Новата година с бебета ще радва ЯНУАРСКАТА дружина!!!

• 11 784
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Санди, много благодаря за положителните емоции, които ми създаде.  Grinning Имах нужда да чуя и един такъв разказ, макар и да разбирам, че са ти приложили шев и кройка   ooooh!, от което мен ме е шубе. Браво на теб и за успехите в кърменето, а изненадата с момата е наистина голяма hahaha . На мен ако ми го сервират така  #Crazy , сигурно ще ми трябва една седмица за пренастройка на вълната - момиче.

# 226
Само няма да се притеснявате и се нагласете положително и шеви кройката даже не е страшна.....после си мислех 4е мога утре в другиден пак да раждам.

# 227
zdraveite, na vsichki maiki bydeshti i veche stanali  Simple Smile na 5 qnuari i az stanah mama, s malka gospojichka, 3.400 kg, 50 sm. byrzo se rodihme, ot koeto se iznenadah poneje me beshe mnogo strah, nali e pyrvo Simple Smile kazva se Viktoria. veche sme si u doma i sega se gledame, svikvame edna s druga, uchim se koga bebo e gladno i koga iska da se gushka Simple Smile mnogo celuvki i pregrydki ot men i leko rajdane na tezi, koito oshte chakat   bouquet

# 228
ей добър ден:)
 4естито на вси4ки май4е та нови от както ме няма
Тук Санди да докладва:) Ние се прибрахме в4ера и ве4е се гледаме вкъщи.Нашата Ния е много лакома и си има мама "Кравата Милка".Сире4, за сега нямам проблеми с кърменето и по4нахме още от първия ден.Аз явни съм била с Цвета в Шейново ама като не се познаваме....
Много искам да ви разкажа как родих без да разбера, 4е раждам 

Санди,
Приеми и от мен благодарности за разказа и за това че вдъхваш на чакащите като мен положителна нагласа! Жива и здрава и ти и Ния и все така да се справяте гладко!

Аз като една от малцинството все още очакващи, да се отчета накратко. Днес бяхме на консултация, нищо ново, добри тонове, аз нямам контракции, само леко усещам болка отзад в тазовите кости явно от разтягането...Оставаме за нормално раждане, размерите на малкия ми таз били точно за тази работа!!!  Joy Аз пък да не знам досега!!! Иначе беба е около 3 кг, не е пораснала кой знае колко последните 2 седмици, макар че аз все още качвам килца...
По-интересното беше снощи, когато малката палавница реши че 1 часа е перфектното време за гимнастически упражнения! Никакъв шанс за мен да спя докато тя се разтягаше и въртеше из корема ми, то не бяха удари с главата в пикочния мехур и ритници в ребрата!  ooooh!Въртях се и наляво и надясно, но явно че никоя позиция не й беше удобна за спане... newsm78...е накрая се измори естествено и поспахме....
На мен пък нещо отново ми е дошъл апетитът за сладко, аз по принцип съм по сладкото и се надявам да не действа блокиращо на раждането  Wink
Въпреки че и на мен ми се иска вече да свършва чакането, сме в добро състояние на духа и си чакаме нашия ден!  

# 229
Здравейте,
включвам се във вашата тема само за да ви кажа че Гали от Бургас днес роди прекрасно момченце Мартин 2850 гр. и 50 см. Прилагам и доказателствен материал!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Grinning Grinning Grinning Grinning

# 230
ЧЕСТИТО НА МАМА ГАЛИ!  newsm51 ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МАРТИН![/b]
Дано скоро сте си в къщи да се гушкате и слушкате.  bouquet

# 231
  • София
Здравейте!
Бебе Дани е по-добре, ще го извеждат в стая, вече не е на кислород и ако всичко върви така в понеделник си го взимаме. За съжаление болницата е претъпкана и не може да вляза с него, но пък се радвам, че се оправя бързо.

# 232
Честито на новите мами!    bouquet

Стиляна, добре дошла!  Hug Няма ли да разкажеш как мина раждането, е ако имаш желание.

Санди, страшно позитивен разказ. И аз си пожелавам леко раждане и съм с тази нагласа, но да видим. Ох, вече не издържам, искам да раждам.

Отивам да спя, че снощи изкарахме до към 3 часа и съм скапана, ако тръгна да раждам няма да имам сила да напъвам.

# 233
  • Варна
ЧЕСТИТО НА МАМА ГАЛИ и НА НЕЙНОТО СЛАДУРЧЕ МАРТИН!!!!

Аз влизам да ви съобщя за появата на още едно бебче от Варна- ДНЕС В 14.13 ВЕНЦИ (Vaa) РОДИ МОМЧЕНЦЕ 3550гр И 52 см
Пожелавам на всички нови майчета много, много щастие и любов!!!!

Heart Eyes    Heart Eyes    Heart Eyes     Heart Eyes

# 234
Честито на всички мамчета за сладките им бебоци!!!
Ние май нямаме намерение да се появяваме скоро!!!Вчера ходихме при доки и се оказа,че всичко ни е нормално и плацента и тонове и водите!!Така,че май ще се износим до края!!!
А аз вече и за 15 минути  разходка не ставам!!Много ми е тежко и веднага се изморявам!!
Да взема да му ударя на мързел,ама така и до средата на другия месец няма да родя!!! newsm62
Това е!!!Успех на неродилите!!

# 235
Здравейте момичета.
Икам да ви кажа ,че и аз раждах нормално и не е толкова страшно.Само кураж и през цялото време мислете за бебчо.Той също се бори с вас в този момент,помагайте му.Аз нямам нито един шев и никакви поражения. Hug

А родилите мамчета имате ли проблеми с коликите.Моят бебо много плачка милият.Давам капки,но те не облекчават 100% болките.А съм чувала че при момченцата са по силни коликите.

# 236
Здравейте на всички
Аз днес цял ден немога да вляза и то гледай колко много бебченца са се появили. Честито на всички нови майчета. Искаме още разкази.. Partyтака че.. чакаме. Такива като мен които нямат намерение да се обебват  Laughing

# 237
  • ville de Quebec
Честито на всички нови майчета! Живи и здрави бебчета!

Ами, аз май ще оглавя втората групичка преносващи Grinning

# 238
Дани, Венци  в ОБ ли е

# 239
  • Варна
Да- там е.

А ти какво правиш все още тука, Веси? Да вай смело- нали стискаме палци

Общи условия

Активация на акаунт