Новата година с бебета ще радва ЯНУАРСКАТА дружина!!!

• 11 763
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
Айде моми4ета аз се  изстрелвам към болницата,стискаите и на краката Praynig

# 241
Веси време ти беше newsm10 . Дано да е леко.

# 242
Я още един Мартин newsm10 маи ще оглавим класацията за най-срещано януарско име.
Да са ви честити малките бебчета.
Да ви се оплача и аз се разболях smile3506 Ill много ме е страх да не разболея Марти.Повали ме за 2 часа без да съм се виждала с никой явно грипа наистина е много страшен.Сега влизам при бебчо само с маска не е много удобно но няма начин,дано мине до неделя че ще правим погача.
За коликите ни помагат много ЕспомизанL той почти не плаче.

# 243
Айде Веси успех-стискаме палци,дано всичко мине леко.
Успех на всички бъдещи мами...
Аз днес направих албум на малкия,ако искате вижте го :  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96676

# 244
  • В офиса
Честито на всички нови майчета! Живи и здрави бебчета!

Ами, аз май ще оглавя втората групичка преносващи Grinning

Далала, един ден преди теб съм, не ми вземай първенството  Sunglasses
И от мен честито на новите мами! Санди, благодаря за разказа.
При мен за сега контракции никакви. Днес бяхме в Имакс, малката си умря от кеф, че гледа 3Д. Вчера пък бяхме на дечковски балет и се видяхме с няколко форумки от Нашите деца и така...Изобщо не съм в настроение за раждане.
Щях да питам родилите, какво ви е мнението за коланите за след раждане, дали има ефект. Аз с първата бременност не сложих и, въпреки че не бях качила много килограми, коремът ми се прибра доста бавно. А с тази ми е и по-голям, та се замислям.

# 245
  • ville de Quebec
Аааа, няма такова нещо, ти си главатаря Mr. Green.... Аз така се изказах, защото ти нещо се позагуби и реших, че си родила...

# 246
Здравейте и от мен! Първо, да честитя на всички новородили мамчета - желая на всички много здраве и щастие, много да ви радват вашите рожбички, да растат здрави, красиви и умни!  bouquet
Искам и да благодаря на Сенди - Сенди, от днес официално те обявявам за моя пътеводна светлина! Mr. Green Е такъв разказ не бях чувала - чак се смях, честно - да подремваш между контракциите. Желая ти оттук нататък все така лесно и безпроблемно да ти тече живота и все такива прекрасни изненади да ти поднася като малката Ния Heart Eyes
Мими 81, малкият е прекрасен, направо е голям сладур! Много се радвам, че вече се гушкате вкъщи.
Клеми, стискам палци Дани все така бързо да се подобрява и ти да си го вземаш вече вкъщи, че сигурно е ужасно.
Аз да се похваля, че се излекувах от гадните Е. коли, ама онзи ден като ходих на ЖК и докторът ми се усъмни, че водите ми са понамалели, та ме прати в болницата, където ще раждам да ме видят. Та там един от лекарите определи, че нивото на водите ми било 7 (каквото и да значи това) - били на долната граница и препоръча хоспитализиране, ама горе в родилното отказаха да ме приемат, че в момента не ми изтичали води, а и "нямало свободни легла". И ме върнаха и казаха да ходя пак днес. И днес пак ходих, май водите ми са намалели още, ама понеже в момента на прегледа нямах теч на води, а и нулево разкритие, и пак ме върнаха. И ми казаха да чакам контракции.... И аз си чакам (ама поне пък си имам Mr. Green). Само едно ме притеснява - уж не било опасно това намалено количество на водите, ама на мен все не ми се вярва - извинявайте за тъпия въпрос - ама бебето не остава ли на сухо. Честно ви казвам, имам чувството, че и коремът ми е станал по-малък.... Направо не знам... Ама като не искат да ме вземат какво да направя..... Ще си стоя и ще чакам контракции Mr. Green

# 247
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честито на новите ни мами и бебоци  bouquet
Здраве,здраве,здраве - ей това ви желая,другото го има в магазините  bouquet

Клеми,що бе, мислиш ,че ще се преносим ли Mr. Green Mr. Green Алекс го родих една седмица преди термина,ама пак казаха ,че преносен/ водите ми бяха като тиня Sick/
А с тоз младеж незнам,днес бях в Шейново ,както ви казах, и доста време ми записваха тоновете,щото моят човек си дремеше,спинкаше си, и сестрите ме друсаха като круша...да се събудил Crazy Crazy  Накрая се събуди, докара добри тонове,ама сега си мисля,че отдавна не ме е подритвал newsm78

