Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 43 285
  • 468
  •   1
Отговори
# 375
  • Някъде по Дунава
Seven seas, приемат по клинична пътека за 7 дни с 3 или 4 процедури на ден от понеделник до четвъртък. Трябва да се обадите за места на първо число 1-2 месеца по - рано, като кажете, че става въпрос за служител и съпруг/съпруга. Носят се медицински документи , служебна карта и акт за граждански брак. За този вид лечение нищо не дължите. Може да бъдете отпуска или болничен.
Друг вариант е с карта МВР. Приемат всеки ден.  Заявява се по същия начин. Там престоят е от 7 до 14 дни с 2 процедури на ден и се заплаща около 10 лв на човек на ден. Мисля че е тук болничен не може. Процедурите са до обяд и цял следобед и вечер сте свободни.Стаите са прилични, със сменена дограма, сравнително нови бани и мебели. В стаите обаче няма гардероб и хладилник, което е неудобство, но се преживява. По отношение на храната ние не сме капризни и ни хареса. Само количеството е малко. В града на две места обаче има готвено за вкъщи и понякога сме си вземали.
В базата няма басейн за свободно ползване както на други санаториуми.

# 376
На Созопол има ли стая със спалня или всички са с две отделни легла - говорим за "Екстра"? Понеже дечко спи между нас и ако са две отделни ще бъде трудна работа... А дивана какво представлява? Много ли е изтърбушен...?

Не съм ходила, но колежка ми показа 1-2 снимки. Обновени и доооста прилични стаи.

Созопол базата няма спалня , всички стаи са с единични легла , дивана не е хубав. Ние събираме двете легла и слагаме одеало между тях, но не може дечко да спи по средата .

# 377
В мезонетите има спални

# 378
Здравейте момичета. Може ли да споделите мнение за Варна базата. Одобрени сме в 4 блок 304 стая, ако някой е отсядал там да сподели информация. Пише две легла, а ние сме заявили 2 плюс 2, може пък стаята да има възможност за допълнителни легла. Досега само в Созопол сме били. Благодаря

# 379
Би ли споделила повече за леглата в стаите в Созопол, понеже както вече попитах - май са само с две единични легла, а пък малкия спи между нас и явно ще ни отпадне ходенето там...

Здравейте момичета. Може ли да споделите мнение за Варна базата. Одобрени сме в 4 блок 304 стая, ако някой е отсядал там да сподели информация. Пише две легла, а ние сме заявили 2 плюс 2, може пък стаята да има възможност за допълнителни легла. Досега само в Созопол сме били. Благодаря

# 380
Би ли споделила повече за леглата в стаите в Созопол, понеже както вече попитах - май са само с две единични легла, а пък малкия спи между нас и явно ще ни отпадне ходенето там...

Ние сме били последно 2+2 и са големи стаите, на два етажа с по две легла във всяка стая. Малки стаи когато сме били 2+1 имаше две легла единични едно до друго и един разтегателен фотьол.

# 381
Ясно, отпадаме. Благодаря!

Ние сме били последно 2+2 и са големи стаите, на два етажа с по две легла във всяка стая. Малки стаи когато сме били 2+1 имаше две легла единични едно до друго и един разтегателен фотьол.

# 382
Здравейте,мили дами!
Първо се извинявам ,ако въпроса ми не е за тази тема,просто не намерих друга подходяща.Интересуват ме някой въпроси относно школата в Пазарджик,ако някоя от вас е била там скоро или половинката ви,ще се радвам на малко информация.Сина ми е приет за обучение  профил -Гранична полиция,но същевременно учи първа година задочно  във Военната академия, специалност Сигурност и отбрана.И много се притеснявам дали ще го пускат за изпити ,на очни?
И малко информация за самата школа ,също не бих отказала . Благодаря ви 🙂

# 383
Здравей, Бена! По-добре пусни отделна тема - вероятността да попаднеш на някой по-скоро бил там на школа е по-голяма. Ако искаш може да ми пишеш, бих могла да дам някаква информация. Относно "пускането" - по време на школата си има отпуска, която може да използва за целта /изпити, очни и т.н./, но тя се изчислява на всеки индивидуално, а от твоя пост и въпросите ти оставам с впечатлението, че едва ли е човек с натрупан трудов стаж, та вероятно ще има около 20тина дни, които едва ли ще му стигнат и за очни и за изпити. По-скоро ще трябва да избира. Но най-добре биха му казали на място и по-конкретно - курсовият му.
Относно школата - стаите - мизерийка, но има ли желание винаги може да направи подобрения, храната - беше ок преди години, базата - стара, но преподавателите дават всичко от себе си.
Само тези, които са отишли там "побутвайки ги" и без желание, са си тръгнали. Успех !

Здравейте,мили дами!
Първо се извинявам ,ако въпроса ми не е за тази тема,просто не намерих друга подходяща.Интересуват ме някой въпроси относно школата в Пазарджик,ако някоя от вас е била там скоро или половинката ви,ще се радвам на малко информация.Сина ми е приет за обучение  профил -Гранична полиция,но същевременно учи първа година задочно  във Военната академия, специалност Сигурност и отбрана.И много се притеснявам дали ще го пускат за изпити ,на очни?
И малко информация за самата школа ,също не бих отказала . Благодаря ви 🙂

# 384
CandyMandy, много благодаря!Боже от кога се опитвам да намеря някаква информация,вие бяхте първата която ми отговори.
Няма никакъв стаж до сега да,миналата година завърши училище и не е работил на договор.
Явно ще трябва да изчакаме приемането му за да ни се изяснят повечко неща .

# 385
Да, информацията е кът, нямам идея защо 😄 така и предположих - за стажа, та ще има някакви дни отпуска, но ще му кажат на място. Кога започва школата и кога са му изпитите ? Може да си направи една груба сметка за дните как да си ги разпредели и използва...

CandyMandy, много благодаря!Боже от кога се опитвам да намеря някаква информация,вие бяхте първата която ми отговори.
Няма никакъв стаж до сега да,миналата година завърши училище и не е работил на договор.
Явно ще трябва да изчакаме приемането му за да ни се изяснят повечко неща .

# 386
На 12.05 влиза в школата.
Изпитите са му на 27.05,29.05,03.06,05.06,10.06
Много се притеснявам ,много близки дати от влизането му ,но така дойдоха нещата .

# 387
О, не. Шанса да го пуснат в самото начало толкова дни е близък до 0. Да се уговаря с курсовия още от самото начало... и да вземе един наряд, в деня преди един от изпитите, за да може да почива на следващия, макар че не съм сигурна дали толкова рано ги почваха нарядите. Ако не - има и един друг вариант ама не е редно да го пиша тук.

На 12.05 влиза в школата.
Изпитите са му на 27.05,29.05,03.06,05.06,10.06
Много се притеснявам ,много близки дати от влизането му ,но така дойдоха нещата .

# 388
Здравейте! Предстой ни почивка в Тилия, блок 2 стая 206. Интересува ме дали стаята има тераса и на кой етаж се намира, ако някой случайно е бил там да сподели, Благодаря!

# 389
На втория, там са само два етажа, би трябвало да гледа градината мисля сме били точно в нея. това е административната сграда, на мен най-ми харесва  тя. Ет 1 е стола и кафето, офиси. В този блок има само една стая без балкон - втори етаж, първа стая в левия коридор, гледа входа на кухнята. И там сме били, не ми пречеше, че няма балкон.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 09:26 от janakrasi

Общи условия

Активация на акаунт