длъжко прекъсване), ще си взема мерките и започвам.

# 413
  • при моите деца .....
Продължавам режимното хранене, физическата активност ми е ходене - старая се поне 12 000 крачки.
Дара, моите кг са много започнах над 90, сега се радвам на 8 като първа цифра на кантара.
Искам да видя 7 или поне 81 на кантара, но по-важното е да ги задържа трайно....
Чета ежедневно за да се мотивирам.
Хубав ден!

# 414
  • here, there, everywhere
Тили, ти си упорита, ще успееш❤.
При Сиска стискам палци всичко бързо да се нормализира.

Из също минавам през катаклизми и половинката, за да ме разведри,  ме доведе за няколко дни в Гърция. Утре си тръгваме и от вторник и аз се мятам на режим. Най-вероятно ще подхвана нещо от Румяна, но от старите й режими, по-новите не ми допаднаха. И задължително трябва пак да включа спорт, че и там се бях поизоставила.

# 415
Nuclear, каква е разликата между старите и новите? Аз отдавна й изпуснах нишката на тази жена, от една влогърка наскоро разбрах, че и козметика имала Flushed Че и качествена била. Миналата година, докато живеехме още в центъра, я видях на живо. Не влогърката, Румяна. Дълго време се чудих откъде ми е позната тази жена, по-късно зацепих. Добра ходеща реклама на тренировките и режимите си е.

Алекс, аз съм със същия ръст и ме е срам да кажа какви килограми съм. Само ще спомена, че засега твоите стартови са моята цел Joy Но това с корема е много неприятно. Аз след раждането се опитах да стегна мускулатурата там - еднократно, да видя къде се намира Joy И беше много странно - стягам, пипам и няма никой Rolling Eyes Е, по-късно се посъбраха мускулите отдолу, но мазнините останаха. И това ми беше странно - толкова ми беше опънт корема накрая, дори трудно си биех инжекциите. Аз съм с тромбофилия и трябваше всяка сутрин да слагам фраксипарин или клексан, а едвам хващах гънка да забия иглата. Имах чувството, че а-ха и у бебето ще иде тая игла Joy Да, ама като родих, като се събраха тия ми ти мазнини, страшна работа. Е, вече е по-добре, а и не очаквам за месец-два да се оправят нещата, но ще станат. При мен много пречи ИР, тоест не пречи, трябва да се съобразявам, но при нас точно в коремите се трупа.

Боби, абсолютен респект за твоите 12 хил крачки на ден в тази жега. Аз и 4000 трудно правя. Макар че си я имам физическата активност тези дни. Ето например вчера мих банята. То си беше все едно HIIT тренировка на тези температури.

Тили, респект и само респект за теб, щом с половин Линд си се спряла. Аз, докато не го приключа целия, не бих мирясала Joy

Днес менюто ще е уикенд издание (малко му отпускам края през уикенда)
обяд: някаква салата, печен патладжан със зехтин и чесън, свински ребра (от лидл, в марината, това ще ми е прегрешението днес)
вечеря: една рецепта от TikTok https://www.tiktok.com/@dary_milenova/video/7251620357629644058 и салата естествено

Впрочем тази Дари Миленова има много интересни нискокалорични рецепти за броящите калории. В момента почти всичко й е с тиквички, а тя е доста позитивна.

А тази рецепта съм си я запазила за другия уикенд
https://www.tiktok.com/@dstoichev.fit/video/7257595625120779547

# 416
Нюки!!! HeartHeartHeart Дано бързо се разсеят облаците около теб! Hug От вторник да се почваме заедно, м? За кой ли път. Grinning
Хубави са си старите режими на Румяна, най- доволна съм от тях- и като меню, и като резултат.
Разликата между старите и новите? За мен основно е, че новите станаха някакъв абсолютен миш- маш, най- образно казано. Но в тях пък има всичко за всеки вкус и разообразие.
И на мен ми е трудно в тези температури да правя повече от 5- 6000 крачки, но скоро смятам да компенсирам.

stonefaced, свежи предложения си показала. Благодаря за което.

# 417
Аз съм в ПМС, съответно огромен апетит и кофти хранене на моменти.
Да идва тези дни и да си регулирам храненето.
Още не мога да изчистя 2та килограма от морето и много се дразня.

Все се чудя, как установявате,  че задържате вода? Аз това не мога да го преценя.

# 418
Руми Илиева ми харесва как изглежда, обаче не харесвам тренировките й. Преди години се бях насили да ги правя - не е моето със сигурност. Режимите не съм тествала.
Като цяло, може би, преди повече от 15 години съм поръчвала хранителен режим и установих, че това не е моето. Предпочетох да се образовам на тема хранене и да повиша хранителната си култура, вместо да разчитам на листчета с храни и някакви комбинации. Така че, сега като реша да съм по-стриктна, сядам, смятам, планирам меню за седмицата и разчитам на себе си. Фалове не съм имала.

Иначе от бизнес гледна точка, логично е, че популярни лица като Руми Илиева си разширяват услугите с други продукти - козметики, добавки. Но лично аз никога не бих дала образно казано 100 лв за нейн крем, ако на тази цена мога да си купя продукт на световен бранд с множество лабораторни резултати и години на пазара. Консервативна съм в това отношение.

# 419
Аз съм в ПМС, съответно огромен апетит и кофти хранене на моменти.
Да идва тези дни и да си регулирам храненето.
Още не мога да изчистя 2та килограма от морето и много се дразня.

Все се чудя, как установявате,  че задържате вода? Аз това не мога да го преценя.
Пишкаш по-малко количество от приетите течности и си подпухнал и надут.

Общи условия

Активация на акаунт