Тайланд

• 12 244
  • 138
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз пътувах м. декември с Rapsody Travel и бяхме много доволни. Пътувахме с катарските авиолинии, страхотно обслужване. В Доха се прикачихме за Пукет, полетът беше около 7 часа. Насладихме се на прекрасни кътчета и екскурзии, а плажовете, ах, плажовете, не ми се тръгваше за България. И да, Тайланд е прекрасен!

# 76
Аз пътувах м. декември с Rapsody Travel и бяхме много доволни. Пътувахме с катарските авиолинии, страхотно обслужване. В Доха се прикачихме за Пукет, полетът беше около 7 часа. Насладихме се на прекрасни кътчета и екскурзии, а плажовете, ах, плажовете, не ми се тръгваше за България. И да, Тайланд е прекрасен!
Здравейте,очаква ни пътуване до Тайланд началото на април и не знаем с джобните как е най-удачно да направим.2ма души сме на остров Пукет имаме организирани екскурзии и въпроса ми е дали от България да си вземем тайландски бат или долари?
Как ви е било по удобно на вас и горе долу как са цените ,защото не можем да преценим и колко да си вземем.Благодаря

# 77
Malinka, носете си необходимата сума в долари, там на място чейндж бюрата предлагат много добри курсове на бата.
Особено за нови банкноти по 100$.

# 78
  • София
Скрит текст:
[/quote]
Здравейте,очаква ни пътуване до Тайланд началото на април и не знаем с джобните как е най-удачно да направим.2ма души сме на остров Пукет имаме организирани екскурзии и въпроса ми е дали от България да си вземем тайландски бат или долари?
Как ви е било по удобно на вас и горе долу как са цените ,защото не можем да преценим и колко да си вземем.Благодаря
[/quote]
Klariii__ ,

Имахме бат, които сменихме в Tavex още от България. Усещахме се по-удобно така, а не да търсим смяна из острова. Имахме и долари, които използвахме основно за бакшиши. Е, сменихме в  един момент и от тях Laughing. Много е евтино в Тайланд, обикаляхме плажовете с таксита. Пазариш се и повече от 200 - 300 бата не сме давали, а доста си пътувахме из остров Пукет.
Скрит текст:
Весело да си изкарате, а аз си пожелах да се върна отново! Sparkling Heart
Sparkling Heart

# 79
Здравейте, ние ще пътуваме с Онекс за Тайланд (Пукет) на 13 Април. Дайте да видим има ли тук други хора, които ще пътуват тогава и къде са настанени.

# 80
Здравейте на всички,

Предстои ни пътуване до Пукет и ще бъдем предимно в Патонг. Бих искал да попитам какво е вашето мнение относно екскурзиите в района , по-изгодно ли е да ги резервираме предварително през TripAdvisor или е по-добре да ги закупим на място? Ако сте били в Патонг, ще се радвам да споделите къде точно е най-изгодно да се вземат екскурзии – има ли конкретни места или агенции, които да препоръчате?

Ще съм благодарен и за всякакви други съвети, свързани с престоя в Пукет. Всеки малък детайл е ценен!

Предварително благодаря за помощта и съветите!

# 81
  • София
Бях там преди седмица- вземате смело на място, искайте отстъпка. На нас ни продадоха две екскурзии - пи пи Айлънд и Джеймс Бонд за 3000 бата общо двете . Будки за екскурзии са буквално пред два метъра, така че избор да искате.

# 82
  • Beyond the Frontiers
Аз за Банкок си ги взех през GetYourGuide. За Патонг имам дружка и тя ще ме организира.

# 83
  • на село
Сега видях, че съм писала на първа страница малко за Патонг. Бих се върнала с удоволствие, ще видя в кои бунгала бяхме и ще пиша (много близо до нощния пазар).
Ние ще изкараме следващия януари в Тайланд и започвам да планирам. Със сигурност ще останем и в Пукет поне седмица - има екскурзии, на които не отидохме предния път - Симилански острови задължително. Обмислям и два-три дни Сингапур с полет от Пукет.
За храмовете в Камбоджа бих искала да питам как се организираха. Вече отпаднаха визите и отпада повторното издаване на виза - преди имаше някакви гимнастики при влизане и излизане, точно заради екскурзиите до Ангкор Ват, така че сигурно ще се възползваме. И наистина обмислям да правим резервации в движение и да обикаляме. В Тайланд всичко става с пазарене на място. Може би само хотела в Банкок на пристигане ще букна.

# 84
  • Пловдив
Бих искала да попитам ако отида в Тайланд с евро,не с долари,добре ли е,изгоден ли е обменният курс евро-бат?Доходите ни са в евро и се чудя какво да правя-да обменя тук в тайландски бат или в долари,или да отивам с евро и там на място да обменям евро за бат.Благодаря на тези,които ми отговорят!

# 85
  • на село
Ние в Тайланд не сме носили валута - плащахме с карти и където се е налагало - сме теглили местна валута на банкомат, но само от банков клон.

Щях да пиша за бунгалата на Патонг Бийч - Capricorn Village Patong Beach. Не е нещо уау, но е на много добра локация, а в същото време не беше шумно. Приятно местенце с дружелюбен персонал.

# 86
  • При децата ми
Здравейте,
Какво е добре да се купи и донесе от Тайланд за подарък? Сувенирите са ясни. Брат ми е там и да знам какво да си заръчам?

# 87
  • София
Здравейте,
Какво е добре да се купи и донесе от Тайланд за подарък? Сувенирите са ясни. Брат ми е там и да знам какво да си заръчам?

Ние винаги носим сушено манго и бананов чипс Simple Smile

# 88
Кокосово масло, разбира се! Там е без пари!

# 89
  • София
Здравейте,

Ние винаги носим сушено манго и бананов чипс Simple Smile
И от мен глас за сушено манго, пък и натурално манго винаги нося от там.

Общи условия

Активация на акаунт