На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 861
  • 990
  •   1
Отговори
# 210
  • В.Търново
Тетка, кой е хотела?

# 211
И ние тръгваме от Поморие след малко.
Такова безвремие и спокойствие е тук, че не ми се тръгва.

# 212
Феста Поморие ризорт, ул. Княз Борис l # 211, до автогарата. Уточнявам, че това НЕ Е Фестата, от която по-горе се оплакаха.
Има два басейна, които стават и за деца, като втория е подходящ и за най-малките. Всяка вечер до батута и люлките от 20 до 20:30 ч има анимация, вярно без песнички на български, но децата танцунат и се радват. До оградата на хотела има от типа надуваеми замъци пързалка, а до манастира наблизо - лунапарк и цирка, който ни хареса, въпреки, че сме на въдраст Wink
Ето хотела, сниман от брега. До 11 ще се пляцикаме!

На последната снимка зад колите има заведение, което има част като детски парти център. Когато го посетихме на обяд, надуваха балони и оформяха арка за предстоящ купон. В дясно, откъм лодките, започва крайбрежната алея, която стига до стария град. Там, освен заведения, един дядо прави захарен памук Simple Smile

То май лодките на се виждат, но в дясно са Simple Smile

# 213
На ОИ ли сте? Как са храната, напитките (има ли включено еспресо кафе), стаите, чистотата? Имате ли включени чадър и шезлонг на плажа пред хотела?

# 214
  • В.Търново
Питам, защото точно от тая Феста преди няколко години имаше лоши отзиви.

# 215
В Поморие има ли DM или Лили дрогери? Благодаря предварително!

# 216
В Поморие има ли DM или Лили дрогери? Благодаря предварително!
Има DM до Лидл.

# 217
Biserka_a , благодаря!

# 218
Това е новият град. В стария е също чудесно. Има лунапарк. В момента на сцената има танцувално състезание, вчера или завчера имаше концерт. За най малките има батут, надуваем замък, едни големи прозрачни топки, които стоят във водата и децата влизат вътре и се бутат. На върха на света, в хотела Св.георги, има нощен бар с джакузи. Аз харесвам Стария град повече от новия Simple Smile елате другия път в стария град

# 219
Здравейте, чудя се след 25.08 на плажовете в стария град дали вече е много ветровито. Вълните стават ли големи. Водата започва ли да изстива. Ние сме много студенливи. Благодаря!

# 220
  • СВИЩОВ
Здравейте, края на седмицата ще дойдем в Поморие за първи път. Ще се настаним в стария град около Дел Мар. Не знам как се води централен  или източен плаж? Как е плажа там, има ли свободна зона, ако искам да си платя само чадър-може ли и какви са цените? Има ли много вълни?  Наистина ли е много студена водата? Вечер става ли студено и има ли комари! За заведенията вече се ориентирах.
Благодаря предварително! Приятна ваканция!

# 221
Свободни зони има на всички източни плажове.

# 222
Изненадах се, че тази година средата на юли нямаше почти никакви комари в Поморие. Веднъж може би влезе в стаята ни и това е. Вечер се разхождахме без да ни ухапят. Досега това не се беше случвало никъде покрай морето, все се мажехме с Аутан.

# 223
Изненадах се, че тази година средата на юли нямаше почти никакви комари в Поморие. Веднъж може би влезе в стаята ни и това е. Вечер се разхождахме без да ни ухапят. Досега това не се беше случвало никъде покрай морето, все се мажехме с Аутан.
В средата на юли са пръскали за комари в Поморие. Явно добре са спровили. Иначе се намираше по някой комар в апартамента, но някак безобидни бяха, не" хапеха"🙂

# 224
  • offshore & overseas
Мен пък ме нахапаха жестоко, докато бяхме в цирка. Имайте го предвид, ако отидете на представление! Чак мехури ми бяха излязли и пъпките още не са ми минали напълно вече 10 дена, без да съм алергична по принцип. В стаята използвахме таблетки Bros за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт