На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 835
  • 990
  •   1
Отговори
# 165
Кой цирк гостува в Поморие? Сега мина колата да го рекламира, но не чух дали е Балкански.

# 166
Кой цирк гостува в Поморие? Сега мина колата да го рекламира, но не чух дали е Балкански.
"Ориент ".

# 167
"Ориент ".

Благодаря ти!

# 168
# 169
# 170
https://www.pomorie.bg/zoni-za-parkirane/
Интерактивна карта с паркинги, зони за паркиране, подробна информация за цени и начини на плащане. Много добре разяснено.

# 171
Здравейте, два пъти ходим в Поморие и отсядаме в новия град и много ни харесва спокойствието. Но сега търся апартамент и ми предложиха този, имате ри впечатления от мястото, тихо ли е, къде може да се паркира.

# 172
Ако сте в стария град, задължително се уговорете за паркомясто или поне вариант за паркиране на общинския паркинг (12 лв на ден).

# 173
  • Пловдив
Почти в централната част е,  малко отдалечено е от плажовете. Относно паркирането, правилно са Ви отговорили по горе, ако собственика не осигурява паркомясто, трудно ще е да намерите на паркингите свободно място.

# 174
  • Пловдив

Балкански-друг път-вижте от кога е публикацията-2021г.

# 175
Мие днес се върнахме от Поморие. Бяхме паркирали на общински паркинг до Санаториума срещу 12 лв за 24 часа. На неплатен в Стария град е невъзможно. Платените също трудничко се намират,но е доста по вероятно. За 6 нощувки колата ни струваше 72 лв😁😁😁. Има и частни паркинги по 20 лв за 24 часа,те са празни😂. Иначе на мен почивката не ми хареса. Апартамента беше зле поддържан-оборудван със скъпи мебели,дограми и тн...но занемарен. Терасата голяма колкото асансьора,на 4 етаж ,югозападно и пере това слънце до залез. Отвратително! Да,има климатик,ама аз не съм отишла да стоя завряна в стаята. Бях подведена при резервацията и няма да повторя. Апартамента е Sea garden Apart,да знаете и да не ходите. Постоянно избълваха мравки. Ходих да купувам препарати да му чистя мръсотията. Един килим под масата дето цвета не си знае...За 120 лв на вечер.Нещастници гладни и мизерни....

# 176

А аз се чудех защо няма билети за Поморие, а само за Несебър...

За паркирането по-горе съм пуснала линк.

# 177
  • Б
Здравейте, отсядал ли е някой в хотел Регата, как е храната там?
Хотела е срещу плажа точно

# 178
Той не е ли с три звезди - Регата?

# 179
Здравейте, отсядал ли е някой в хотел Регата, как е храната там?
Хотела е срещу плажа точно
Ние вечеряхме няколко пъти там. Ресторантът е приятен, храната е прилична, както и цените. Деца са сервитьори, както и в повечето заведения в Поморие. Казвам го, за да не се изнервяте, ако случайно Ви донесат храната, но не и прибори😃 Сега се учатт, но е похвално, че се трудят на тази възраст❤️

Общи условия

Активация на акаунт