В Шейново срещнах Тити, щяха да ги изписват,Цвета не можах да видя,но и тя трябва вече да е изписана от днес Mr. Green Тити много се зачуди на огромният ми корем,ама той наистина ми е огромен Mr. Green Вчера сестрата в Шейново ме пита за близнаци ли съм/ абе дали пък единият не се крие някъде,а newsm78/, а сестрата в женската ми консултация всеки път ми съобщава,че моят корем бил най-впечатляващият който е виждала досега......каквото и да означава това Mr. Green Crazy Crazy

Утре пак съм на запис в Шейново,дано са добри,че нещо съм се притеснила Thinking

Лошото е ,че Алекс ми се разболява.....започна кашлицата,има температура.......имам гадното усещане ,че грипът няма да подмине малкото ми геройче ooooh! Sad Sad Миличкият,дано се размине.....Имам ужасното чувство на вина,че аз съм го заразила....ама няма как,не мога без да си го видя и ден Sad Sad

Моята докторка каза,че май в понеделник ,ще ме вкарва в болница,да се започва и моята #Crazy

А иначе, днес се поразходих добре  с майка ми из центърът:mrgreen: Тя продължава да твърди, че не съм нормална, и че наистина вече трябва да си седна на д*****,освен ако не искам да раждам в колата....Ми що не Joy Не че много можех да вървя, имам контракции постоянно, дори сега се сещам как ме изгледа група роднини на някоя мама пред Шейново,когато с големият корем се настаних в колата,леко се понаместих,че не ми е много лесно да карам вече с тоз огромен корем,а те милите гледат и се чудят...сигурно съм интересна гледка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А иначе понапазарувах туй - онуй, имам си нови слънчеви очила, нова историческа книга за произхода на българите,нова риза за мъжът ми...ей такива едни нещица Mr. Green Mr. Green

# 248
  • Варна
 Знам, че е малко късничко, но не мога да дочакам до утре... Искам да ви съобщя, че Vessi78 се е справила геройски и
 stork-girl      Kissing Heart         stork-girl       Kissing Heart           stork-girl
В 23.15 НА 19.01.2007г. СТАНА МАЙКА НА МАЛКАТА ЙОАНА!!!

МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА ТЕЖИ 3 кг И Е 49 см. ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТ

newsm51                   smile3522                          newsm51

# 249
  • Варна
 Е след толкова много варненски бебчета, мисля да се наредя вече и аз на опашката. С чувство за изпълнен щъркелски дълг вече си мисля, че и моят ред трябва да дойде скоро  Praynig

Лека вечер на всички- кой с коремче, кой с бебче. На майчетата пожелавам по- малко безсънни нощи

# 250
  • София
Щях да питам родилите, какво ви е мнението за коланите за след раждане, дали има ефект. Аз с първата бременност не сложих и, въпреки че не бях качила много килограми, коремът ми се прибра доста бавно. А с тази ми е и по-голям, та се замислям.

На теб ще ти е второ бебче - ти кажи! Само че по-бързо, щото при мен мина вече месец...  Mr. Green

# 251
момичета извинявам се че нахълтвам така в темата ви,но случайно мернах че се чудите за коланите.Според мен трябва да се слагат,аз си купих нещо подобно на клин който стяга и грака и дупе и корем,струваше 22 лв и ми върши идеална работа(взех си  S номер,да стяга повече,но аз съм секцио и почнах 2 месеца след това да го слагам.Неприятно е че много стяга а трябва да си постоянно с него и да спиш.Целувки и леко раждане пожелавам на всички.

# 252
Абе моничета, я кажете кво да си мисля,че явно този път ще раждам различно Thinking

Имам страхотни контракции от един час, едвам седя....а ни вода ми е изтекла, ни тапа ми е паднала........ newsm78 Понеже с Алекс първо си ми падна тапата, после си ми изтече водата, и накрая си се появиха контракциите, а сега почвам отзад напред #Crazy То вярно,че единият термин ми е днес,ама чак пък такава точност да направя.....Не че не ми е време де, ама имам час за козметик... Crazy Crazy

аз така и така ще ходя до Шейново за запис, та може и да си остана, ама да питам и аз ,то при всеки е различно,знам,но.....ох,как ме боли ooooh! Брей, бях позабравила таз болка Mr. Green

# 253
  • Варна
magnoliamm, разнообразие трябва да има- ако комннтракциите са на равни интервали, явно бебо има различни планове от твоите този път.

Стискам палци ако са родилни контракции, всичко да мине бързо и по-леко от предното раждане /както пише по книгите/

# 254
magnoliamm, разнообразие трябва да има- ако комннтракциите са на равни интервали, явно бебо има различни планове от твоите този път.

Стискам палци ако са родилни контракции, всичко да мине бързо и по-леко от предното раждане /както пише по книгите/

Благодаря Дани Hug Ами ,сега като отида до болницата ще видим Mr. Green
Вие ми стискайте палци, и пращайте положителна енергия,че,знаете - боли си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт