На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 309
  • 990
  •   1
Отговори
# 810
Автобусът спира до гарата
до летището  мои познати взимат  такси за 40 евро

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 11:56 от for-eva

# 811
Знаете ли дали автогарата и гарата в Бургас са наблизо? Ако хвана автобус от центъра на Поморие, за да стигна до автогара Бургас. От там, до влаковете, какво е разстоянието? Ще съм с две деца. Колебая се дали да не си извикам такси от Поморие. Влакът ни ще е в 7.35 сутринта също. Благодаря

Абсурд за такси, в никакъв случай.
Хванахме си автобуса от Поморие , до общината спирката, спира точно до жп гарата в Бургас. Точно.
Колко крачки ли има до гарата ... много малко.

Автогарата в Бургас не разбрах за какво ти е...защо ще ходиш там.

# 812
  • София
В понеделник се завърнахме в Поморие и бяхме посрещнати от огромно ято щъркели над входа на Бургас-голям късмет!
https://www.instagram.com/reel/C9hYwSDo1NV/?igsh=MWlpa3VpNzd2cHhtaQ==

# 813
В понеделник се завърнахме в Поморие и бяхме посрещнати от огромно ято щъркели над входа на Бургас-голям късмет!
https://www.instagram.com/reel/C9hYwSDo1NV/?igsh=MWlpa3VpNzd2cHhtaQ==

По това време на годината щъркелите не се събират на ята, те са, в гнездата си. Ще започнат да, се събират към 20 август. Това, според мен, са ято пеликани.

# 814
Emli, нямам инстаграм. Може ли тук да качваш снимки по темата по обичайния за форума начин?

# 815
  • София
Emli, нямам инстаграм. Може ли тук да качваш снимки по темата по обичайния за форума начин?
За съжаление нямам снимки,само видео за ятото щъркели.Но ето снимки от видеото

# 816
Всъщност в Бургас има две автогари, но автобусите от Поморие май всичките са до тази, дето е заедно с гарата.
Това за аерогарата не го разбрах ккакво беше.

# 817
Здравейте, къде в Поморие мога да намеря цветя? Трябват ми за днес 18.07, но никъде не съм видяла.

# 818
От края на пешеходната зона където са такситата тръгвате към новият град по левият тротоар след 20 тина метра е
Кметството, Мега свивате надясно и веднага след " кръчмата" също  има

# 819
Срещу мястото, където е ретрофотото има цветарско магазинче

# 820
Всички плажове в Поморие се оказаха ужасно претъпкани. Може би извън сезон е приятно, но в момента няма игла къде да падне. Хич не ми е приятно да сме си толкова близки със съседите по хавлии (в случая стол, че място да се разпъне хавлия трудно би се намерило)

# 821
Всички плажове в Поморие се оказаха ужасно претъпкани. Може би извън сезон е приятно, но в момента няма игла къде да падне. Хич не ми е приятно да сме си толкова близки със съседите по хавлии (в случая стол, че място да се разпъне хавлия трудно би се намерило)
Това на плажовете с шезлонгите и с чадърите ли, или в свободните зони?

# 822
За свободните по- скоро. Но и платените са ужасно наблъскани.
Останах с впечатлението, че заради многото строителство в града има повече хора, отколкото е капацитета на плажовете. 🤷‍♀️

# 823
Днес отидохме на плаж номер 7. Сложихме си хавлията с Дечко без проблем. Отидохме към 11.30-12 часа и стояхме не повече от час и половина, като повечето време разбивахме 🌊🌊🌊. Според мен е нормално. Навсякъде е така през летния сезон. Забелязала съм, че зимата е по-рехаво на плажа.

# 824
Забелязала съм, че зимата е по-рехаво на плажа.
🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт